نسل جدید اجکتورها تولید شد/ لزوم ارتباط عمیق مراکز تحقیقاتی با کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در راستای اجراییکردن آییننامه کنسرسیومهای دانشگاه آزاد اسلامی و بهمنظور توسعه شبکه علمی و فناوری، هماهنگی، همافزایی و حرکت بر مبنای برنامهای منسجم با چشمانداز معقول و مطلوب میان مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، چهارمین کنسرسیوم مراکز تحقیقاتی این دانشگاه بعد از کنسرسیومهای نانو، گیاهان دارویی و امنیت غذایی با عنوان کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر مجوز فعالیت گرفت.
مدیریت دبیرخانه کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی شامل ۱۰ مرکز تحقیقاتی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر است و وظیفه همافزایی، جلوگیری از موازیکاری، هماهنگی و مدیریت و استفاده از تجربیات مراکز تحقیقاتی همکار را برعهده دارد.
یکی از 10 مرکز تحقیقاتی در کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد با مدیریت محمد حججی نجفآبادی است که خبرنگار آنا حوزه کاری این مرکز و نحوه همکاری با کنسرسیوم را جویا شده است.
حججی نجفآبادی در گفتوگو با آنا در پاسخ به این پرسش که با توجه به تشکیل دبیرخانه کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، همکاری مرکز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی واحد نجفآباد با دبیرخانه کنسرسیوم به چه صورت است و چه اهدافی را دنبال میکند؟ اظهار کرد: ارتباطات به دو صورت سطحی و عمقی است؛ البته اکنون بهدلیل اینکه کنسرسیوم بهتازگی شکل گرفته، بیشتر ارتباطات ما بهصورت سطحی یعنی در قالب نامهنگاری و ارتباطات از طریق کانالهای اجتماعی است.
وی افزود: هدف اصلی در ادامه، ایجاد ارتباطات عمیق بین اعضا و مراکز تحقیقاتی عضو کنسرسیوم خواهد بود که این موضوع میتواند در قالب برگزاری نشستها و ارسال توانمندیها بین مراکز و گفتوگوهای دوجانبه بین مراکز مختلف برقرار شود.
رئیس مرکز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در پاسخ به این سؤال که تشکیل دبیرخانه کنسرسیوم تا چه اندازه به کار گروهی مراکز کمک میکند و چه نتایجی را دربر خواهد داشت، عنوان کرد: قاعدتاً تشکیل دبیرخانه کنسرسیوم به کار گروهی بین مراکز کمک خوبی خواهد کرد.
حججی اضافه کرد: این همکاریها شکل و قالب مشخصی به خود خواهد گرفت، از طرفی یک متصدی یا مسئول مشخص بهمنظور تسهیل روابط و مشکلات موجود در ارتباطات بین مراکز تحقیقاتی و سازمان مرکزی تعریف شده که بسیار حائز اهمیت است.
وی در جواب این پرسش که برنامههای مرکز تحقیقاتی شما برای همکاری با دبیرخانه کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر چیست و آیا تاکنون حرکتی صورت گرفته است؟ خاطرنشان کرد: قاعدتاً جلساتی با اعضای کنسرسیوم در این ارتباط برگزار شده و اعضا در حال برنامهریزی در این زمینه هستند.
رئیس مرکز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی واحد نجفآباد ادامه داد: همانطور که در قسمت قبل نیز به آن اشاره شد، جنس ارتباطات مؤثر در این زمینه از نوع ارتباطات عمیق است و دستیابی به این مهم مستلزم صرف زمان است؛ چراکه اعمال روشهای دستوری در این زمینه فقط موجب شکلگیری ارتباطات سطحی و تحققنیافتن اهداف عالی کنسرسیوم خواهد شد.
حججی با اشاره به تازهترین فعالیت مركز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی واحد نجفآباد در زمینه انرژی تأکید کرد: تحقیقات فراوانی در این مرکز تاکنون انجام شده و در ارتباط با فعالیتهای اخیر مرکز میتوان تولید نسل جدید اجکتورها را ذکر کرد که کاربرد فراوانی در دستگاههای آبشیرینکن و سیستمهای تبریدی پاک و ... دارد. در این زمینه نمونههای اولیهای هم ساخته شده که در حال تست است.
به گزارش آنا، اجکتورها یکی از تجهیزات بسیار پرکاربرد در صنعت هستند که در حوزههای مختلفی بهکار میروند.
اجکتورها (Ejector) بهطور کلی وسایلی برای جابهجایی، تراکم یا اختلاط گازها، بخارات، سیالات و جامدات هستند. این تجهیزات اغلب برای تهویه مطبوع استفاده میشوند و بیشترین استفاده آنها در سردخانههاست.
انواع اجکتور در صنایع مختلفی استفاده میشود و میتوان گفت که با عملکردی که دارند، نقش بسیار پررنگی را در کارایی دستگاههای متفاوت صنعتی ایفا میکند.
اجکتورها معمولاً از فلزات و مواد متنوعی ساخته میشوند و همین امر باعث میشود تا کارایی آنها با یکدیگر متفاوت باشد.
انتهای پیام/4103/4062/پ
انتهای پیام/