رهبری چه کسانی را از ورود به انتخابات نهی کردهاند؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولتآباد، حسین عبداللهیفر در سلسله جلسات مجازی شنبههای انتخاباتی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد برگزار میشود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: ایشان در پیام نوروزی با اشاره به انتخابات اهمیت مدیریتهای جدید و تازهنفس با انگیزههای قوی را مطرح کردند و صراحت داشتند مشکل اصلی کشور را باید در مدیریتهای غلط جستوجو کرد و با شعار امسال یعنی تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها عملاً ما را به سمت انتخاب دولت کارآمد سوق دادند.
وی افزود: بیان شاخصههای رئیس جمهور از سوی مقام معظم رهبری پیام خاصی را به دنبال دارد و ایشان مدیریت را در رأس آن قرار دادهاند. دولتی که از لحاظ مدیریتی قوی و انقلابی باشد. ایشان به شکل بیسابقهای افرادی که نمیتوانند مسائل کشور را بشناسند و راهکار داشته باشند از ورود به این عرصه نهی کردهاند.
معاون بررسی و گفتمانسازی سازمان بسیج اساتید خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان تعبیر دولت جوان حزباللهی را به عنوان راه برونرفت از مشکلات به کار بردند و تأکید داشتند علاج مشکلات کشور دولت جوان و بانشاطی است که بتواند مشکلات کشور را برطرف کند.
عبداللهیفر بیان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری هدف غایی انتخابات سر کار آمدن یک دولت کارآمد و بازسازی اعتماد عمومی مردم به نظام با افزایش رضایتمندی مردم از طریق رفع مشکلات معیشتی جامعه و رونق اقتصادی است.
وی تبیین کرد: در نظام اسلامی سه ضلع ایدئولوژی، ساختار و کارگزار تعریف شده است. در رأس آن اسلام بهعنوان مکتب است که از آن بالاتر و بهتر وجود ندارد. رکن دوم نیز قانون اساسی جمهوری اسلامی، ساختاری برخاسته از مردم سالاری دینی بوده که مسئولان مستقیم یا غیرمستقیم توسط مردم انتخاب میشوند.
معاون بررسی و گفتمانسازی سازمان بسیج اساتید افزود: تغییر در ضلع سوم یعنی کارگزار از اهداف انتخابات آینده است و مشکلات عدیده نیز در زمینه سیاستهای غلط، نگاه به بیرون و انفعال کارگزاران اجرایی به وجود آمده است؛ البته این تغییر با حضور و مشارکت مردم در پای صندوقهای رأی، تلاش نخبگان تحت هدایتهای مقام معظم رهبری عملی خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/