دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 اسفند 1399 - 02:11
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

پیش‌بینی برای پاسخ به حملات راکتی نداریم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به حمله اخیر راکتی به پایگاه عین الاسد، گفت پیش‌بینی خاصی به حملات راکتی نداریم.
کد خبر : 568686
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «ند پرایس» روز چهارشنبه در نشست خبری خود با اشاره به حمله گذشته به اربیل عراق، اظهار کرد: تحقیق درباره حمله پیشین به اربیل توسط مقامات عراقی و کردستان آن کشور در حال انجام می‌شد و یقینا ما در همکاری نزدیک به آنها هستیم.


وی افزود همان‌گونه که پس از حمله اربیل گفتم، ما پیش بینی درباره پاسخ خاصی نداریم اما عزم خود را برای اقدام لازم و متناسب در قالب دفاع از خود نشان داده‌ایم. در صورت لزوم، هر پاسخی با هماهنگی مناسب با دولت عراق و در نهایت با شرکای ائتلاف داده خواهد شد.


سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: ما به حملات اخیر شبه نظامیان مورد حمایت ایران به نیروهای ائتلاف ایالات متحده به روشی متناسب، محاسبه شده و کاملا بر اساس مجوز قانونی پاسخ دادیم. فکر می‌کنم همان علائم را به هرگونه پاسخ آتی مشاهده خواهید کرد.


پرایس در پاسخ به خبرنگاری که این حملات را نتیجه توقف سیاست فشار حداکثری و  برداشتن تحریم از انصارالله دانست، گفت: کار ما ایران کامل نخواهد شد مادامی که آنچه را که به دنبال آن هستیم به نتیجه برسانیم و آن ممنوعیت دائمی و تایید شدنی دستیابی ایران به سلاح اتمی است.


وی افزود: یک نکته تاریخی وجود دارد که به آن اشاره نکردید، این واقعیت که این حملات به نیروهای آمریکایی و ائتلاف، از سه هفته یا یکماه پیش آغاز نشدند، بلکه پس از به اصطلاح سیاست فشار حداکثری صورت گرفت.


سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خاطرنشان کرد: سیاست فشار حداکثر هیچ فایده ای برای گشایش دیپلماتیک نداشت.  بنابراین انتساب حملات اخیر به دولت بایدن، پیشگویی درستی نیست.


پرایس اظهار کرد: فشار حداکثری برای انجام چند کار بود، تلاش برای به دست آوردن یک توافق به اصطلاح بهتر، تلاش برای متحد کردن ایالات متحده با نزدیکترین متحدان و شرکا، به تسلیم واداشتن ایران و نمایندگان آن.


وی تصریح کرد: در واقع برعکس همه این موارد اتفاق افتاده است، ایران برنامه هسته‌ای خود را پیشرفت داد، این آمریکا و نه ایران بود که منزوی شد و این تشدید تنش‌ها و تحریکات توسط ایران و نیابتی‌های آن، پس از این سیاست فشار حداکثری که هیچ نوع راه دیپلماتیک ندارند، شروع شده‌اند.


سیاست فشار حداکثری، اصطلاحی است که دولت ترامپ پس از خروج یکجانبه از برجام و اعمال تروریسم اقتصادی بر مردم ایران، مطرح کرد که هدف آن به تسلیم واداشتن ایران بود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب