ثأثیر منفی کرونا بر همایش «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر»/ بشر دچار فقر علمی شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، حجتالاسلام مهدی ایمانیمقدم در همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیهالسلام» گفت: اگر تأثیر فضای کرونایی نبود ارائه مقالات بهتر بود.
وی اضافه کرد: مجموعه مقالاتی که به همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیهالسلام» رسید 164 چکیده و 83 مقاله کامل بود که از این تعداد 52 مقاله به صورت سخنرانی، پوستر و چاپ پذیرش شدند.
نایبرئیس همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیهالسلام» یادآور شد: برگزاری همایش فقر گام نخست بوده و باید شورای سیاستگذاری همایش نتایج و دستاوردهای اولین همایش را بررسی و ناظر به این دستاوردها و بهتبع آن همایشهای بعدی را برنامهریزی و تنظیم کنند.
ایمانیمقدم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان مرکزی زادگاه بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی بوده، اندیشکده امام خمینی(ره) با همیاری و مساعدت بیش از 20 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان مرکزی طی چهار سال گذشته تشکیل شده است.
انتقاد از افزایش حاشیهنشینی و اعتیاد در کشور
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه مشکلات و معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد، بیکاری، کاهش میزان ازدواج، افزایش حاشیهنشینی و آسیبهای دیگر به طور مشخص و قابل لمس است این همایش برنامهریزی شد.
نایبرئیس همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیهالسلام» افزود: ریشه و نتیجه مشکلات اجتماعی و اقتصادی به مسئله فقر مربوط میشود و در این راستا ریشه فقر مادی به فقر فکری و فرهنگی برمیگردد، با این تحلیل این همایش پیشبینی و برگزار شد.
ایمانیمقدم تأکید کرد: از بین ائمه اطهار علیهمالسلام امامی که توفیق حاکمیت بر فقرا را داشت و در حوزه مسئله فقرزدایی در جهان هستی دغدغه داشت حضرت علی علیهالسلام بود، به همین دلیل همایشی با عنوان «همایش ملی فرهنگ فقر از منظر حضرت علی علیهالسلام» انتخاب و برگزار شد.
وی با بیان اینکه فقر کمبود، نقص و فقدان به شمار میآید، گفت: بهدلیل فقر علمی بشر در مقابله با ویروس منحوس کرونا زمینگیر شده است.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/