دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1399 - 17:11
محمدی در بوشهر:

پایان‌نامه‌ تحصیلی دانشجویان باید مبنای صنعت داشته باشد

مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: معتقدیم که پایان‌نامه‌ تحصیلی دانشجویان باید مبنای صنعت داشته باشند و به جای نگهداری در کتابخانه‌ها، مورد تقاضای صنعت و راهگشای مشکل صنایع شوند.
کد خبر : 567989
7.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، عبدالله محمدی مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر دوروزه به استان بوشهر برای بررسی برنامه‌های اجرایی کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر در نخستین برنامه خود در شرکت دریایی ایران (صدرا) حضور رفت و علاوه‌بر بازدید از این مجموعه صنعتی در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شرکت کرد.


محمدی در نشست انعقاد این تفاهم‌‌نامه  اظهار کرد: باید فعالان این بخش صنعتی را (شرکت دریایی ایران) متخصص، محقق و دانشمند نامید؛ چراکه اتفاقات عظیم و شگرفی که در حال رقم‌خوردن است، نشان از کار تحقیق و زیربنایی دارد.


مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه مولود انقلاب اسلامی بوده و یک مؤسسه آموزش عالی است که دقیقاً فعل خواستن را صرف کرد، توضیح داد: این دانشگاه از تولد در یک اتاق تبدیل به مؤسسه عظیمی شد که نه‌تنها در تمام کشور بلکه در دیگر کشورها نیز شعبی در حال فعالیت دارد.


 بازدید عبدالله محمدی از شرکت دریایی ایران


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در برهه‌های مختلف زمانی، رسالت‌های مختلفی داشته است، بیان کرد: قرارگرفتن در این نقطه کنونی نشان‌دهنده این است که دانشگاه آزاد اسلامی در هر دوره، رسالت خود را به‌طور مطلوب انجام داده است.


محمدی ادامه داد: زمانی تربیت نیروی انسانی متخصص ضرورت بود که دانشگاه تمام‌وقت و توان خود را صرف این موضوع کرد و شاهد این ادعا نیز نیروهای توانمندی هستند که در نهادهای مختلف در حال کار و تلاش و افتخارآفرینی هستند.


اسلامی‌شدن دانشگاه و بیانیه گام دوم انقلاب؛ چراغ راه دانشگاه


وی با بیان اینکه این دانشگاه با درک شرایط کشور در راستای تکامل دانشگاه رسالت خود را تغییر داده است، بیان کرد: در این مسیر دو سند مهم اسلامی‌شدن دانشگاه و بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری چراغ راه دانشگاه بوده است.


مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: براساس این دو سند، دانشگاه معتقد است پایان‌نامه‌ تحصیلی دانشجویان باید مبنای صنعت داشته باشند و به جای نگهداری در کتابخانه‌ها، مورد تقاضای صنعت و راهگشای مشکل صنایع شوند.


 بازدید عبدالله محمدی از شرکت دریایی ایران


محمدی با اشاره به فعالیت سامانه پژوهشیار دانشگاه خاطرنشان کرد: خوراک این سامانه توسط صنایع فراهم می‌شود و در حقیقت دانشگاه در قالب نظام پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه، شبکه‌ای و برنامه‌های علمی) با توجه به ظرفیت استان‌ها از صنایع آن منطقه درخواست اعلام نیاز کرده است.


حضور در دل جامعه برای حل مشکلات


وی با تأکید بر اینکه دانشگاه باید جامعه‌پرداز باشد، اظهار کرد: جامعه‌شناس‌بودن به تنهایی کافی نیست؛ چراکه نمی‌توان با آن مشکلات را برطرف کرد. برای حل مشکلات باید در دل جامعه و محیط‌های آن حضور داشت و با بهره‌گیری از تجربیات عملی و اشتراک داشته‌های علمی به‌دنبال رفع کاستی‌ها بود.


مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: در این راستا زیرساخت‌های متناسبی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده که اعضای هیئت علمی می‌توانند مأموریت مطالعاتی خود را در صنعت داشته باشند.


 بازدید عبدالله محمدی از شرکت دریایی ایران


این مقام مسئول با بیان اینکه تنها کسی که می‌تواند به کشور کمک کند، خود ما هستیم، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دنبال تأثیرگذاری در روند رو به رشد کشور بوده و از این رو با تجمیع توان خود در راستای موضوعات به‌دنبال تحقق این مهم است.


مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تشکیل کنسرسیوم‌های مختلف در این دانشگاه عنوان کرد: قطعاً یک واحد دانشگاهی به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی درخواست‌های مختلف جامعه باشد؛ اما با شبکه‌سازی و ایجاد کنسرسیوم‌های مختلف، تمام ظرفیت‌ها در قالب یک ظرفیت واحد در اختیار واحدهای دانشگاهی به‌عنوان نماینده ای از کل واحدها قرار داده می‌شود.


محمدی توضیح داد: 200 مرکز تحقیقاتی و حدود 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه مجهز مانند ید واحد در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد تا رسالتی را که دانشگاه در لبیک به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب برگزیده است به نحو مطلوب انجام دهد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب