تولید انرژی و فرآیند اندازهگیری تنشهای پسماند ثبت اختراع شد
مخترع و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در گفتوگو با خبرگزاری آنا در لنجان از ثبت اختراع تولید انرژی و فرآیند اندازهگیری تنشهای پسماند خبر داد و اظهار کرد که اندازهگیری تنشهای پسماند در مقیاس ماکرو قبلاً در ایران انجامشده است؛ اما تاکنون اندازهگیری تنشهای پسماند در مقیاس میکرو با این روش ابداعی انجام نشده است.
حمیدرضا ضیاییمقدم با بیان اینکه شناسایی تنشهای پسماند تأثیر بسزایی در طراحی قطعات و سازهها دارند و شناسایی آنها کمک خوبی در پیشبینی رفتار قطعه تلقی میشود، عنوان کرد: این اختراع در روش اندازهگیری تنش پسماند در مواد مختلف بهویژه موادی که اندازهگیری تنش پسماند در مقیاس میکرو در آنها مهم هستند مانند نانو مواد و نانو کامپوزیتها به کار گرفته میشود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: برای اندازهگیری تنش پسماند با استفاده از این روش از ترکیب سوراخکاری مرکزی میکرو بهوسیله لیزر با تصویربرداری توسط میکروسکوپ الکترونی و همسانسازی تصاویر دیجیتال استفادهشده است.
ضیاییمقدم با تشریح دستگاه تولید انرژی با استفاده از گرمایش محفظههای دوقسمتی حاوی مایع بیان کرد: سیستمهای تولید انرژی بر اساس تبخیر احتیاج به انرژی زیاد برای تبخیر مایع دارند و در سیکلهای باز کار میکنند یعنی مایع تبخیر شونده باید در این سیستمها جایگزین شود.
وی مطرح کرد: هدف از اختراع دستگاه تولید انرژی با استفاده از گرمایش محفظههای دوقسمتی حاوی مایع و فرایند اندازهگیری تنشهای پسماند در مقیاس میکرو با استفاده از سوراخکاری لیزر، جابهجایی حجمی از مایع است که میتوان با استفاده از گرمای منتقلشده به مایعی با دمای تبخیر-جوش پایین از جابهجایی مایع و بالارفتن مرکز جرم آن، مشابه نیروگاه تلمبهای تولید انرژی کرد.
به گزارش آنا،دستگاه تولید انرژی با استفاده از گرمایش محفظههای دوقسمتی حاوی مایع و فرایند اندازهگیری تنشهای پسماند در مقیاس میکرو با استفاده از سوراخکاری لیزر با همکاری محمد طوقانی، احسان احمدی و حمیدرضا ضیاییمقدم اختراعشده است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/