دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 فروردين 1400 - 16:46
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان:

سرمایه نیروی انسانی کارآزموده مهم‌ترین گزینه در حوزه توسعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان گفت: مهم‌ترین گزینه در حوزه توسعه سرمایه نیروی انسانی کارآزموده و کاردان است که می‌توان با نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف، راه توسعه همه‌جانبه را هموار کرد.
کد خبر : 573370
احسان کامرانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در مراسمی که به‌مناسبت سالروز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان برگزار شد، اظهار کرد: بدون تربیت نیروی متخصص و کارآمد نمی‌توان به فکر توسعه بود؛ زیرا مهم‌ترین گزینه در حوزه توسعه سرمایه نیروی انسانی کارآزموده و کاردان است؛ چراکه می‌توان با نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف، راه توسعه همه جانبه را هموار کرد.


وی از شهریار مشیری به‌عنوان پدر معنوی و شناسنامه زنده دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس یاد کرد و افزود: حضور این شخصیت برجسته در جمع دانشگاهیان مایه فخر و مباهات است و امید که با پشتیبانی‌های فکری وی بتوانیم خدمات ماندگار دیگری در حوزه آموزش عالی به‌جا بگذاریم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس درباره فعالیت‌های انجام‌شده در این دانشگاه عنوان کرد: زیربنای این مجموعه بزرگ و زیبا توسط شهریار مشیری طراحی و ساخته شده و امروز این دانشگاه بر اساس توسعه‌های انجام‌شده در حال خدمت‌رسانی به جامعه است.


سرمایه نیروی انسانی کارآزموده مهم‌ترین گزینه در حوزه توسعه است


کامرانی مطرح کرد: کشورهای ژاپن و آلمان در طول جنگ‌های جهانی با خاکستر یکسان شدند؛ اما عزم ملی و تلاش دلسوزانه مردم و نخبگان این کشور باعث شد تا توسعه همه‌جانبه در این کشورها سرعت بالای بگیرد و بتوانند در چرخه تولید، بازآفرینی و توسعه نقش مهمی داشته باشند و اکنون به‌عنوان قطب اقتصادی خودنمایی کنند.


وی از همه دانشگاهیان خواست با تلاش مضاعف و درنظرگرفتن توصیه‌های مقام معظم رهبری و بیانات ایشان در راستای سازندگی، تولید و... گام‌های مؤثر و ماندگاری برداشته شود.


بیش از ۷۵ درصد دانش‌آموختگان استان هرمزگان بومی منطقه هستند


مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز گفت: همه تلاش خود را به کار گرفتم تا دین خود را با راه‌اندازی دانشگاه در استان هرمزگان به زادگاهم ادا کنم. سال ۶۳ مجوز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در بندرعباس به استانداری هرمزگان اعلام شده بود و به‌دلیل نبود سازکار درست این دانشگاه کار خود را با کانکس در دبستان شاهد بندرعباس آغاز و تا سال ۱۳۶۷ به‌دلیل نداشتن کادر هیئت علمی و فضای مناسب، مجوز راه‌اندازی آن لغو شد. آن زمان فارغ‌التحصیل دکتری شهرسازی از کشور ایتالیا بودم و مشغول گذراندن طرح دانشجویان خارج از کشور در استانداری هرمزگان خدمت می‌کردم به این سمت برگزیده شدم.


سرمایه نیروی انسانی کارآزموده مهم‌ترین گزینه در حوزه توسعه است


شهریار مشیری اضافه کرد: به دلایل اختلافات فکری بین مسئولان عده‌ای موافق ادامه راه‌اندازی دانشگاه و عده‌ای نیز مخالف این مهم بودند که کار را برای ادامه همکاری سخت می‌کرد؛ اما با حضور در سازمان مرکزی و بیان خواسته‌های خود، مصمم شدم با قدرت این کار را ادامه دهم. با همه سنگ‌اندازی‌های که در مسیر راه‌اندازی این دانشگاه در بندرعباس شد؛ اما با قدرت به کار خود ادامه دادم و توانستم با جذب هیئت علمی و گرفتن زمین برای راه‌اندازی این دانشگاه، اهداف خود را که توسعه آموزش عالی در استان بود را ادامه دهم.


وی ادامه داد: با گرفتن زمین و پروانه ساخت کار ساخت مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به سرعت رقم خورد و با برنامه‌ریزی و طراحی نقش‌های این مجموعه بر اساس اقلیم گرم و مرطوب با الهام از معماری سنتی و بومی هرمزگان و ایران کار ساخت این مجموعه را پیگیری و ساختمان‌ها را در کنار جذب هیئت علمی و افزایش رشته‌ها بر اساس نیاز منطقه مهیا می‌کردیم. حرکت رو به رشد دانشگاه آزاد اسلامی  بر آن شد تا در مدت ۱۴ سال در اکثر شهرهای استان دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شود و با نگرش جذب دانشجویان بومی و ماندگار در منطقه، بنای توسعه استان را رقم بزنیم.


سرمایه نیروی انسانی کارآزموده مهم‌ترین گزینه در حوزه توسعه است


مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس یادآور شد که نباید فراموش شود که بیش از ۷۵ درصد دانش‌آموختگان استان هرمزگان بومی منطقه و بالاتر از این در صد نیز در مجموعه‌های اداری و سازمانی استان مستقر شده و عنان توسعه استان را با دلسوزی بیشتری به دست گرفتند.


وی با ابراز خرسندی از ساخت و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان تبیین کرد: اکنون خوشحالم که در طول مدت خدمت در این مجموعه، توانستم صادقانه در توسعه علمی و آموزشی این منطقه که به محرومیت مشهور بود گام‌های ماندگار بردارم و دین خود را به استان هرمزگان و زادگاهم بندرعباس ادا کنم.


به گزارش آنا، این جلسه با اظهارنظر سایر اعضا ادامه یافت و در پایان از شهریار مشیری، مؤسس و بنیان‌گذار این دانشگاه نیز تجلیل شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب