دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جانی‌پور در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

برنامه‌ریزی برای ایجاد رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی و جذب اعضای هیئت‌ علمی در واحد یاسوج

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج اظهار کرد: جذب اعضای هیئت‌ علمی در رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی و ایجاد رشته‌های مربوط با توجه به علاقه داوطلبان از برنامه‌ریزی‌های این دانشگاه در سال جاری است.
کد خبر : 570649
کرم جانی‌پور

کرم‌الله جانی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح شاخص‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد به‌ویژه در حوزه پژوهش و فناوری در سال 99 اظهار کرد: در این راستا برای پژوهش و تحقیق در موضوع کرونا تیم تهیه ماده ضدعفونی‌کننده نانو با حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و با کمک اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد در  یاسوج، گچساران، علوم تحقیقات تهران، کازرون و اداره کل ارتباط با صنعت دانشگاه تشکیل شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد افزود: به‌روزرسانی انتشار مجله ادبیات و زبان‌های محلی ایران زمین و کسب رتبه A+95 و تبدیل به مجله علمی –پژوهشی از سوی ISC و تصویب برنامه علمی استان با عنوان جنگل‌های زاگرس به‌صورت کنسرسیوم از استان‌های زاگرس‌نشین با محور استان کهگیلویه و بویراحمد از دیگر برنامه‌های پژوهشی این دانشگاه در سال 99 بوده است.


این استاد دانشگاه در پاسخ به این پرسش که سال 99 را با شرایط کرونایی و مبارزه با این ویروس پشت سر گذاشتیم در این شرایط واحد متبوع شما در این راستا چه دستاورد یا محصولاتی برای مبارزه با این بیماری داشت؟ اظهار کرد: ساخت دستگاه تولید گاز ازون برای ضدعفونی محیط و ساخت دستگاه ODENA + برای بازپس‌گیری گاز ازون از محیط به‌دلیل بدبو بودن گاز ازون ازجمله دستاوردها بوده و این دستگاه در سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دهه فجر رونمایی شد.


جانی‌پور بیان کرد: طراحی و ساخت دستگاه اتوماتیک تحویل دستکش، ماسک و محلول که قابلیت نصب در مکان‌های عمومی و پرتردد را داشته و در کنار این قابلیت پرداخت وجه از طریق کارتخوان برای آن وجود دارد ازجمله دستاوردهای قابل ذکر دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد در مبارزه با کروناست.


وی بیان کرد: تولید ماده ضدعفونی‌کننده ناجی در واحد دانشگاهی گچساران به همت اعضای هیئت علمی گروه شیمی و توزیع گسترده و درآمدزایی مناسب از آن از دیگر اقداماتی بوده که در این راستا انجام شده است.


لزوم تأمین هزینه‌ها و درآمدها از منابع غیرشهریه‌ای


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد در پاسخ به این پرسش که با ورود به سال 1400 و تأکید مسئولان بر انتخاب دانشگاه آزاد به عنوان انتخاب نخست داوطلبان در سال 1404 با چه سیاست‌ها و برنامه‌هایی می‌توان به این هدف نزدیک شویم.؟ اظهار کرد: مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل برای انتخاب شدن دانشگاه آزاد اسلامی در رقابت با دانشگاه‌های دولتی و نیمه‌دولتی که دانشجو هیچ‌گونه شهریه‌ای پرداخت نمی‌کند، کاهش شهریه دانشجویی و تأمین هزینه‌ها و درآمد دانشگاه از منابع دیگر و فعالیت‌های غیرشهریه‌ای است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج بیان کرد: اعتباربخشی بیشتر به مدارک تحصیلی فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به‌نحوی که مراکز علمی و تحقیقاتی در فراخوان‌های جذب نیرو، افراد متخصص را از میان دارندگان مدرک دانشگاه آزاد هم انتخاب کنند از دیگر اقدامات مؤثر در جذب دانشجو است و در کنار آن نیز انعقاد تفاهم‌نامه با مراکز حمایتی برای  پوشش مالی کامل دانشجویان بی‌بضاعت را باید در دستور کار قرار داد.


جانی‌پور در مورد ایجاد و افزایش رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد در سال 1400 مطرح کرد: برنامه‌ریزی برای جذب اعضای هیئت‌ علمی در رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی و ایجاد رشته‌های مربوط با توجه به علاقه فراوان داوطلبان ورود به دانشگاه به چنین رشته‌هایی ازجمله برنامه‌هایی است که در این زمینه پیگیر آن هستیم.


برنامه‌ریزی برای ایجاد رشته‌های میان‌رشته‌ای و جذب‌ هیئت علمی


وی بیان کرد: زمینه اشتغال مناسب بعد از فراغت برای رشته‌های گروه علوم پزشکی، برنامه‌ریزی برای ایجاد رشته‌های میان‌رشته‌ای و جذب‌ هیئت علمی و ایجاد این رشته‌ها در دانشگاه، اهتمام و زمینه‌سازی علمی برای ارتقای اعضای هیئت علمی تمام رشته‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی، برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی رشته‌های فنی به‌ویژه مهندسی HSE از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد برای افزایش رشته است.


این استاد دانشگاه با تشریح برنامه‌های مدارس سما و مدارس مهارتی در سال 1400 مطرح کرد: برنامه‌ریزی کلان برای ماندگاری دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل مقاطع ابتدایی در مقاطع بعدی، برنامه‌ریزی برای جذب حداکثری دانش‌آموز و راه‌اندازی مجتمع‌های جدید مدارس سما، برنامه‌ریزی و امکان‌سنجی راه‌اندازی مدارس مهارتی در حوزه مدارس سما، برگزاری دوره‌های تخصص آموزشی برای ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش، اهتمام ویژه بر توسعه مدارس با توجه به تغییر سیستم و نظام آموزشی به «3-3-6» و تمایل فارغ‌التحصیلان مدارس به دوره‌های کارشناسی به جای کاردانی و به‌دنبال آن کاهش سرانه دانشجو در آموزشکده‌های سما از برنامه‌هایی است که برای مدارس سما و مهارتی طراحی و پیش‌بینی کرده‌ایم.


جانی‌پور درباره اولویت و برنامه‌های اصلی سال 1400 در دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه‌ و بویراحمد به‌ویژه واحد یاسوج اظهار کرد: راه‌اندازی سراهای نوآوری و حمایت از واحدهای فناور در مراکز رشد به‌منظور تجاری‌سازی دستاوردها و محصولات، راه‌اندازی مرکز پرتودهی گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی یکبار مصرف با همکاری سازمان انرژی اتمی و راه‌اندازی سراهای نوآوری و کلینیک‌های کشاورزی نوین، گیاهان دارویی و صنایع غذایی در یاسوج و صنایع نفت و پتروشیمی در گچساران ازجمله اولویت‌هایی است که در دستور کار قرار دارد.


انتهای پیام/4117/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب