دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 دی 1394 - 10:05
در جلسه هم‌اندیشی به میزبانی امام جمعه نجف‌آباد

امیری: تاکنون 1500 پزشک از دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد فارغ‌التحصیل شده‌اند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهدا، تاکنون ۱۵۰۰ پزشک از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند که اغلب آنان دوره‌های تخصص را هم در داخل و خارج از کشور گذرانده‌اند.
کد خبر : 57492

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجف‌آباد، سیدمحمد امیری در جلسه هم‌اندیشی که به منظور ایجاد هرچه بیشتر وحدت بین حوزه و دانشگاه، به میزبانی امام جمعه شهرستان نجف‌آباد برگزار شد، وجود همدلی، همزبانی و اتحاد همه‌جانبه بین مردم، مسئولان، حوزه و دانشگاه را مصداق واقعی کلمه وحدت دانست.


وی گفت: اگر کسی بخواهد معنای واقعی و محسوس وحدت را بیان کند باید شهرستان نجف‌آباد را مثال بزند. آنچه باعث می‌شود مسئولان این شهرستان در راه انجام وظایف خود خسته و دلسرد نشوند، همین وحدت و قدر‌شناسی مردم این شهر است. همبستگی‌ها، رفاقت‌ها و دوستی‌ها موجب شده است تا شهرستان نجف‌آباد در تمام مسائل سرآمد باشد. امروز شاهد این هستیم همدلی و وحدتی که مد نظام امام راحل بود تحقق یافته است. وقتی صحبت از وحدت می‌شود باید به دنبال دستاوردهای آن باشیم نه اینکه به دادن شعار و تئوری‌پردازی بسنده و فکر کنیم تا همین حد وظیفه ما بوده است.



امیری با مروری بر وضعیت تحصیل در سال‌های آغاز انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی افزود: در سال‌های آغازین انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی به خاطر کمبود پزشک، در بیمارستان‌های شهر اصفهان از پزشک‌های کشورهای آسیای شرقی که از لحاظ علمی در سطح پائینی قرار داشتند استفاده می‌شد، ولی حالا فقط از دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد ۱۵۰۰ نفر پزشک فارغ‌التحصیل شده‌اند.


وی حفظ وحدت میان حوزه و دانشگاه را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: امروز دیگر دانشگاهیان خود را از حوزویان جدا نمی‌دانند، آنچه شاهد آن هستیم ماحصل همکاری متقابل و هماهنگی و کار مشترک بین این دو نهاد علمی و فرهنگی است و نتیجه آن نیز در جامعه قابل مشاهده است. با این حال، هنوز کارهای بزرگ زیادی باقی مانده است. شأن و جایگاه مردم این شهرستان به مراتب بالا‌تر از آن است که تاکنون انجام شده است. بر خلاف آنچه بدخواهان مطرح می‌کنند دیدگاه دانشجویان نسبت به طلاب بسیار مثبت است.


امیری با اعلام شرکت ۱۰هزار نفری دانشجویان و استادان واحد نجف آباد در مسابقات قرآن و عترت افزود: حضور گسترده دانشگاهیان در این برنامه فرهنگی معنوی، نشان دهنده علاقه و الفت بین دانشگاه و حوزه است. فضای دانشگاه فضایی معنوی است و استقبال دانشجویان از برنامه‌های فرهنگی با محوریت حوزه و روحانیت در دانشکده‌ها به خوبی بیان‌گر این موضوع است. مجموعه دانشگاه از حضور حوزویان استقبال کرده و این حضور را مایه خیر و برکت دانشگاه می‌دانیم و در خصوص هدایت و راهنمایی دانشجویان دست کمک به طرف شما دراز می‌کنیم.


هدف و مسیر مشترک تنها راه رسیدن به وحدت است



فرماندار ویژه نجف‌آباد هم در جمع دانشگاهیان و طلاب، کلمه وحدت را کلمه‌ای مقدس خواند و گفت: شهید مفتح بنیانگذار این طرز فکر و عقیده، معتقد بود کلمه وحدت در نظام ارزشی ما، یک واژه مقدس است. برای رسیدن به وحدت، به همدلی، همزبانی و مسیر مشترک نیاز است. شهید مفتح زمانی کار خود را شروع کرد که اختلاف بین حوزه و دانشگاه که از قبل از انقلاب شکل گرفته بود به اوج خود رسیده بود. از یک طرف دانشگاهیان دستاورهای صنعتی را از روی تمسخر به حوزه علمیه قم نسبت می‌دادند و حوزویان نیز دانشگاهیان را به بی‌دینی متهم می‌کردند.


سیروس محمودی ادامه داد: در چنین شرایطی با پیروزی انقلاب شکوه‌مند اسلامی این فضا تلطیف شد. اما نیاز به وجود یک اندیشه والا احساس می‌شد که شهید مفتح این هدف والای حضرت امام که ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه بود را محقق ساخت. تا زمانی که ما دارای یک هدف و راه مشترک نباشیم، با گفتن و نوشتن و شعار دادن راه به جایی نخواهیم برد؛ این فرهنگ باید در میان حوزه و دانشگاه نهادینه شود.


رساندن یک جامعه به حیات طیبه، فقط در سایه وحدت میسر خواهد بود



امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان نجف آباد نیز در نشست حوزه و دانشگاه گفت: باز کردن گره‌های جامعه و رساندن آن به حیات طیبه دنیوی و اخروی تنها در سایه وحدت حوزه و دانشگاه میسر خواهد بود. این گونه نشست‌ها باید خروجی مطلوب داشته باشد. باید باعث هم افزایی، همفکری و همدلی بین حوزه و دانشگاه شود. باید همزمانی برگزاری این جلسه با هفته وحدت را به فال نیک بگیریم و بکوشیم تا با یاری و همدلی مشکلات جامعه را برطرف کنیم.


حجت‌الاسلام مصطفی حسناتی با توجه به تصمیم مهم و تاریخی امام خمینی در مورد وحدت بین شیعه و سنی خاطر نشان کرد: فتوای امام راحل در خصوص اقتدای نمازگزاران شیعه به اهل سنت موجب وحدت مثال زدنی جهان اسلام شد. اگر این تصیصم مهم و حیاتی توسط امام راحل اتخاذ نمی‌شد حالا چیزی جز بغض و کینه و دشمنی در بین مسلمانان وجود نداشت.


وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه که دو نهاد فرهیخته، و تاثیرگذار هستند موجب قوام یک جامعه می‌شود. عبور از همه چالش‌ها و مشکلات، به وحدت این دو نهاد فرهنگی بستگی دارد. باید حوزه‌ها و دانشگاه‌ها تقویت شوند تا بتوانیم در اجرای اهداف و راهبردهای انقلاب اسلامی نقشی موثر ایفا کنیم. این حرکت باید تداوم داشته باشد تا در سایه الطاف الهی به جایگاهی والا در همه زمینه‌ها دست یابیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب