اقدام عملیاتی دیوان محاسبات برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی/ شورای نظارتی مجلس در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۰ تشکیل میشود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، بابک نگاهداری به تشریح موضوعات مطرح شده در هفدهمین جلسه شورای معاونین و مشاورین مجلس شورای اسلامی پرداخت.
مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی مهمترین موضوع مطرح شده در این جلسه را «اقدامات مجلس در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ (تولید؛ پشتیبانیها، مانع زداییها)» عنوان کرد که به صورت ویژه در این جلسه به گزارش دیوان محاسبات کشور پرداخته شد.
رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و نظر به اهمیت موضوع حمایت از تولید و تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و خنثی نمودن تحریمها و رفع هر گونه موانع و افزایش توان تولیدی کشور و بهرهوری اقتصاد و تحقق شعار سال جاری مبنی بر «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» دیوان محاسبات کشور، اقدامات لازم را از روزهای آغازین سال ۱۴۰۰، برنامه ریزی و عملیاتی نموده است.
از جمله اقدامات انجام شده در دیوان محاسبات تشکیل شورای راهبری پیگیری تحقق شعار سال ۱۴۰۰ است که با هدف توجه ویژه به قوانین و مقررات مرتبط با رفع موانع و حمایت از تولید در تمامی فعالیتها و برنامه جامع حسابرسی دیوان محاسبات کشور صورت گرفته است.
با توجه به گزارش دیوان محاسبات و مباحث مطرح شده در این جلسه در حوزه پشتیبانی و مانعزدایی از تولید، قوانین شناسایی شده عبارتند از: قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور، قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات، قانون بهبود محیط کسب و کار، قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و بندها و مواد مرتبط با تولید در قوانین بودجه ۱۴۰۰ و برنامه پنج ساله ششم توسعه.
در این جلسه ریاست مجلس شورای اسلامی بر دو اولویت رفع تحریمها در حوزه امنیت ملی و خنثیسازی تحریمها در حوزه اقتصادی تاکید کرد، به صورتی که پشتیبانی از تولید و مانعزداییها با محوریت خنثیسازی تحریمها دنبال میشود و موضوعات اقتصادی کشور از جمله تسهیل کسب و کار، معیشت مردم، بهبود اشتغال و تولید پیگیری میشود.
همچنین در راستای تحقق شعار سال بر لزوم حرکت منسجم و هماهنگ حوزههای ستادی مجلس تأکید شد و مقرر شد جلسات منظمی با حضور معاونت نظارت، معاونت قوانین، هیأت تطبیق، مرکز پژوهشها و دیوان محاسبات با موضوع نظارت و محوریت خنثی سازی تحریمها برگزار شود و خروجی این جلسات به صورت گزارشات منظم برای کمیسیونها ارسال گردد.
انتهای پیام/۴۱۵۸/
انتهای پیام/