شاید جشنواره موسیقی نواحی بخش بینالملل داشته باشد/ درخواست مقاله از دانشجویان و پژوهشگران برای بخش پژوهشی
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از روابط عمومی جشنواره موسیقی نواحی، دومین جلسه شورای سیاستگذاری چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با حضور محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره، احمد صدری، حمید عسکری، کیوان آقامحسنی و نرگس ذاکرجعفری اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره برگزار شد و اعضای شورا درباره فراخوان جشنواره و همچنین بخش پژوهشی جشنواره موسیقی نواحی ایران در این جلسه به بحث و گفتوگو پرداختند.
احمد صدری درباره چگونگی فراخوان گفت: ابتدا باید ببینیم میخواهیم این فراخوان را برای چه کسانی منتشر کنیم؟ متن فراخوان باید آنقدر ساده، واضح و مبرهن باشد که برای کسی سوال ایجاد نشود. هر واژهای که انتخاب میکنید به گونهای باشد که همه آن را متوجه شده و بدانند موضوع این دوره از جشنواره چیست. ما در این جشنواره با گویشها و فرهنگهای متفاوتی روبرو هستیم.
کیوان آقامحسنی نیز اظهار کرد: این بحث قابل تامل است، اینکه رابطه جشنواره با هنرمندان قرار است چطور تنظیم شوند، اهمیت زیادی دارد. فکر میکنم به چند واسطه خوب نیاز داریم که مناطق و آدمها را شناخته و بتوانند ایدهها را منتقل کنند.
حمید عسکری دیگر عضو شورای سیاستگذاری نیز گفت: در دورههای قبلی به نوازندهها یک موضوع ارایه شده و آنها در همان حوزه یک اثری را آماده و اجرا میکردند، اگر ما اساساً بخواهیم این را در سطح کاملاً متفاوتی که رویکرد تماماً موسیقی شناسانه دارد وارد کنیم ممکن است باعث انتقاداتی توسط شرکت کنندگان نسبت به شورا شود.
در بخشی دیگر از این جلسه، محمدعلی مرآتی به بخش پژوهشی جشنواره اشاره کرد و گفت: با توجه به موضوع و محورهای جشنواره از سه دانشگاه تهران، دانشگاه هنر و دانشگاه گیلان حدود ۷ تا ۱۰ پایاننامه برتر شناسایی و درخواست مقاله خواهیم کرد.
وی افزود: البته با توجه به محورهای جشنواره امسال، اگر از دانشجو درخواست مقالهای در یک بازه زمانی و واژگانی داشته باشیم مناسبتتر خواهد چون میتوانیم آنرا به بخش پژوهش جشنواره برسانیم، با این کار هم به کارهای برتر دانشگاهی توجه خاص میکنیم و هم جشنواره میتواند از این فرصت بهینه کتاب پژوهشی جشنواره چهاردهم را تهیه کند.
دبیر چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی، در پایان این جلسه دعوت از نمایندگان کشورهای دیگر را منتفی ندانست و گفت: شاید بتوانیم به صورت محدود چند گروه موسیقی را به صورت آنلاین دعوت کنیم. در واقع با توجه به ارتباطات بینالمللی که داریم، از موسیقی شناسان خارج از کشور که در باب موسیقی اقوام ایرانی کار کردهاند درخواست کنیم در این حوزه سخنرانی داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۰۴/
انتهای پیام/