دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1400 - 16:34
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

چرا مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در سطح یک قرار گرفتند؟

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) از کسب سطح یک مراکز رشد این واحد دانشگاهی در میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور خبر داد.
کد خبر : 578501
مجید طغیانی

مجید طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اصفهان درباره برتری مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بین مراکز رشد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و قرارگیری در سطح یک کشوری اظهار کرد: در سطح‌بندی انجام‌شده توسط اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد فناوری سازمان مرکزی دانشگاه که بر اساس شاخص‌های عملکردی بود، هر دو مرکز رشد فناوری این واحد دانشگاهی موفق به کسب سطح یک بین مراکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شدند.


وی افزود: سطح‌بندی مراکز رشد فناوری برای نخستین بار در سال ۱۳۹۹ توسط اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد فناوری سازمان مرکزی انجام و بر اساس شاخص‌های مختلف در سه بخش ارزیابی صورت گرفت که بخش نخست به زیرساخت‌ها اعم از فضای اداری مراکز رشد، تعداد دوره‌های آموزشی، برگزاری شوراهای مراکز رشد و ثبات مدیریت مراکز رشد می‌پردازد و بخش دوم درباره کمیت و کیفیت هسته‌ها، شرکت‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر، محصولات تولید شده و اعضای هیئت علمی و دانشجویان فعال در مراکز رشد فناوری بوده و بخش سوم مربوط به میزان هزینه‌ها و درامدهای مراکز رشد است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) اضافه کرد: ازجمله دلایل موفقیت مراکز رشد این واحد دانشگاهی می‌توان از استقرار بیش از ۱۲۰ هسته و واحد فناور، تولید بیش از ۱۷۰ محصول فناور و دانش‌بنیان و فعالیت بیش از ۱۴۰ نفر دانشجو و عضو هیئت علمی در مراکز رشد فناوری این واحد دانشگاهی نام برد.


طغیانی بیان کرد: منطقه دو مراکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی که ریاست این منطقه هم با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بوده با کسب سه عنوان سطح یک، پرافتخارترین منطقه در میان مراکز رشد فناوری در سطح یک است. نخستین مرکز رشد فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۸۴ در این واحد دانشگاهی راه‌اندازی شده و پس از آن در سال ۱۳۸۸ مرکز رشد گیاهان دارویی آغاز به فعالیت کرد.


این مسئول یادآور شد: اکنون مراکز رشد فناوری این واحد دانشگاهی علاوه بر مجوز سازمان مرکزی با مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشغول به فعالیت هستند که در سال‌های فعالیت موفق به کسب افتخارات متعدد ملی نیز شده‌اند.


وی عنوان کرد: مرکز رشد فناوری (Technology Incubator) مرکزی است با مدیریت متخصصان حرفه‌ای که با ارائه خدمات حمایتی پیوسته و قابل دسترسی ازجمله اختصاص فضای اداری، فنی، کارگاهی و آزمایشگاهی و پرداخت کمک‌هزینه‌های ساخت نمونه‌های تجاری و ارائه مشاوره‌های لازم، ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید توسط کارآفرینان در قالب مؤسسات نوبنیاد و اقتصادی را ممکن می‌کنند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) مطرح کرد: این سطح‌بندی باعث ایجاد انگیزه در میان رؤسا، معاونان و مدیران مراکز رشد دانشگاه‌ها خواهد شد تا بتوانند با افزایش حمایت‌ها و توسعه زیرساخت‌ها جایگاه مطلوبی بین مراکز رشد فناوری کشور داشته باشند.سطح‌بندی مراکز رشد فناوری بر اساس سه سطح بوده و مراکز رشدی که بیش از ۶۰۰ امتیاز کسب کرده‌اند، سطح یک و بیش از ۳۰۰ امتیاز سطح دو و کمتر از ۳۰۰ امتیاز سطح سه را به‌دست خواهند آورد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب