شنیده هایی درباره دلیل رفتن مدیر شبکه یک سیما/ نقش رحیم پورازغدی و قرائتی در یک استعفا
«محمد احسانی مدیر بسیار خوبی بود و خود من هم به امید او به گروه اجتماعی شبکه یک آمدم و حالا با این اتفاق بسیار ناراحت شده ام.»
با این که شریعت پناهی ازچرایی استعفا نگفته و درباره احتمال ناراحتی و دلخوری احسانی هم اظهار بی اطلاعی کرده یا نخواسته توضیح دهد، اما برخی شنیده هااز برخی منابع آگاه حاکی از آن است که محمد احسانی پذیرش مدیریت شبکه اول سیما را از ابتدا مشروط کرده بود به این که مقامات دیگر سازمان در کار او دخالت نکنند و پس از چند مورد دخالت که آنها را به منزله نادیده گرفتن مدیریت خود می دانست ابتدا به حالت اعتراض و قهر کار خود را ترک کرد و بعد هم کناره گرفت.
بر پایه این شنیده ها دست کم سه موردی که موجب شد محمد احسانی طاقت از کف بدهد اینها بودند:
اول این که زمان برنامه «درس هایی از قرآن» را ظاهرا به خواست خود حجت الاسلام قرائتی تغییر میدهند و به زمان قبل بازمیگردانند. حال آن که تنظیم کنداکتور (جدول پخش برنامهها) در حیطه اختیارات مدیر شبکه است اما احسانی مشاهده میکند زمان آن را به خاطر نارضایتی آقای قرائتی از تداخل زمان پخش برنامه با موعد اذان و نماز تغییر دادهاند.
مورد دیگر کوتاه کردن برنامه حسن رحیم پورازغدی است که ظاهرا به اقتضای الزامات کنداکتور صورت می پذیرفته ولی به مذاق مقامات بالاتر خوش نمی نشسته است.
اختلاف دیگر نیز به خاطر پارهای زیر نویسهاست که قبل از تایید نهایی از جانب مدیر شبکه بر صفحه ظاهر میشده و مجموع اینها محمد احسانی را به این نتیجه میرساند که واقعیتهای سازمان و اختیارات او با آنچه تصور میکرده یا انتظار داشته سازگار نیست و ترجیح داده به سازمان سینمایی بازگردد هر چند که درباره موقعیت جدید او خبری منتشر نشده و میتوان احتمال داد پس از مدتی سکوت به صحنه بازگردد.
بدین ترتیب میتوان نتیجه گرفت که شایعاتی که اختلاف مدیر سابق شبکه یک با رییس سازمان یا اصغر پورمحمدی مرد شماره دو و متنفذ صدا و سیما را به سریال « معمای شاه» یا بدهی به تهیه کنندگان نسبت می دهند صحت ندارد.
صدا و سیما با چالش هایی چون ریزش مخاطب، رقابت با شبکههای ماهوارهای ، کسری بودجه و مازاد نیرو رو به روست.
انتهای پیام/