دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 اسفند 1399 - 12:02
روند رو به رشد حضور افراطی‌ها در ارتش آمریکا؛ (عید)

رسوخ افراطی‌گری تا سطوح بالای نظامیان آمریکا / ساختار نیروهای مسلح آمریکا در مقابل ورود نژادپرست‌ها ایمن نیست

با علم به اینکه حدود 20 درصد متهمان به شورش در روز ششم ژانویه 2020 در واشنگتن نظامیان یا بازنشستگان نیروهای مسلح بودند مشخص می‌شود که کار پاک‌سازی ارتش از افراطی‌ها موفق نبوده و امنیت کشور با مشکل روبرو است.
کد خبر : 566417
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، کلسی بیکرز که سابقاً در نیروی دریایی ایالات‌متحده آمریکا مشغول به کار بود در مقاله‌ای در نشریه هیل به بررسی این موضوع می‌پردازد که نظرسنجی به معنی عام خود برای شناسایی افراد افراطی در نیروهای مسلح کافی نیست و باید نظرسنجی را دقیق‌تر و در سطح بالاتری انجام داد و حتی فرماندهان رده‌بالا را نیز در این تحقیقات دخالت داد.


تعداد افراطی‌ها و معترضان در نیروهای مسلح از حد انتظار فراتر است


بیکرز ادامه می‌دهد که نیروهای مسلح از اینکه تعداد زیادی از افراد کادر و نیز بازنشسته در گروه‌های افراطی حضورداشته‌اند مطلع بوده است. قبل از ششم ژانویه و حمله عده زیادی از حامیان دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق به کپیتول هیل گمان می‌رفت که بعضی از اعضای گروه شیطان‌پرست "کیو عنون آیز" از نظامیان حال حاضر یا بازنشستگان ارتش باشند و به همین دلیل بود که کنگره پیش‌نویس دستورالعملی را برای حذف این افراد از نیروهای مسلح ارائه داد. این دستورالعمل تحت عنوان "سابتایتل اف" از قانون اختیارات دفاع ملی سال 2021 نام گرفت و وزارت دفاع را مکلف ‌ساخت تا سطح اعتقادات افراطی در نیروهای مسلح را از علاوه بر درجه‌داران در سطح فرماندهان گروهان به بالا هم به اجرا درآورد.



وی افزود اجرای سریع این دستورالعمل برای کنگره ضروری است؛ از همین رو لوید آستین وزیر دفاع آمریکا باید تا اول مارس خود را آماده کند که برگه‌های نظرسنجی را با لیستی از سؤالات به اعضای کادر تحویل دهند. کنگره امیدوار است که با این‌گونه نظرسنجی‌ این بار قرار است در سطح فرماندهان گروهان به بالا هم انجام شود بتواند نیروهایی را که با ساقط کردن دولت فدرال مخالف‌اند شناسایی کند.




بیشتر بخوانید:


شورشیان حامی ترامپ با چمدان کدهای هسته‌ای تنها ۶ متر فاصله داشتند


تروریست‌های داخلی مصمم به سرنگونی قانون اساسی و نظام آمریکا بودند




بیکرز می‌افزاید که مشکل اینجاست که این روش‌ها به آن‌گونه که کنگره انتظار دارد جواب نخواهد داد. این روش اوضاع کلی را ذیل قانون اختیارات دفاع ملی 2013 مشخص می‌کند. این برگه نظرسنجی همه‌ساله به‌صورت اجباری توسط واحدهای نظامی تکمیل می‌شدند. این نوع نظرسنجی موارد واضحی  چون نژادپرستی، تبعیض، آزار یا تعرض جنسی و رضایت و ایمنی محل کار را دربر می‌گرفتند.


 وی ادامه د اد اما نظرسنجی در سطوح بالاتر هم از بابت درجه نظامیان و هم از بابت سطح دستیابی به تفکرات نظامیان مثل یک رؤیا به نظر می‌رسد.این نوع نظرسنجی‌ها برای این طراحی‌شده‌اند که به‌سرعت بتوان به اوضاع کلی افراد نظامی آشنا شد آن هم تقریباً با یک سرعت نسبی مناسب مثل انتظاری که همیشه از یک نظامی داریم یعنی اینکه به خواسته‌های غیر تفکراتی نظامیان دست یافت.


نظرسنجی‌های ساده‌انگارانه برای شناسایی نفوذی‌ها کافی نیست


بیکرز افزود مشکل دیگر در این نوع نظرسنجی این است که نامی از شرکت‌کننده در برگه برده نمی‌شود اما درجه و جنسیت در برگه ذکر می‌شود و این اجازه دستیابی به مشخصات هویتی فرد را ناممکن می‌سازد. حال اگر فرد شرکت کننده در نظرسنجی عضو یک گروه اقلیت افراطی باشد و تا حدی هم در پاسخ به سوالات صادق باشد چگوه می‌توان به هویت وی دست یافت؟ تنها راه برای شناسایی فرد یک بخش از برگه سؤالات است که اگر مصاحبه‌شونده هویت خود را در آن بنویسد که امری اختیاری هم هست آنوقت می‌توان به هویت وی پی برد.


وی ادامه می‌هد که مشکل دیگری که این نحوه نظرسنجی دارد این است که اگر پنج نفر به یک سؤال پاسخ ندهند دیگر پاسخ‌ها به همان سؤال نیز از گردونه شمارش خارج خواهند شد. در ضمن این تحقیق نمی‌تواند به نتیجه خوبی در خصوص خودبرتربینی سفید پوستان برسد به دلیل اینکه نزدیک به 70 درصد مردان نظامی و حدود 54 درصد زنان نظامی سفیدپوست هستند و مشخصا به این پرسش پاسخی دقیق نخواهند داد.


بیکرز می‌گوید حتی اگر همه افراد یک واحد در نظرسنجی شرکت کنند مشخص نیست که تا چه حد صداقت را اولویت اول خود قرار داده‌اند. نظامیان مطابق با حساسیت شغلی که دارند در بروز حقایق شخصیتی و تفکراتی خود محتاط هستند زیرا این امکان وجود دارد که مورد تعقیب قانونی قرار گیرند یا حتی از خدمت منفصل شوند.



وی معتقد است که بهترین روش این است که علاوه بر این نوع نظرسنجی‌ها از نیروهای مسلح این انتظار را داشته باشیم که به‌دقت خود را سنجش کنند تا شاید از این راه بتوان راه بروز ورود افراطیون به ساختار نیروهای نظامی را بست.


به گزارش آنا، گسترش بی حد و حصر نیروهای نظامی آمریکا برای حضور در همه نقاط جهان و پیشبرد راهبرد استعماری واشنگتن از یک طرف و بدنامی این نیروها در داخل و خارج کشور باعث شده است که بسیاری از جوانان مستعد و آگاه آمریکایی از پیوستن به چنین ارتشی کراهت داشته باشند که به‌ صورت خودکار راه را برای حضور افراد نژادپرست، فاقد ایمان، بی رحم و فاسد به نیروهای مسلح فراهم می کند. حال همین افراد تازه وارد اگر به صورت سازمان یافته در مقابل حمایت در دوران خدمت به عضویت در یک گروه افراطی دعوت شوند به راحتی می‌پذیرند. این روند سال‌هاست که در ارتش ایالات‌متحده برقرار است و انتظاری جز حضور این افراد تندرو و کج فکر در شورشی بی سابقه همچون ششم ژانویه در کپیتول هیل نیز نمی‌توان داشت. 


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب