دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 فروردين 1400 - 14:24
خضری عنوان کرد؛

راه‌اندازی مقطع ارشد، انتظار دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی اوز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز گفت: بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموختگان به‌دلیل اجتماعی‌بودن این دانشگاه و فعالیت‌های مختلف، سال‌هاست در انتظار راه‌اندازی مقطع ارشد هستند تا در شهر و منطقه خود ادامه تحصیل دهند.
کد خبر : 572751
عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز

عبدالعزیز خضری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در حوزه آموزشی و افزایش رشته در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: به‌دلیل نیازسنجی و شرایطی که افزایش رشته دارد، با قطعیت نمی‌توان وعده‌ای داد؛ اما همواره قابلیت‌های خود را برای ایجاد رشته‌های جدید اعلام کرده‌ایم و در این راستا همکاری واحد مادر (لارستان) و مساعدت بیشتر استان و سازمان را می‌طلبیم تا هم محدود به مقطع کاردانی و کارشناسی نباشیم و هم بتوانیم در رشته‌های متنوع‌تر پذیرای داوطلبان باشیم.


وی افزود: اکنون با همه امکانات موجود، فقط هشت رشته مصوب در مقطع کاردانی داریم که مسلماً برای دانشگاهی با امکانات، تالارها و کارگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نوعی ضعف به حساب می‌آید.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز درباره اضافه‌شدن رشته‌های جدید توضیح داد: بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموختگان به‌دلیل اجتماعی‌بودن این دانشگاه و فعالیت‌های مختلف، سال‌هاست در انتظار راه‌اندازی مقطع ارشد هستند تا در شهر و منطقه خود ادامه تحصیل دهند.


خضری اضافه کرد: بسیاری از دانش‌آموختگان رشته مکانیک خودرو (که با مساعدت واحد لامرد در سال‌های گذشته پذیرای دانشجویان بودیم) از متخصص‌ترین و بهترین‌های منطقه هستند که درخواست راه‌اندازی کارشناسی ارشد مکانیک در این دانشگاه را دارند. در رشته‌های دیگر هم متقاضیان علاقه‌مندی داریم که امیدواریم با مساعدت همیشگی واحد لارستان و مقام‌های بالاتر این امر سریع‌تر محقق شود.


وی ادامه داد: انتظار است مراجع بالادستی استان و سازمان که در سطوح عالی مرکز اوز را از نظر گذرانده‌اند با تصمیمات متحولانه در راستای ارتقای فعالیت آموزشی و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ازجمله رشته‌های تحصیلات تکمیلی علوم دینی، انسانی، هنر، فنی مهندسی و پیراپزشکی اهتمام کنند، همان‌گونه که در دانشکده بهداشت و دانشگاه پیام نور در اوز صورت می‌گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز بیان کرد: درصورت برخورداری از رشته‌های متنوع تحصیلی، اطمینان داده می‌شود شیراز و تهران در دو سال آینده از سرمایه‌گذاری خود راضی خواهند بود.


خضری در پاسخ به این پرسش که در حوزه مدارس سما و مدارس مهارتی چه اتفاقات خوبی در سال ۱۴۰۰ رخ خواهد داد؟ به آنا گفت: به‌دلیل شرایط خاصی که کرونا ایجاد کرد، کمی برنامه‌ریزی برای ایجاد مدارس سما را تحت تأثیر قرار دارد؛ اما به‌دنبال فعالیت در این حوزه و راه‌اندازی مدارس مهارتی انیمیشن هستیم.


وی درباره اولویت و برنامه اصلی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز خاطرنشان کرد: مرکز اوز درصورت داشتن رشته‌های تحصیلی با بهره‌گیری از اعضای هیئت علمی واحدهای مادر، همجوار و استان ازجمله فقه شافعی به‌واسطه فعالیت مراکز علوم دینی در مقاطع تحصیلی کارشناسی و ارشد، می‌تواند علاوه‌بر بخش‌های علمی و پژوهشی به حرکت اقتصاد دانش‌بنیان خود نیز شتاب دهد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز تأکید کرد: پیشنهادی با توجه به شناخت و دوری از تمرکزگرایی مطلق برای سرعت‌بخشیدن به تصمیم‌گیری و تحول منطقه‌ای ارائه می‌شود که استان‌ها از اختیارات لازم در بخش‌های ساختاری مانند آموزشی، استخدام و انتصاب برخوردار باشند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب