دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1394 - 10:58
در همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب1392

رئیس واحد اراک: دانشگاه آزاد اسلامی راه را برای گسترش پژوهش و خدمت بهتر به جامعه هموار کرده است

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با اختصاص بودجه معقول و قابل قبولی به مباحث پژوهشی و فراهم کردن شرایط برای ادامه تحصیلات در مقاطع ارشد و دکتری راه را برای گسترش پژوهش و خدمت رسانی بهتر به جامعه هموار کرده است.
کد خبر : 56484

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علیرضا نظام‌آبادی در همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان با داشتن زیرساخت‌های لازم و امکانات علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی و استفاده از استادان مجرب و متعهد و ایجاد فرصت برای ورود علاقه‌مندان به دوره‌های آموزش عالی به ویژه جوانان نقش بسیار مهمی در توسعه کمی و کیفی مراکز آموزش عالی کشور ایفا کرده است.


وی ادامه داد: اکنون نیز پس از گذار از سه دهه (دهه استقرار-دهه توسعه-دهه کیفیت) در دهه چهارم با مدیریت خردورزانه و توأم با اخلاق و عدالت جناب آقای دکتر میرزاده با کیفی بخشی به آموزش، پژوهش و فرهنگ باید به رقابت با دانشگاه‌های معتبر دنیا پرداخته و تبدیل به دانشگاهی پژوهش محور وکار آفرین شود.


دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اراک دارای امکانات و توانمندی‌های بسیاری است و امیدواریم از این فرصت برای تعامل و رفع مشکلات، معضلات و کیفی سازی صنایع، ادارات، نهاد‌ها و تشکیلات وشاکله مدیریتی استان به نحو شایسته‌ای استفاده کنیم.


رییس واحد اراک درباره ایجاد «سا‌ها» در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد، یک شبک منسجم و یکپارچه متشکل از شبکه‌های استانی و اتصال هزاران آزمایشگاه و کارگاه عضو سامانه در سراسر کشور به منظور هم افزایی و بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود وارائه خدمات پیشرفته آزمایشگاهی وکارگاهی به پژوهشگران کشور است.


وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح‌های پژوهشی نیازمند بسترهای لازم است، افزود: طرح سامانه آزمایشگاهی همکار آزاد «سا‌ها» کلید خورده و بدین ترتیب تمامی صنعتگران، پژوهشگران، دانشجویان و تمامی اقشاری که به نحوی نیازمند سرویس‌گیری از امکانات و تجهیزات بسیار گسترده و پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور هستند، قابلیت دسترسی آسان درحداقل زمان به این امکانات را خواهند داشت.



رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بابیان اینکه رویکرد دانشگاه در دوره جدید ریاست عالی تکمیل هرم هیأت علمی وتوسعه تحصیلات تکمیلی است، اظهار کرد: بیش از ۶۰درصد دانشجویان واحد اراک در مقطع ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند که این پتانسیل می‌تواند با جهت دهی و هدفمند کردن پایان نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی منجر به حل مشکلات و معضلات استان شده و شاهد رشد کیفی فعالیت‌های علمی و پژوهشی درهمه زمینه‌ها در استان باشیم.


نظام آبادی: با توجه به پتانسیل موجود در مدیران استان و با هدف گسترش تحصیلات تکمیلی از سال گذشته رشته‌های دکتری پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به مجموعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی افزوده شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در تشریح طرح سا‌ها گفت: این طرح یکی از بی‌نظیر‌ترین طرح‌های پژوهشی جناب آقای دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های حضورشان است.


در این طرح تمامی واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور، با معرفی همه تجهیزات و امکانات موجود آزمایشگاهی و کارگاهی خود در یک سامانه جامع و در قالب یک بانک اطلاعاتی بزرگ، زمینه استفاده بهینه سرویس‌گیرندگان را در حداقل زمان ممکن و با نازل‌ترین بها از این شبکه آزمایشگاهی یکپارچه فراهم می‌نمایند.


نظام آبادی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با اختصاص بودجه معقول و قابل قبولی به مباحث پژوهشی و فراهم کردن شرایط برای ادامه تحصیلات در مقاطع ارشد و دکتری راه را برای گسترش پژوهش و خدمت رسانی بهتر به جامعه هموار کرده است.


وی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در جهان با اهداف آموزشی، پژوهشی و کار آفرینی به فعالیت می‌پردازند که هر کدام از این اهداف ارزشمند هستند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز این اهداف را دنبال می‌کند و در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز آمادگی خود را برای ارائه خدمات و اجرای پروژه‌های علمی و پژوهشی سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی اعلام می‌دارد.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه رویکرد دانشگاه در دوره جدید ریاست عالی تکمیل هرم هیأت علمی و توسعه تحصیلات تکمیلی است، اظهار کرد: بیش از ۶۰درصد دانشجویان واحد اراک در مقطع ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند که این پتانسیل می‌تواند با جهت دهی و هدفمند کردن پایان نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی منجر به حل مشکلات و معضلات استان شده و شاهد رشد کیفی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در همه زمینه‌ها در استان باشیم.


نظام آبادی از اضافه شدن دکتری پژوهش محور به مجموعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی خبر داد و گفت: با توجه به پتانسیل موجود در مدیران استان و با هدف گسترش تحصیلات تکمیلی از سال گذشته رشته‌های دکتری پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به مجموعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی افزوده شد.


سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی قوه قضاییه در استان مرکزی و رئیس همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ هم با تشکر و قدردانی از دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درخصوص همکاری ومساعدت در برگزاری همایش به بیان اهداف این همایش پرداخت.


رقیه هاشمی گفت: با توجه به اهمیت پژوهش در پیشبرد اهداف عالیه نظام اسلامی نگارش مقالات علمی و پژوهشی در حوزه دادرسی کیفری دارای اهمیت است.


هاشمی ادامه داد: ارائه مقالات در این همایش در راستای بررسی تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ خواهد بود.


در ادامه این همایش حمید جلالی، غلامرضا جلالی، ملک محمدی، علیپور و خانم چوپندیان به ارائه مقالات خود با موضوعات تحولات اختیارات دادستان در قانون، مقتضی بودن تعقیب، عدالت اورژانسی تحقیقات مقدماتی، مسئولیت ناشی از بازداشت افراد بیگناه در پرتو قانون آئین دادرسی کیفری، جایگاه اخلاق حرفه‌ای در آیین دارسی کیفری ۱۳۹۲ و بررسی نقش کیفی خدمات دادرسی الکترونیک در سیستم قضایی ایران پرداختند.


در پاین این همایش یکروزه با ارائه لوح تقدیر از مقالات بر‌تر تقدیر و تشکر به عمل آمد.


همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب۱۳۹۲ با همکاری دانشگاه آزاداسلامی اراک و با حضور حجت الاسلام والمسلمین قاسم عبدالهی رئیس کل دادگستری استان مرکزی، فرشید طاهری دادستان شهرستان اراک و دکتر اصغر احمدی موحد از قضات دیوان عالی کشور، قضات، وکلا، استادان، دانشجویان و جمعی از مسئولان استان مرکزی در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب