شبکههای برونمرزی در خط مقدم مبارزه با رسانههای بیگانه هستند/ نسبت به بودجه درنظرگرفتهشده برای صداوسیما معترضیم
احمد راستینه در گفت و گو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به ماموریت های شبکه های برون مرزی در کشور گفت: شبکههای برون مرزی صداوسیما همچون پرس تیوی، هیسپان تیوی، آی فیلم و هوسا تیوی علاوه بر اینکه در خط مقدم مبارزه با رسانههای بیگانه هستند، میکوشند پیام حقانیت ملت و جمهوری اسلامی را به دنیا مخابره کنند.
این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: شبکههای برون مرزی ما در مقابله با هجمههای رسانهای دشمن میتوانند به مانند یک سد همه جانبه عمل کنند و دسیسه دشمنان را از بین ببرند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شبکههای برون مرزی ما ظرفیت بزرگی برای حرکت به سمت تمدن سازی دارند، بیان کرد: این مسئله در قانون اساسی و بیانیه گام دوم انقلاب آمده و به صورت جدی به آن اشاره شده است.
راستینه با اشاره به بروز برخی از آسیب ها در منطقه افزود: آسیبهایی که از ناحیه داعش و تکفیریها ایجاد شد، بالاخره به دست مدافعان حرم از بین رفت؛ ولی اگر فضای رسانهای شبکههای برون مرزی نباشد تا جریانهای مقابل ما را به درستی به دنیا معرفی کند، ما قبل از آنکه پیروز جنگ نظامی و اقتصادی باشیم، در جنگ رسانهای باخته ایم و ملتی که در جنگ رسانهای ببازد، خیلی بعید است که بتواند خود را در سایر حوزهها حفظ کند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه عزم جدی داریم تا بتوانیم از شبکههای برون مرزی حمایت داشته باشیم، تاکید کرد: البته باید این نکته را هم پذیرفت که متاسفانه ما با بودجه محدودی روبه رو هستیم. متاسفانه تا بحث رسانه، فرهنگ و هنر مطرح میشود، بهیکباره موضوع پل، جاده و محرومیت جلوی این واژهها صفکشی میکنند؛ در حالی که این موارد هم به خودی خود مهم هستند و ما باید به حوزه فرهنگ نگاه جدی داشته باشیم که البته نگاه به این حوزه میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تقویت بودجه شبکههای برون مرزی از جمله وظایف ما نمایندگان مجلس قلمداد میشود، اضافه کرد: ما راهی جز تقویت بخشهای فرهنگی و رسانهای در کشور نداریم.
وی با بیان اینکه ظرفیت رسانهای ما دربرابر ظرفیت رسانهای دشمن محدود است، خاطرنشان شد: خوشبختانه با همه مشکلات و کاستیها، ما در این جنگ رسانهای خوب ظاهر شدیم. اگر اینچنین نبود، تا این اندازه هایوهوی دشمن و نظام سلطه بلند نمیشد؛ اما بنده معتقدم ما در این زمینه خیلی کمکاری داشتهایم و مسئولین در زمینه حمایت از شبکههای برون مرزی به رسالت خود عمل نکردهاند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه شبکههای برون مرزی بسیار ضعیف است، بیان کرد: علاوه بر این، یکی از مباحث جدی ما در کمیسیون فرهنگی پرداختن به مبحث افزایش اعتبارات سازمان صداوسیما به ویژه شبکههای برون مرزی بوده؛ اما متاسفانه باز هم عددی که در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ تصویب شد، پاسخگوی نیازهای صداوسیما برای حمایت از شبکه های برون مرزی نیست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما باید به سازوکار درستی در این زمینه دست پیدا کنیم، تاکید کرد: امیدواریم نمایندگان حمایتهای بهتری را در زمینه فعالیت صداوسیما و همچنین شبکههای برون مرزی آن چون پرس تیوی، هیسپان تیوی، آی فیلم و... داشته باشند؛ البته دولت هم باید در این زمینه کمک کند تا نسبت به تقویت بودجه شبکههای برون مرزی صداوسیما که امروز پرچمداران پیام جمهوری اسلامی در سراسر دنیا هستند، توفیقات بیشتری داشته باشیم.
وی تاکید کرد: امیدواریم در زمینه حمایت از شبکههای برون مرزی به یک عدد قابل قبولی در بودجه دست پیدا کنیم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ما در کمیسیون فرهنگی مجلس به دنبال این بودیم که از محل اعتبارات ارزی کمکی به شبکههای برون مرزی داشته باشیم تا بتوانیم انشالله این سرمایه ارزشمندی را که طی سالها ایجاد شده، حفظ و تقویت و حمایت کنیم، تصریح کرد: نمایندگان در راستای تقویت شبکههای برون مرزی باید حمایت لازم را داشته باشند. همچنین ما تلاش کردیم اعتبارات حوزه فرهنگ و رسانه را ارتقا دهیم و البته در این زمینه مقداری موفق بودیم؛ ولی در حوزه صداوسیما حقیقتا عدد، عدد قابل قبولی نیست و ما به این اعداد اعتراض داشته و مشغول پیگیری آنها هستیم.
وی در واکشن به اظهارات برخی از افراد مبنی بر اینکه تقویت شبکههای برون مرزی ضرورتی ندارد، اظهار کرد: برخی یا رسانه را خوب نمیشناسند و یا اثرگذاری رسانه را به خوبی درک نکرده اند و یا امروز در پروپاگاندای رسانهای دنیا، مقهور فریادهای رسانههای بیگانه شده و سواد رسانهای لازم را ندارند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد برخی از نمایندگان پیرو استقلال بودجه ای شبکههای برون مرزی در کشور نیز گفت: بنده معتقدم پیش از طرح چنین تقاضایی باید به سمت ارتقای اعتبارات سازمان صداو سیما پیش برویم. در حال حاضر اعتبارات سازمان صداوسیما پاسخگوی آنچه که ماموریت این سازمان تعریف می شود، نیست به ویژه در بخش برون مرزی که وظایف مهم تری را برعهده دارد.
انتهای پیام/۴۱۵۱/
انتهای پیام/