سرقت میلیاردی از پزشکان در پوشش مامور
با آغاز تحقیقات، تیمی از کارآگاهان به ثبت شکایت مالباختهها پرداختند. یکی از آنها پزشکی شیرازی بود که سارقان بیش از ٦٠٠ میلیون تومان طلا و جواهراتش را به سرقت برده بودند. او به کارآگاهان گفت: «یازدهم آبان امسال از مطبم به خانه برگشتم و در حال پارک کردن ماشینم در پارکینگ بودم که دو سرنشین یک دستگاه موتوسیکلت به من نزدیک شدند و خودشان را مامور پلیس معرفی کردند. آنها که کارت شناسایی داشتند، مدعی شدند که چندی پیش افرادی ناشناس با استفاده از خودروی من اقدام به سرقت میلیونی طلا و جواهرات کردهاند. به این بهانه خانهام را مورد بازرسی قرار دادند و بیش از ٦٠٠میلیون تومان طلا و جواهراتم را جمعآوری کردند و با خود بردند. هنگام رفتن از من خواستند به کلانتری محل مراجعه کنم تا پرونده پیگیری شود اما وقتی چند دقیقه بعد به پایگاه پلیس رفتم، متوجه شدم که آنها اصلا مامور نبودند و همه رفتارهایشان نقشهای برای سرقت طلا و جواهرات خانهام بود.»
شاکی دیگر پرونده نیز که در یزد مورد سرقت قرار گرفته بود به کارآگاهان گفت: «چندی پیش، هنگام سوار شدن در خودرویم در پارکینگ بیمارستان محل کارم، دو نفر به من نزدیک شدند و خودشان را مامور وزارتخانههای دولتی معرفی کردند. آنها مدعی شدند از خودروی من برای سرقت طلا و جواهرات استفاده شده و آنها دستور توقیف آن و بازداشت سرنشینش را دارند. آنها پس از بحثی کوتاه، با ارایه کارت شناسایی و حکم بازرسی، به خانهام آمدند و بیش از ٣٠٠میلیون تومان طلا و جواهراتم را در کیفهایشان ریختند و رفتند. پس از آن به کلانتری محل مراجعه کردم و موضوع را اطلاع دادم اما متوجه شدم آنها سارق بودند.»
با ثبت شکایت مالباختهها و مشخص شدن شگرد سارقان، بررسی بانک اطلاعاتی مجرمان سابقهدار پلیس آغاز و مشخص شد همزمان با آغاز سرقتها از خرداد امسال، مجرمی به نام مجید با بیش از ١٥فقره سابقه دستگیری به اتهام ارتکاب به جرایم مختلف به ویژه سرقتهای تحت پوشش مامور، از زندان مرخصی گرفته و متواری شده است. شیوه سرقتها نیز ثابت میکرد، مجید در سرقتها دست دارد و پس از متواری شدن، با تشکیل باندی چند نفره از سارقان سابقهدار نقشه سرقت از پزشکان را در شهرهای مختلفی چون شیراز، یزد، تهران و تبریز عملی کرده است.
سرانجام با به دست آمدن هویت سرکرده باند، کارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به شناسایی آخرین مخفیگاه او در افسریه تهران شدند اما برای شناسایی سایر سارقان او را تحت مراقبتهای نامحسوس پلیسی قرار دادند. پس از چند روز مراقبت، مخفیگاه همه اعضای باند که از مجرمان سابقهدار در زمینه سرقت هستند، در مناطق پاکدشت، ورامین، سعادتآباد و افسریه شناسایی شد و هر پنج سارق در چند عملیات همزمان دستگیر و به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند. آنها پس از انتقال به مقر انتظامی و مواجهه حضوری با شاکیان، صراحتا به سرقتها اعتراف کردند.
سرهنگ کارآگاه داوود فـرد، معاون مبارزه با سرقتهای خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ در اعلام جزییات پرونده گفت: «تاکنون با اعتراف صریح متهمان و بررسی پرونده سرقتهای مشابه، ٩ پزشک مالباخته در شهرهای مختلف یزد، شیراز، ملایر، گرمسار، اردبیل، ارومیه، اهواز و بیرجند شناسایی شده و ارزش تقریبی طلا و جواهرات سرقتی نیز بیش از سه میلیاردتومان برآورد شده است. » او از مالباختگانی که به شیوه مشابه مورد سرقت قرار گرفتهاند خواسته است تا برای پیگیری شکایت خود به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.
انتهای پیام/