این مدینه فاضله نیست یک سراب است
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، احمدرضا هدایتی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: اگرچه معمولادرج اخبار ناهنجاریها و معضلات کشورهای غربی ضابطهمند و همراه با محدودیتهای امنیتی و اجتماعی است، اما با کمی دقت و با جست وجو در اینترنت و سایر منابع داخلی و خارجی، بهراحتی میتوان به موارد متعددی از نابسامانیها، معضلات و مشکلات این کشورها دستیافت.البته اشاره به معضلات و مشکلات دنیای غرب به معنای نادیده انگاشتن دستاوردها و پیشرفتهای علمی و یا برخی زیرساختهای مدرن شهری در غرب و متقابلاانکار وجود مشکلات مشابه در سایر کشورها ازجمله کشور ما نیست.
بلکه هدف بیان این واقعیت است که مدینه فاضلهای که کشورهای مذکور با کمک رسانههای تحت سلطه خود و سایر ابزار و روشهای تبلیغاتی در افکار عمومی جهان ساختهاند با واقعیتهای پنهان و آشکار موجود در این جوامع متفاوت است.
بهعنوانمثال؛ اعترافات و اظهارات گاه و بیگاه مسئولین و یا گزارشهای موردی مراکز مطالعاتی و پژوهشی این کشورها یا محتوای فیلمهای مختلف تهیهکنندگان و کارگردانان غربی و یا لابهلای صفحات کتابهای نویسندگان آزاداندیش کشورهای مذکور و حتی گاهی اخبار رسانهها و سایتهای معتبر متعلق به این کشورها حاوی مطالب مهمی است، که آن روی سکه و چهره واقعی دنیای غرب را آشکار میسازد.
این همان نکتهای است که متأسفانه در اکثر موارد و برای بسیاری از مردم دنیا مورد غفلت واقعشده و سبب میشود تا با تمرکز بر نقاط ضعف کشورهای خود و متقابلاتمرکز بر نقاط قوت کشورهای غربی، دچار قضاوتی نادرست و غیرمنصفانه شوند و این در حالی است که همه کشورها کم یا بیش دارای نقطهضعف و قوت هستند.
بنابراین؛ در این رابطه باید نکات ذیل را نیز موردتوجه قرارداد:
بنا بر اظهارات بسیاری از اندیشمندان غربی و شرقی، بسیاری از جذابیتهای دنیای غرب درواقع جلوههای بصری کاذب است و ساختارهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی این کشورها از درون تهی و پوسیده و بهشدت آسیبپذیر است و دیر یا زود دچار فروپاشی خواهد شد.
حاکمیت یک درصد کاملابرخوردار از تمام امکانات، بر ۹۹ درصد افراد جامعه واقعیت انکارناپذیری است که باید از آن بهعنوان بردهداری نوین و غیر محسوس در عصر جدید نام برد، واقعیتی که زندگی را برای شهروندان غربی سخت و بیعدالتی در جامعه غربی را در پی داشته و سبب شده تا هرازگاهی به اعتراضات مردمی نظیر جنبش جلیقه زردها در فرانسه یا سایر کشورهای اروپایی و آمریکا منجر شود.
بنابراین باید توجه داشته باشیم که اگرچه در کشوری مانند کشور ما، ناتوانی، سوء مدیریت و یا خیانت برخی از مدیران در بروز مشکلات بیتأثیر نبوده، اما بخش قابلتوجهی از مشکلات کشور نیز حاصل توطئههایی مانند؛ جنگ تحمیلی، تخریب، تهدید، ترور و تحریم از سوی همین کشورها بوده است.
درهرحال مهم این است که بدانیم، ایران اسلامی میتواند با توکل به خدا و استفاده بهینه از منابع و نیروهای فراوان درونزایی که در اختیار دارد، در موقعیتی بهمراتب بیشتر و بهتر ازآنچه تاکنون کسب کرده و بالاتر و برتر از دیگران قرار گیرد، مشروط بر آنکه «باور کنیم و بخواهیم».
انتهای پیام/
انتهای پیام/