دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 اسفند 1399 - 13:11
آیت‌الله صدیقی:

فقر توحیدی انسان را از بالندگی و پویندگی بازمی‌دارد

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر تأکید کرد: فقر توحیدی انسان را ایستا کرده و از بالندگی و پویندگی بازمی‌دارد و کسی که خدا را انکار کند و از دست بدهد، فقیرترین انسان‌هاست.
کد خبر : 566705
index.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، آیت‌الله کاظم صدیقی در همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیه‌السلام» که در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، گفت: مهم‌ترین فقر، فقر اعتقادی، ایمانی و فطری بوده به‌طوری‌که در آن فرد خدا را انکار کند.


وی افزود: فقر توحیدی انسان را ایستا کرده و از بالندگی و پویندگی بازمی‌دارد و کسی که خدا را انکار کند و از دست بدهد، فقیرترین انسان‌هاست.


دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر اضافه کرد: دنیایی ارزش دارد که دین را آباد کند و انسان غنی فردی است که در دنیا خیرخواهی و استقامت داشته و در آخرت در برابر خداوند ورشکسته نیست.


امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: در فرهنگ علوی نبود عقل و فقر عقلی و محاسبه‌ای یکی دیگر از انواع فقر است؛ چراکه انسانی که نتواند سنجش درستی از ارزش‌ها داشته باشد دنیا و آخرت را متوجه و عمرش ضایع می‌شود.


صدیقی بیان کرد: افراد دارای فقر فرهنگی و عقلی خودباوری ندارند و دچار غم می‌شوند؛ بنابراین اخلاق، کردار و رفتار خوب ملاک سنجش افراد است و افرادی که دارای این خصوصیت باشند غنی هستند.


وی تأکید کرد: انسان باید امام علی علیه‌السلام را الگوی رفتاری خود قرار دهد تا بتواند غنی باشد و خدا را همواره کنار خود ببیند.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب