تداوم تولید بذرهای هیبرید در استان هرمزگان/ راهاندازی مدارس عالی مهارتی در دستور کار قرار دارد
احسان کامرانی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در سال جاری اظهار کرد: در حوزه آموزش راهاندازی رشتههای حقوق، روانشناسی و تربیتبدنی در مقطع کارشناسی و رشتههای حسابداری، مکانیک و کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد را با توجه به ظرفیت اعضای هیئت علمی دنبال میکنیم و امیدواریم برای مهر 1400 بتوانیم در این رشتهها پذیرش دانشجو داشته باشیم.
وی افزود: لازم است برای ایجاد و توسعه رشتهها و بهویژه رشتههای بین و میانرشتهای اقداماتی ازجمله آسیبشناسی، رفع موانع و محدودیتهای فعالیتهای پژوهشی میانرشتهای که این آسیبشناسی در حد دانشگاه میتواند بهصورت بومی انجام شود، توسعه و بهسازی مدرسان گروههای آموزشی با نگرش میانرشتهای و توسعه فعالیتها، رشتهها و برنامههای مشترک بینرشتهای بین گروهها، دانشکدهها و واحدهای دانشگاهی انجام شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان اضافه کرد: راهاندازی حداقل یک دانشکده موضوعی و یک دانشکده علممحور، توسعه انجمنها، کارگاهها و همایشهای دورهای و برخورداری از رویکرد کارآفرینی، نگاه نوآورانه و ارتقای کیفی عملکرد دانشگاه در سایر رشتهها از دیگر اقداماتی اولیه است که باید برای ایجاد و توسعه رشته انجام داد.
کامرانی درباره فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در حوزه مدارس سما در سال جاری عنوان کرد: راهاندازی مدارس عالی مهارتی یکی از اهداف این دانشگاه در سال 1400 است تا بتوانیم متناسب با شرایط، تربیت نیروی کار ماهر و تکنسین را با همکاری فنی و حرفهای دنبال کنیم. با توجه به اینکه اقتصاد شهرستان رودان بر پایه کشاورزی بوده در حال تدوین پروپوزال راهاندازی مدرسه عالی مهارتی مدیریت گلخانهداری و مزرعهداری هستیم.
برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در سال جاری
وی ادامه داد: شهرستان رودان در صیفیجات، محصولات گلخانهای، مرکبات، خرما، صنایع تبدیلی، آبزیپروری در آبهای شیرین، پرورش زنبورعسل و ... دارای قابلیتهای بالایی است و تربیت نیروی ماهر مناسب با این حوزهها یکی از نیازهای عمده شهرستان بوده که در مدرسه عالی مهارتی آنها را دنبال خواهیم کرد. این شهرستان فقط در حوزه گلخانه از راهاندازی تا نگهداری و بستهبندی بیش از ۲۰ مهارت نیاز دارد که این امکان را داریم در همه این مهارتها فعالیت کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان درباره اولویت و برنامه این دانشگاه در سال جاری به آنا گفت: ادامه طرحهای دانشبنیان در حوزه کشاورزی از اولویتهای اصلی دانشگاه بوده و برنامه تولید بذرهای هیبرید را در سال جاری ادامه خواهیم داد. ایجاد مرکز تحقیقات لیموترش و کلینیک گیاهپزشکی، ارتقای کیفیت در راستای پاسخ فوری به نیازهای روز جامعه با تأکید بر قانونگرایی، رعایت استانداردها و شاخصها با تراز جهانی و افزایش نرخ امید به زندگی فردی-گروهی و سازمانی ازجمله برنامههای اولویتدار این دانشگاه است.
کامرانی استفاده از ظرفیتهای موجود برای تعلیم و تربیت جوانانی کارآفرین، متعهد و متخصص، ارتقای جایگاه ملی و بینالمللی، ارتقای دانشگاه به دانشگاه کارآفرین، پاسخگو و جامعهمحور، توسعه زیرساختهای آموزش الکترونیکی، برگزاری دورههای کوتاهمدت و بلندمدت در بستر آموزش الکترونیکی و توجه به نیازهای کشور بهمنظور رونق تولید و تأمین نیروی انسانی ماهر و متعهد برای صنعت را از دیگر اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان برشمرد.
وی درباره برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در حوزه فرهنگی و دانشجویی برای سال جاری مطرح کرد: در شرایط کرونا ناچاریم فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی را در بستر فضای مجازی دنبال کنیم، راهاندازی نشریه دانشجویی، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، ویبینارهای آموزشی تخصصی در هفت برنامه عملیاتی مدنظر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب از اهداف این دانشگاهی در حوزه فرهنگی بوده و در حوزه دانشجویی توسعه خدمات غیرحضوری را در دستور کار خود قرار دادیم.
شاخصترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در سال ۹۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان درباره سیاستها و برنامههای دانشگاه برای تحقق این هدف که انتخاب نخست داوطلبان در سال ۱۴۰۴ برای ادامه تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی باشد، توضیح داد: افزایش کیفیت آموزش یکی از مسائلی است که اگر بهدرستی اجرا شود، خودبهخود دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب نخست داوطلبان خواهد شد. در شهرستان رودان اکنون بیش از ۸۰ درصد دانشجویان تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان دارند.
کامرانی درباره شاخصترین فعالیت و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان بهویژه در حوزه پژوهش و فناوری در سال ۹۹ تشریح کرد: مزرعه تحقیقات تولید بذرهای هیبریدی یکی از مهمترین فعالیتهای این دانشگاه در سال ۹۹ بوده و در این مزرعه بذر انواع صیفیجات متناسب با اقلیم حارهای با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برای دومین سال پیاپی زیر کشت آزمایشی رفته و یافتههای اولیه نشان میدهد که در آیندهای نزدیک بذر مورد نیاز کشاورزان هرمزگانی توسط محققان دانشگاه آزاد اسلامی تأمین خواهد شد.
وی درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان برای مبارزه با ویروس کرونا تبیین کرد: از ابتدای آغاز کرونا علاوه بر اینکه همه فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی این دانشگاه در بستر فضای مجازی شکل گرفت با رعایت همه پروتکلها حتی یک روز خدمات دانشجویی از قبیل صدور گواهی فارغالتحصیلی و ... تعطیل نشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان ادامه داد: به کمک بسیج دانشجویی و بسیج اساتید این دانشگاه با ستاد شهرستانی مبارزه با کرونا در تولید ماسک و ضدعفونی معابر و حتی نگهبانی و کنترل از معابر ورودی شهرستان همکاری داشتیم. علاوه بر این در این دانشگاه رعایت پروتکلهای بهداشتی را بهگونهای اجرا کردیم که سلامت همکاران و دانشجویان اولویت نخست باشد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/4062/
انتهای پیام/