دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 بهمن 1399 - 16:26
عبداللهی:

کاهش مدت‌زمان تبدیل ایده به پدیده ضروری است/ لزوم فعال‌سازی طرح‌های حوزه آبزیان در بوشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر کاهش مدت‌زمان تبدیل ایده به پدیده گفت: ایده‌ها باید از طریق زیرساخت‌ها و زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری به فعالیت‌هایی ملموس تبدیل و موتور محرک دانشگاه شوند.
کد خبر : 564090
IMG_9744 (Copy).JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار با گرامیداشت ایام‌الله پیروزی انقلاب اسلامی ایران و قدردانی از تمام کسانی که در ایجاد، تداوم، استمرار، استحکام و اقتدار این نظام الهی تلاش کردند، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک دانشگاه مردمی و همزاد انقلاب، رویکردی متناسب با خواسته انقلاب و مردم در پیش گرفته است.


وی با تأکید بر اینکه با رویکرد انقلابی، بسیجی و جهادی می‌توان کارهای بزرگ انجام داد، تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به ریل انقلاب بازگشته و در این مسیر طی طریق می‌کند و این نقطه تمایز دانشگاه در مدیریت جدید است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: سیاست‌گذاری‌ها، تصمیمات و برنامه‌ریزی‌های کلان دانشگاه، ساختارهای جدید، تعاملات و روابط برون‌دانشگاهی و موارد فراوان دیگر نشانگر این موضوع است.


این مقام مسئول با تأکید بر اینکه فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در چارچوبی مشخص و قانونی و روندی رو به رشد و قابل پیش‌بینی مطابق با رویکرد سازمان مرکزی و تدابیر استانی در حال انجام است، توضیح داد: هرچند هنوز چالش‌ها و نگرانی‌هایی مانند وابستگی به شهریه، حرکت کند در زمینه درآمدهای غیرشهریه‌ای و... وجود دارد؛ اما با بهره‌گیری از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌ها امکان رفع این دغدغه‌ها وجود دارد.


دغدغه جامعه امروز، اشتغالزایی و کارآفرینی است


عبداللهی با بیان اینکه ظرفیت‌ها را باید فعال کرد، ادامه داد: دغدغه جامعه امروز، اشتغالزایی و کارآفرینی است، اگر با داشته‌ها و ظرفیت‌های موجود دانشگاه که کم هم نیستند، فرصت‌های شغلی جدید ایجاد شود، گرایش به دانشگاه در اقشار مختلف به‌وجود می‌آید.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه فاصله ایده به پدیده باید کاهش یابد، عنوان کرد: ایده‌ها باید از طریق زیرساخت‌ها و زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری به فعالیت‌هایی ملموس تبدیل شده و موتور محرک دانشگاه شوند.


وی با بیان اینکه تصویب و حمایت از ایده‌ها در دوره مدیریت کنونی به‌صورت ساختارمند دنبال می‌شود، یادآور شد: سراهای نوآوری و فناوری، شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان و هیئت‌های اندیشه‌ورز با هدف حمایت اصولی پایه‌ریزی شده و مشغول به فعالیت هستند.


عبداللهی با بیان اینکه حضور و مشارکت مسئولان و مدیران شهری در طراحی برنامه‌های دانشگاه یک پشتوانه و ظرفیتی مهم است، یادآور شد: هرچه‌قدر مجموعه مشورتی قوی‌تر و متنوع‌تر باشد، قطعاً درصد احتمال بروز خطا کاهش خواهد یافت.


این مقام مسئول با یادآوری اینکه در واحد دلوار افزایش صددرصدی پذیرش دانشجو محقق شده است با قدردانی از تلاش همگانی خاطرنشان کرد: این مهم نویدبخش روزهای بهتر برای این واحد دانشگاهی و اجرای دقیق‌تر برنامه‌های دانشگاه است.


وی بر درآمدهای غیرشهریه‌ای به‌ویژه از طریق فعال‌سازی طرح‌های آبزیان و دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت و راه‌اندازی مرکز تحقیقات دریا و دریانوردی با مشارکت واحد خارگ در کنار درآمدهای شهریه‌ای تأکید کرد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب