دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل بهزیستی استان تهران:

پرداخت مستمری مددجویان در ایام کرونا یک روز هم عقب نیفتاد

مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: در ایام کرونا با وجود مشکلات اقتصادی ایجادشده نه تنها حتی یک روز هم مستمری مددجویان تحت پوشش عقب نیفتاد بلکه مستمری مددجویان تحت پوشش ۲۰ درصد افزایش یافته است.
کد خبر : 567603
261848_369.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، امین شاهرخی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در محل اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بهزیستی اجتماعی سازمانی حمایتی-اجتماعی است که مهمترین رسالت آن جلوگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی است. شیوع بیناری کرونا از سال گذشته درگیری‌های خاصی را ایجاد کرد و شاهد بروز تاثیرات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بودیم.


وی با بیان اینکه کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، زنان سرپرست خانوار، معلولان مراکز روزانه و شبانه، سالمندان و معتادان جامعه هدف بهزیستی هستند، عنوان کرد: در سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی ایجاد شده که حتی یک روز هم مستمری مددجویان تحت پوشش عقب نیفتاده و حتی مستمری مددجویان تحت پوشش ۲۰ درصد افزایش یافته است.


مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه از شفافیت عملکرد پرداخت‌ها در سازمان بهزیستی سخن به میان آورد و گفت: شفافیت در عملکرد سازمان بهزیستی باعث شده که امثال ما بیش از 130 میلیارد تومان از بنیاد مستضعفان دریافت کند و به دست مددجویان برساند.


شاهرخی در ادامه به آمار بهزیستی استان تهران پرداخت و بیان کرد: در حوزه اجتماعی یک هزار و ۶۰ مرکز فعال هستند که ۸۰۰ مرکز مهدکودک، ۲۰۰ مرکز کلینیک مددکاری، ۶۰ مرکز کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست فعال هستند. در حوزه توانبخشی ۳۰۷ مرکز در استان تهران فعالیت می‌کنند که ۹۰ مرکز روانی مزمن، ۸۰ مرکز شبانه روزی معلولان و ۱۳۰ مرکز روزانه توانبخشی است.


وی ادامه داد: ۹۱۵ مرکز فعال در حوزه پیشگیری داریم که عمده آنها مراکز مشاوره و بقیه کمپ‌های مراکز نگهداری معتادان متجاهر است.


مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه به بازگشایی مراکز نگهداری معتادان در ابتدای امسال به دلیل شیوع کرونا و ممنوعیت تجمعات اشاره کرد و گفت: حدود ۵ هزار نفر از مرکز فشافویه آزاد شدند که چهره شهر را به هم ریخت که پس از آن با همکاری دستگاه‌های مختلف این افراد از سطح معابر جمع‌آوری شدند. تاکنون ۱۸ هزار نفر معتاد غربال شدند که حدود ۷ هزار نفر در مراکز بهزیستی و سایرین در مراکز سازمان زندانها نگهداری می‌شوند.


وی در ادامه به راه‌اندازی مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در سال ۹۹ اشاره کرد و بیان کرد: پیش از این معتاداندر مراکز ماده ۱۶ با داروی درمان می‌شدند که متأسفانه تنها ۵ درصد از درمان موثر بوده و ۹۵ درصد به چرخه اعتیاد بازگشت داشتند. با راه‌اندازی این مراکز جامع دیگر دارومحوری حذف و پرهیز مداری، حرفه‌آموزی و اشتغال در دستور کار قرار گرفت.


شاهرخی تصریح کرد: عملکرد مراکز جامع درمان و بازتوانی حاکی از آن است که بازگشت معتادان در فرآیند درمان به ۴۰ درصد رسیده است.


مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه فعالیت‌های این اداره کل در حوزه اجتماعی پرداخت و گفت: ۱۲ هزار و ۸۰۰ زنان سرپرست خانوار، ۴ هزار دانش‌آموز و ۶۲۸ دانشجو تحت حمایت در این استان قرار دارند.


وی در ادامه به طرح جذب و حمایت از کودکان کار و خیابان به عنوان یکی از مهمترین فعالیت‌های انجام شده در حوزه اجتماعی اداره کل بهزیستی استان تهران اشاره کرد و عنوان کرد: این طرح با هدف جذب و پاک کردن معابر از کودکان کار صورت گرفته‌ است. پس از ۵ ماه از آغاز طرح حدود ۶۲۸ کودک شناسایی و جمع آوری شده‌اند.


شاهرخی تصریح کرد: پس از مصاحبه با خانواده این افراد، توانمندسازی خانواده‌های آنها در دستور کار قرار گرفت. ثبت اطلاعات این کودکان از طریق عنبیه صورت و با همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله اداره اتباع صورت پذیرفت و خوشبختانه پس از ۶ ماه از آغاز این طرح تنها ۱۲ نفر از این افراد به معابر بازگشتند.


انتهای پیام/۴۱۰۵


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب