اجرای طرح فناورانه تولید هوشمند آئروپونیک و هیدروپونیک علوفههای دامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یزد، نوید نصیریزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد و ابوالفضل فرقانی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت برکت رستاق یزد در راستای اجرای طرح فناورانه تولید هوشمند آئروپونیک و هیدروپونیک علوفههای دامی از یک مرکز گاوداری بهعنوان یکی از برجستهترین دامداریهای پیشرو در امر فناوری بازدید کردند.
مدیرعامل مرکز گاوداری در حاشیه این بازدید گفت: شیر یک ماده غذایی کامل و سرشار از املاح مورد نیاز برای بدن مانند کلسیم بوده که از بروز بیماریهایی مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند و این مهم زمانی محقق میشود که از زمان طلایی ۴۰ دقیقهای از دوشیدن تا تولید محصول، استفاده بهینه شود.
حمیدرضا یوسفزاده عنوان کرد: در بازه زمان طلایی پس از دوشیدن شیر، شیر دوشیده شده باید عاری از هرگونه میکروب باشد و بلافاصله فرآیند هموژنیزه و پاستوریزه صورت گیرد.
مزایای تولید هیدروپونیک و آئروپونیک علوفههای دامی
وی بیان کرد: پس از دوشیدن شیر بلافاصله برای فرآوری آن اقدام میکنیم تا شیر خام سالم که عاری از میکروب بوده و از نظر طعم مزه شیر واقعی و اصلی را داشته باشد به بازار تحویل دهیم.
این مسئول تبیین کرد: با توجه به ظرفیتهای ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی یزد در زمینه دانش استادان، تجهیزات آزمایشگاهی و نیز طرح تولید هوشمند آئروپونیک و هیدروپونیک علوفههای دامی برای تأمین نهادههای کشاورزی این مرکز گاوداری توسط دانشگاه، همکاری و مشارکت مستمر و بسیار مؤثری بین مرکز و دانشگاه صورت میگیرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد هم تبیین کرد: با توجه به برنامههای بسیار درخشان مرکز گاوداری در زمینه استریل فرآوردههای دامی و مکانیزه کردن مراحل و فرآیند تولید و آمادهسازی محصولات دامی به صورت متمرکز در محل تولید و برداشت محصول آمادگی خود را برای مشارکت و همکاریهای مؤثر با مرکز گاوداری اعلام میکنیم.
نوید نصیریزاده افزود: با توجه به طرح تولید هوشمند آئروپونیک و هیدروپونیک علوفههای دامی با مشارکت شرکت کشت و برکت رستاق یزد برای تأمین علوفههای دامی غنیسازی شده و تحت کنترل بیولوژیک و میکروبیولوژیک و پایش انرژی گاوداری و تجهیزات آزمایشگاهی مجهز و پیشرفته و دانش و تجربه استادان دانشگاه، همکاری و مشارکت خوبی صورت خواهد گرفت.
وی از مزایای تولید هیدروپونیک و آئروپونیک علوفههای دامی، صرفهجویی چشمگیر در فضای زیرکشت و میزان مصرف آب، غنیسازی علوفه و جوانه بر حسب نیاز بازار و درخواست متقاضی و کنترل شاخصهای بهداشتی در تولید این محصولات را نام برد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/