طرحهای توسعهای استان چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، اسماعیل لله گانی مدیرعامل این بانک در نشست بررسی میزان پیشرفت و اجرای مصوبات سفر اخیر هیات اعزامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان چهارمحال و بختیاری که با حضور دکتر میرزایی معاون اقتصادی وزارتخانه، استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و جمعی از مدیران استانی برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: رویکرد کلی در تحقق مصوبات سفر استانی مذکور را در سه بخش می توان دسته بندی کرد. یک بخش از مصوبات در حوزه مصوبات ملی قرار می گیرد، بخشی از آن ها جزو اختیارات دستگاه های اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و بخش دیگر از مصوبات نیز با حضور بخش خصوصی اجرایی می شود.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران افزود: اجرایی کردن مصوبات در هر سه بخش در دستور کار قرار دارد و در هر سه سطح نمایندگانی تعیین شده اند تا نسبت به پیشرفت مصوبات، نظارت و گزارش ارائه کنند. تاکنون نیز در این زمینه اقدامات قابل توجهی انجام شده است، بخشی از 83 مصوبه مذکور، اجرایی و یا در مرحله اجرا قرار دارند.
وی گفت: امکان پرداخت تسهیلات برای اجرا و یا تکمیل پروژه ها و طرح ها از منابع صندوق توسعه ملی نزد بانک رفاه کارگران و همچنین منابع داخلی این بانک، امکان پذیر است که در چارچوب قواعد و مقررات پرداخت می شود.
لله گانی خاطر نشان ساخت: این ضرورت وجود دارد تا دستگاه های اجرایی در استان چهارمحال و بختیاری، طرح هایی را که تاکنون اجرایی نشده اند و اجرای آن ها نیازمند دریافت تسهیلات بانکی هستند، متناسب با استقرار در شهرستان های برخوردار یا غیر برخوردار دسته بندی و معرفی کنند تا در مسیر بررسی و پرداخت تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی و همچنین منابع داخلی بانک های رفاه کارگران، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید قرار گیرند.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: برای طرح هایی که تاکنون اجرایی نشده اند و نیازمند مشارکت بخش خصوصی هستند باید سرمایه گذار خصوصی از جانب استان معرفی شود. برخی از طرح ها نیز نیازمند سرمایه گذار خارجی است که باید بستر و زمینه آن نیز فراهم شود.
وی در ادامه به طرح های حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح ها نیازمند مشارکت بیشتر بخش خصوصی است و تا زمانی که جذابیت های گردشگری استان توسعه پیدا نکند، امکان سرمایه گذاری در طرح های جانبی در این بخش وجود ندارد. ابتدا باید این جذابیت ها توسعه یابد و پس از آن به تأسیس زیر ساخت های خدمات رفاهی همچون، هتل و مکان های اقامتی اقدام کرد.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران یکی از راهکارهای تسریع در عملیاتی سازی طرح های مصوب سفر استانی هیات اعزامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان چهار محال و بختیاری را تقسیمبندی این طرح ها در حوزه های اجرایی مشخص، عنوان کرد و گفت: پس از آنکه این تقسیمبندی انجام شد، هر هفته نمایندگان دستگاه های اجرایی و سازمان های مرتبط با طرح مورد نظر، فرایند اجرای این طرح ها را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.
لله گانی بیان داشت: امکان اینکه همه مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط با طرح های باقی مانده را در یک روز جمع کنیم، وجود ندارد و حتی اگر هم امکان پذیر باشد، به نتیجه مورد نظر نمی رسیم. بنا براین باید کار را به صورت طرح به طرح جلو برد و در هر هفته یک طرح یا یک حوزه مشخص را پیش ببریم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان اظهار داشت: علاوه بر حضور و مشارکت جدی بانک رفاه کارگران در طرح ها و پروژه های استان، شرکت صرافی این بانک نیز آمادگی دارد تا در راستای تأمین ارز طرح های واجد شرایط از جمله طرح سیمان لردگان، مشارکت کند.
انتهای پیام/ر/4127
انتهای پیام/