دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 بهمن 1399 - 13:11
مدیر اجرایی شورای منافع ملی آمریکا:

دولت بایدن مملو از حامیان اندیشه صهیونیسم است / نفوذ صهیونیست‌ها در دولت بوش به جنگ عراق ختم شد

صدالبته هر رئیس دولتی مجاز است از همسوترین نیروها برای تشکیل کابینه در راستای حمایت از منافع مردم و کشورش استفاده کند اما آیا انباشته شدن تعداد زیادی صهیونیست در دولت جدید آمریکا به‌واقع به سود منافع ملی ایالات‌متحده است یا اسرائیل؟
کد خبر : 563549

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، به اعتقاد "فیلیپ جرالدی" مدیر اجرایی شورای منافع ملی ایالات‌متحده اینکه متوجه شویم که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در حال پر شدن از حامیان اندیشه صهیونیستم و اسرائیل است به زیرکی خاصی نیاز ندارد اما موضوع نگران کننده این است که مقامات مذکور نه‌تنها ارتباط پایدار و قوی با دولت اسرائیل داشته‌اند بلکه به آرمان اسرائیل بزرگ هم معتقد هستند.


مشارکت پدربزرگ وزیر خارجه آمریکا در بنیان‌گذاری آیپک


جرالدی ادامه داد از آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه شروع می‌کنیم. وی از خانواده‌ای یهودی آمریکایی است که روابط خوبی هم با اسرائیل دارد. پدربزرگ پدری آنتونی بلینکن یکی از پایه‌گذاران سازمانی بود که نهایتاً به کمیته امور عمومی اسرائیل آمریکا موسوم به "آیپک" ارتقا یافت.


آنتونی بلینکن


وی گفت در جلسه استماع سنا برای تأیید وی به‌عنوان وزیر بلینکن گفت که دولت جدید باید قبل از بازگشت به توافق هسته‌ای 2015 موسوم به برجام با اسرائیل مشورت کند. وی همچنین گفت که شرایط بیشتری برای ایران وجود خواهد داشت. گفته‌های وی موضعی عجیب در قبال ایران از زمان خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های سنگین علیه ایران بود کشوری که فعالیت‌های هسته‌ای خود را در مطابقت با تعهدات برجامی و زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ناظران آن انجام می‌داد.


جرالدی ادامه داد به‌تازگی بلینکن ادعا کرده است که ایران تنها چند هفته تا داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت بمب وقت نیاز دارد گفته‌ای که از دهه 1980 ورد زبان بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل بوده است.


وی افزود خود جو بایدن هم علناً اعلام کرده است که یک صهیونیست است و کامالا هریس معاون بایدن هم بارها در گردهمایی‌های آیپک سخن گفته و قول داده است که حمایت بی‌قیدوشرطی از یک کشور یهود داشته باشد.




بیشتر بخوانید:


آیپک از کمک ۳۸ میلیارد دلاری آمریکا به تل‌آویو قدردانی کرد


لابی آیپک و دوگانه ترامپ-بایدن/ ماجرای طرحی که صهیونیست‌ها روی دستمال‌کاغذی نوشتند!




جرالدی گفت چاک شومر رهبر اکثریت سنا هم علناً اعلام کرده است که حافظ اسرائیل در سنا است درحالی‌که نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هم گفته است اگر کپیتول هیل ویران شود تنها چیزی که می‌تواند باقی بماند تعهد ما به کمک‌هایمان (به اسرائیل) است وی ادامه می‌دهد که من این‌ها را کمک نمی‌نامم بلکه همکاری با اسرائیل نام می‌دهم.


وی افزود که "ستنی هویر" رهبر اکثریت مجلس نمایندگان و دومین فرد مهم دموکرات‌ها هم از اینکه رهبری سفر چندین هیئت از مجلس نمایندگان را به اسرائیل داشته به خود می‌بالد.


به اعتقاد جرالدی ممکن است انسان به این گمان برسد که بسیاری از دوستان اسرائیل در کنگره و کاخ سفید فرصت‌طلبانی هستند که می‌دانند صهیونیسم مرامی رو به رشد است و به همان نسبت هم می‌دانند که زاویه پیدا کردن با لابی صهیونیسم به معنی مرگ سیاسی است. خیلی از مقامات زیرک به همین طریق وارد وزارت خارجه، سازمان سیا و شورای امنیت ملی آمریکا شده‌اند تا سیاست خارجه آمریکا را به نفع یک کشور قدرتمند یهودی سوق دهند. در دوره جورج بوش پسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا یک گروه از همین افراد ازجمله پال ولفوویتز، ریچارد پرل، داگلاس فیث و اسکوتر لیبی خیلی کوشیدند تا به پنتاگون و کاخ سفید راه یافتند. می‌توان گفت که جنگ آمریکا با عراق نتیجه همان نفوذ بود.


نفوذ بی‌سابقه حامیان صهیونیسم در ساختار سیاسی آمریکا از دوره رونالد ریگان


وی ادامه داد یک زمان به کار گماردن مقامات ارشد که ارتباط شخصی با کشورهای دیگر داشتند کاری عاقلانه به نظر نمی‌آمد که مبادا باعث شود که منافع کشور به خطر بیفتد. روند حضور این‌گونه مقامات در پست‌های حساس از زمان رونالد ریگان رئیس‌جمهور سابق آمریکا شروع شد و دونالد ترامپ هم آن را تشدید کرد و هم‌اکنون بایدن به نظر می‌رسد می‌خواهد بیش از بقیه روسای جمهور در این زمینه فعال باشد.


جرالدی گفت درگذشته اف.بی.آی به مقاماتی که با کشورهای خارج از پیمان ناتو ارتباط داشتند اجازه دست یافتن به پست‌های حساس را نمی‌داد اما در دوره ترامپ بود که جرد کوشنر داماد ترامپ به دلیل اینکه خانواده‌اش از دوستان صمیمی نتانیاهو بودند توانست با کمک ترامپ از قانون اف.بی.آی به‌راحتی معاف شود.



وی افزود آخرین فرد از این دسته افراد به دولت بایدن راه یافته‌اند "آن نیوبرگر" است که به‌تازگی به‌عنوان مدیر ارشد سیاست سایبری شورای امنیت ملی آمریکا انتخاب‌شده است. وی دهه قبل را در این شورا و نیز در بازوی جاسوسی سایبری پنتاگون مشغول به کار بوده است. یهودا شوهر وی از اعضای آیپک در شورای اجرایی بالتیمور است. بنا به گزارشی این یهودا بود که "بن کاردین" سناتور صهیونیست را تهییج کرد که با اوباما در مذاکره برای انعقاد برجام در سال 2015 مخالفت کند و کاردین هم به این توافق رأی منفی داد.


جرالدی گفت بر اساس گزارشی از ان.بی.سی یک خانواده که با نیوبرگر در ارتباط است مبلغ 500 هزار دلار به آیپک کمک کرده است که سیاست حمایت از اسرائیل را در آمریکا دنبال کند. لازم به ذکر است که بودجه سال 2019 آیپک به 133 میلیون دلار ‌رسید، دارائی‌هایش 157 میلیون دلار بود و 476 کارمند هم در اختیار داشت.


وی در نهایت می‌پرسد که آیا این افراد وابسته به لابی صهیونیسم اصلا در خدمت منافع ملی آمریکا خواهند بود؟


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب