دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 فروردين 1400 - 00:18
امینی در گفت‌وگو با آنا:

۴ مدرسه عالی مهارتی در کردستان راه‌اندازی و تجهیز می‌شود/ جذب دانشجویان خارجی در همه مقاطع تحصیلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان از پیگیری، راه‌اندازی و تجهیز ۴ مدرسه عالی مهارتی در این استان در سال 1400 خبر داد.
کد خبر : 572233
جهانشیر امینی

جهانشیر امینی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در سال جاری اظهار کرد: گسترش مدارس عالی مهارتی سما یکی از راهبردهای اصلی معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی این دانشگاه است. در همین راستا این معاونت برای توسعه مهارت‌های کاربردی و فعالیت‌های کاربنیان در جامعه به راه‌اندازی و تجهیز حداقل چهار مدرسه عالی مهارتی تا پایان سال ۱۴۰۰ در استان کردستان اقدام خواهد کرد.


وی افزود: این چهار مدرسه عالی مهارتی شامل مدرسه عالی مهارتی تعاون و حقوق در شهرستان سنندج، مدرسه عالی مهارتی سنگ و مصنوعات سنگی در شهرستان قروه و مدرسه عالی مهارتی فرش در شهرستان بیجار هستند که تا پایان سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی و تجهیز خواهند شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان درباره برنامه این دانشگاه به‌منظور ایجاد رشته‌های جدید در سال جاری گفت: اولویت شورای گسترش استان درباره رشته‌های جدید، جابه‌جایی رشته‌ میان واحدهای دانشگاهی است. تعدادی از رشته‌ها در بعضی واحدهای دانشگاهی با استقبال کمی مواجه هستند؛ بنابراین باید با مطالعه روی ظرفیت‌های هر شهرستان تعدادی از رشته‌ها در واحدها جابه‌جا شوند که این مسئله مطابق با سیاست‌های اخیر سازمان مرکزی در حوزه راه‌اندازی رشته‌هاست.


امینی اضافه کرد: علاوه بر این، سیاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان بر این است که بتواند از ظرفیت استادان این استان استفاده و رشته‌های بین‌رشته‌ای متناسب با نیاز منطقه در راستای آمایش استان به‌ویژه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و دامپزشکی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری تخصصی راه‌اندازی کند.


اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در سال 1400


وی مطرح کرد: جذب دانشجویان خارجی در مقاطع تحصیلی، اهتمام لازم برای ارتقای روابط بین‌الملل در حوزه‌های مختلف و ارتباط بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با دانشگاه‌های خارجی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ازجمله برنامه‌های این دانشگاه در سال جاری است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان درباره اولویت‌های این دانشگاه در  سال 1400 عنوان کرد: افزایش درآمد غیرشهریه‌ای واحدهای دانشگاهی استان، توجه به مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان و سراهای نوآوری، کاهش هزینه‌ها و انضباط مالی دانشگاه در همه بخش‌ها و توجه به معیشت و رفاه کارکنان در صورت افزایش درآمدها از اولویت‌های سال جاری است.


امینی، ارتقای کیفیت آموزشی با توجه به شرایط ایجادشده ناشی از کرونا و تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی، تلاش در راستای کاهش مشکلات حقوقی املاک دانشگاه و رفع آنها، استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه برای درآمدزایی، ایجاد رشته‌های جدید در مقاطع مختلف در همه واحدهای دانشگاهی و توجه به پایان‌نامه‌ دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کاربردی کردن آنها را از دیگر اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در سال جاری برشمرد.


وی ادامه داد: ارتباط بیشتر دانشگاه با جامعه و دستگاه‌های اجرایی استان در راستای حل مشکلات مردم و جامعه، توجه ویژه به بخش کشاورزی، دامپروری و دامپزشکی در راستای افزایش تولید، درآمدزایی و تقویت روابط بین‌الملل دانشگاه و تقویت زیرساخت‌های آن در حوزه‌های اداری، آموزشی، پژوهشی و فناوری هم ازجمله اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در سال 1400 خواهد بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان درباره سیاست‌ها و برنامه‌های این دانشگاه برای تحقق این هدف که انتخاب نخست داوطلبان در سال ۱۴۰۴ برای ادامه تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی باشد، توضیح داد: داشتن اراده جدی و برنامه‌ریزی برای تحول به‌دور از شعار و تبلیغات، تأکید بر وجهه علمی و اجتماعی دانشگاه و توجه به معیشت و رفاه کارکنان ازجمله اقدامات دانشگاه در راستای تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامی است.


امینی تبیین کرد: توجه جدی به ارتقای کیفیت، کارآمدی و اجتماعی بودن دانشگاه، تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه با مطالعه روی دانشگاه‌های موفق داخل و خارج از کشور، توجه و اهتمام دانشگاه به شناسایی مشکلات جامعه و مردم و ارائه راهکار برای حل این مشکلات ‌به‌منظور توسعه پایدار و هدفمند در راستای رویکرد دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم و توجه دانشگاه به تنظیم رابطه متقابل تحصیل با اشتغال از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان برای تحقق اهداف است.


وی خاطرنشان کرد: در حوزه علم، ایجاد قالب برای همه دانشگاه‌ها مفید نیست، لازم است هر واحد دانشگاهی با توجه به ظرفیت و نیازهای منطقه‌ای عمل کرده و باید با توجه به آمایش سرزمینی و توجه به مزیت‌های نسبی منطقه مأموریت‌ها و برنامه‌های خود را تنظیم کند.


عملکرد دانشگاه آزاد استان کردستان در حوزه بیماری کرونا


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان درباره عملکرد این دانشگاه در حوزه بیماری کرونا تشریح کرد: حضور معاون علوم پزشکی این دانشگاه در شورای مدیران اجرایی کرونا شهر سنندج، برگزاری سه جلسه کمیته صیانت از سلامت و ارجاع صورت‌جلسات مربوط به واحدهای دانشگاهی استان، انجام طرح بیماریابی فعال توسط دانشجویان علوم پزشکی در روستاهای منتخب و خوابگاه‌ها و ساخت دستگاه اتوماتیک ضدعفونی‌کننده دست توسط همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار ازجمله اقدامات این دانشگاه برای مبارزه با بیماری کرونا در یک سال اخیر بوده است.


امینی اضافه کرد: اهدای ۵ هزار عدد ماسک، ۲۰۰ دست گان، ۵۰ بسته دستکش لاتکس و ۲۰۰ بسته دستکش لاتکس به بیمارستان رفرنس کرونا در سنندج، تجلیل از مدافعان سلامت توسط حوزه ریاست و دفتر نهاد نمایندگی رهبری در روز پرستار با حضور در مراکز درمانی منتخب و تهیه پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی خوابگاه‌ها، آزمون‌های جامع، کلاس‌های عملی و بالینی و ابلاغ آن به واحدهای ذی‌ربط از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی کردستان برای مبارزه با کروناست.


وی اجرای دوره‌ای مداوم گندزدایی فضاهای عمومی و اداری در دانشگاه و شیفت‌بندی شب‌کاری دانشجویان کارورزی در عرصه در مراکز درمانی برای جبران بخشی از کمبودهای کارکنان درمانی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان را از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی کردستان برای مبارزه با کرونا برشمرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان درباره برنامه‌های این دانشگاه در حوزه پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا در سال جاری اظهار کرد: اولویت واکسیناسیون دانشجویان گروه علوم پزشکی به‌عنوان گروه‌های پرخطر، تأکید بر دورکاری و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای آموزش مجازی و نیز کارآموزی‌های در عرصه به‌صورت طرح تعاون و تقویت گروه‌های جهادی در دانشجویان و استادان علوم پزشکی برای خدمت‌رسانی در مناطق محروم از اقدامات این دانشگاه برای مبارزه با کرونا در سال جاری خواهد بود.


شاخص‌ترین دستاوردهای دانشگاه آزاد استان کردستان در سال ۹۹


امینی درباره شاخص‌ترین دستاوردهای دانشگاه آزاد استان کردستان در سال ۹۹ تشریح کرد: چاپ مقالات JCR با رتبه Q۱ با رشد ۳۵ درصد توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه، تصویب دو مرکز تحقیقاتی خانواده و کشاورزی، دامپروری، گیاهان دارویی، اخذ مجوز اولیه سرای نوآوری گردشگری و صنایع‌دستی، عسل و فراسودمندها در شهرستان مریوان توسط واحدهای دانشگاهی سنندج و مریوان و عقد تفاهم‌نامه با پزشکی قانونی و معاونت غذا و دارو درباره همکاری‌های آزمایشگاهی و درآمد ۱۰۰ میلیونی از آنها ازجمله دستاوردهای این دانشگاه در سال گذشته است.


وی اخذ مجوز و راه‌اندازی چهار نشریه علمی- پژوهشی مدیریت دانش و ورزش، آموزش و پرورش متعالی، مطالعات اسلامی ایرانی خانواده، فعالیت بدنی و تندرستی و فعال‌سازی مجله دامپزشکی مطالعه بالینی دام‌های بزرگ، عقد چهار قرارداد برون‌دانشگاهی با شرکت گاز و سازمان تعاون و ثبت آنها در سامانه ساتع ثبت‌شده به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان، راه‌اندازی مرکز مهارت‌آفرین و مشاوره شغلی برای انجام کارآموزی دانشجویان و هدایت درست آنها به‌منظور مهارت‌افزایی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای استان و ارسال نظام موضوعات کشاورزی و بهینه‌سازی انرژی‌های تجدیدپذیر برای تصویب و استقرار آن در سامانه پایش آزاد از دیگر دستاوردهای دانشگاه آزاد استان کردستان در سال گذشته است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب