دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 اسفند 1399 - 08:56
با حضور مسئولان برگزار شد؛

آغاز برنامه‌های ملی پایتخت نهج‌البلاغه ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

برنامه‌های ملی کاشان، پایتخت نهج‌البلاغه ایران با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان آغاز شد.
کد خبر : 567049
photo_2021-02-26_08-38-24.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، همزمان با میلاد مسعود امیرالمؤمنین علی علیه السلام و با حضور آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان و مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان برنامه‌های کاشان، پایتخت نهج‌البلاغه ایران آغاز شد.


امامت امیرمؤمنان(ع) مصداق کامل عروه‌الوثقی است


آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در این مراسم اظهار کرد: امامت امیرمؤمنان(ع) مصداق کامل عروه‌الوثقی بوده و نهج‌البلاغه دارای موضوعات مختلفی است که می‌توان بیش از هزاران موضوع را از این کتاب شریف استخراج کرد.


وی افزود: امیرمؤمنان(ع) روز جمعه ۱۳ رجب در کعبه، مقدس‌ترین مکان کره زمین متولد شد،  کعبه در قلب مسجدالحرام قرار گرفته و اشرف اماکن است. کعبه مکانی که همه دل‌ها، عقربه‌های قلوب، عبادت و موت به سمت این کانون بوده، تنظیم می‌شود.



امام جمعه کاشان اضافه کرد: کعبه تنها مکانی در طول تاریخ است که فقط یک‌بار تبدیل به زادگاه می‌شود آن هم برای مولدی که به‌عنوان مولود کعبه لقب گرفته و در بقیه ادوار و زمان‌ها در طول تاریخ پرستش‌گاه است.


سلیمانی تقارن آیین رونمایی از برنامه‌های طرح ملی کاشان پایتخت نهج‌البلاغه ایران با جشن میلاد امیرمؤمنان(ع) را سبب خیر و برکت دانست و عنوان کرد: امروز را طلیعه و آغاز و ابتدای کار کمیته‌های پایتختی نهج‌البلاغه قرار دهید.


بهره‌برداری از ظرفیت‌های برای ارائه طرح‌های نهج‌البلاغه


وی مطرح کرد: کاشان ظرفیت بالایی در قرآن و نهج‌البلاغه دارد. باید بیشترین بهره‌برداری را از ظرفیت‌های نهج‌البلاغه کاشان برای تهیه و تدوین و ارائه طرح‌های نهج‌البلاغه داشته باشیم.


امام جمعه کاشان ادامه داد: شهرستان کاشان برای به‌دست آوردن شأن و تراز خود در نهج‌البلاغه باید وحدت و همدلی داشته باشد؛ چراکه قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه به گروهی خاص و قشر خاصی تعلق ندارد و در انحصار گروه خاصی نیست.



به گزارش آنا، شهرستان کاشان از ۲۱ مهر امسال به مدت دو سال به‌عنوان پایتخت نهج‌البلاغه کشور نام‌گذاری شده و با تلاش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، افزون بر ۵۰ نفر حافظ نهج‌البلاغه، یک هزار و ۲۰۰ نفر حافظ بخش‌هایی از نهج‌البلاغه، ۲۰۰ نفر حافظ کل قرآن مجید و ۱۵ نفر حافظ کل صحیفه سجادیه در شهرستان کاشان آموزش دیدند.


در این مراسم حجت‌الاسلام  علیرضا شاه‌فضل، حجت‌الاسلام مجتبی حسن‌زاده، حجت‌الاسلام علی حسین‌زاده، حامد عباسی طاهری، منصور فرجی، علی الماسی، مصطفی عباسی‌مقدم و مجتبی رضازاده به‌عنوان اعضای کمیته اجرایی احکام خود را دریافت کردند.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب