مدرسه مهارتآموزی بهزودی در دماوند راهاندازی میشود/ برگزاری دورههای مهارتی با کمک صنعتگران
محمود صفری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی بر انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان انتخاب اول داوطلبان در سال ۱۴۰۴ و سیاستهای واحد دماوند برای تحقق این شعار اظهار کرد: در این راستا باید به کیفیت محتوای آموزشی فعلی توجه جدی داشته باشیم و رشتههای دانشگاهی، سرفصلهای درسی و ایجاد رشتههای جدید کاربردی و ترکیبی مورد بازنگری جدی قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: توجه به حوزه فناوری، نوآوری و کارآفرینی میتواند آینده دانشجویان را تضمین کند و در این راستا باید دورههای مهارتی با کمک اعضای هیئت علمی و صنعتگران ماهر راهاندازی شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند عنوان کرد: از سوی دیگر برنامهریزی بهمنظور اختصاص بخشی از ظرفیت واحدها به آموزشهای غیرحضوری با برنامهریزی و کار کارشناسی شده را نیز نباید از نظر دور نگه داشت.
راهاندازی شتابدهنده، جذب هستهها و شرکتهای فنّاور دانشگاهی
صفری یادآور شد: از دیگر موارد مهم برای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی توجه به ارتقای سیستمهای آموزشیار برای تسهیل در انجام امور آموزشی به صورت سهل و سریع توسط کارکنان و امکان نظارت مدیران بر عملکرد کارکنان و سرعت آنها در پاسخدهی به دانشجویان است.
وی متذکر شد: دراینصورت امکان دریافت انواع درخواستهای دانشجویی بهصورت غیرحضوری وجود خواهد داشت و موجب صرفهجویی قابل توجه در هزینههای مادی و زمان داوطلبان در مراجعه به دانشگاه و انجام امور اداری میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در پاسخ به این سؤال که در حوزه آموزشی چه برنامهای برای ایجاد و افزایش رشته واحد دماوند در سال ۱۴۰۰ دارید و آیا رشتههای جدیدی در راه هستند؟ تأکید کرد: در زیرمجموعه سرای نوآوری، رشته مهارتی مدیریت انرژی و هوشمندسازی سیستمها، فرآیندها و برنامه درسی تئوری و علمی آن توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند و استادان ماهر طراحی و اکنون در شورای گسترش، آمایش، برنامهریزی و کارآفرینی این دانشگاه در دست بررسی است و بهزودی مجوز تأسیس مدرسه مهارتآموزی نیز اخذ میشود.
صفری درباره اولویت دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در سال ۱۴۰۰ به آنا گفت: یکی از اولویتهای این دانشگاه توجه بیش از پیش به حوزه فناوری، نوآوری و کارآفرینی در زیرمجموعه سرای نوآوری، مرکز رشد و مراکز تحقیقاتی است.
وی توضیح داد: راهاندازی شتابدهنده، جذب هستهها و شرکتهای فنّاور دانشگاهی، استفاده از ظرفیتها و امکانات موجود بهمنظور جذب کارآفرینان دانشگاهی، صنعتی و امکان ایجاد فضایی برای ارتباط بیشتر استادان و دانشجویان با فضای کسب و کار موجود بهمنظور آشنایی، توسعه و تحقیق تولیدات واحدهای فعال در مرکز نوآوری دانشگاه از دیگر برنامههای ما خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۷۸//
انتهای پیام/