برخی سریالها بازیگر را زجرکش میکند!/ سریالسازی با بدو بدو جان نمیگیرد
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در طول سال کرونایی که گذشت و قبلتر از آن بسیاری از سریالسازان تلاش کردند با مجموعههای نمایشی روزهای خوشی را برای مخاطبان رقم بزنند؛ سریالهایی که باید آنتن خالی سیما را پر کنند اما بالاخره لازم است به دور از هیجان و عجلهکردنهای بدون برنامه، محصولی را بسازند که به مذاق بیننده نیز خوش آید.
در سال 99 و شرایط سختی که درحال گذار هستیم، هر از گاهی نیز شاهد ساخت سریالهایی هستیم که به نظر کیفیت قابل قبولی را خروجی خواهند داد. «جشن سربرون» از ماههای پیش جلوی دوربین رفته و با ترکیبی از بازیگران شناخته شده روزهای ضبط و تولید خود را در لوکیشنهای امامزاده داود(ع) سپری میکند.
به «جشن سربرون» و کارگردانش اعتقاد ویژهای دارم
محمود پاکنیت از نقشهای جدی این سریال تلویزیونی است که درباره این مجموعه و کلیت سریالسازی در گفتوگو با خبرنگار آنا بیان کرد: من در این سریال نقش منفی ماجرا را دارم که بازیام نیز تمام شده ولی بقیه دوستان همچنان جلوی دوربین هستند. شخصا به این سریال اعتقاد خاصی دارم و برایش احترام قائلم.
هیچوقت از بازی در پروژهای که با عجله ساخته شده، لذت نبردم؛ هرچند اعتراف میکنم من هم ناخواسته در دام این مجموعهها افتادهام. از قبل تصور میکنی کار خوبی است اما سر صحنه همهچیز عوض میشود یعنی تند تند مینویسند و سکانسها را میگیرند. منِ بازیگر از بازی در این آثار زجر میکشم.
این بازیگر پیشکسوت کشورمان اضافه کرد: «جشن سربرون» هشتمین تجربه همکاریام با مجتبی راعی است که این مرتبه در حوزه سریال اتفاق افتاد. او را کارگردانی میدانم که بسیار حساس است و به واقع به کارش اهمیت میدهد تا برای مخاطب محصول قابلتأمل و جذابی بسازد.
باید جوری در کار انرژی گذاشت که مخاطب از نتیجه لذت ببرد
بازیگر سریال «شهرزاد» با بیان اینکه باید از بازاری و بازاریسازی در عرصه فیلم و سریال دست برداشت، گفت: درست است که باید در سینما به اقتصاد و سودآوری فکر کرد ولی نه اینکه همه هموغم سازنده به بازار و بازاریسازی باشد. در سریالسازی هم باید دقت کرد که با هر متن بیکیفیتی، پشت و جلوی دوربین قرار نگیریم.
پاکنیت ادامه داد: فیلمساز باید برای اثر وقت بگذارد، جلسات تمرینی داشته باشد و جوری عوامل انرژی بگذارند که مخاطب از دیدن محصول لذت ببرد. تصور میکنم که «جشن سربرون» بتواند با چنین کیفیتی، با وقت و تلاشی که کارگردان و کلیه عوامل گذاشتهاند، اثری دیدنی باشد.
وی با اشاره به عنوان این مجموعه توضیح داد: «جشن سربرون» دارای قصهای دوستداشتنی در میان عشایر است؛ اشاره دارد به ازدواج دختر و پسرها در عشایر و قالیای که به عنوان جهیزیه در خانه دختر بافته میشود و ... .
این سریالها را نمیشود در دو ماه ساخت
وی تأکید کرد: هیچوقت از بازی در پروژهای که با عجله ساخته شده، لذت نبردم؛ هرچند اعتراف میکنم من هم ناخواسته در دام این مجموعهها افتادهام. از قبل تصور میکنی کار خوبی است اما سر صحنه همهچیز عوض میشود یعنی تند تند مینویسند و سکانسها را میگیرند. منِ بازیگر از بازی در این آثار زجر میکشم.
درست است که باید در سینما به اقتصاد و سودآوری فکر کرد اما نه اینکه همه هموغم سازنده به بازار و بازاریسازی باشد. در سریالسازی هم باید دقت کرد که با هر متن بیکیفیتی، پشت و جلوی دوربین قرار نگیریم.
پاک نیت گفت: همیشه به تهیهکنندگان صداوسیما میگویم که خصوصا برای کار مناسبتی مثل نوروز، رمضان، دهه فجر و غیره از قبل برنامه بریزید و وقت بگذارید. این سریالها را نمیشود در دو ماه ساخت.
نباید هر چیزی را باید به اسم سریال ساخت و به مخاطب داد
بازیگر «یوسف پیامبر» تأکید کرد: ساخت یک مجموعه تلویزیونی خوب نیازمند فیلمنامهای است که برایش وقت گذاشته شده و صاحبنظران آن را خوانده باشند. بنشینند و قبل از رفتن جلوی دوربین، آن را تمرین کنند. متأسفانه وقتی عجله باشد فیلم و سریال هم به دل نمینشیند.
پاک نیت با اشاره به اینکه سعی کرده وارد این نوع تولیدات نشود، گفت: مخاطب علاقهمند به کار فاخر است چون این آثار برای تولید، طبق برنامه مشخص پیش میروند ولی خب صداوسیما نیز بودجه مشخصی دارد. گاهی همین پول هم وجود ندارد که کسی بتواند آنها را بسازد. درهرحال نباید هر چیزی را به اسم سریال ساخت و به مخاطب داد.
انتهای پیام /4143/
انتهای پیام/