دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 بهمن 1399 - 09:23
42 سالگی انقلاب/

جبهه پایداری: شرایط سخت معیشتی كنونی، «هزینه ناكارآمدی» مدیران ژنرالی است

جبهه پایداری در بیانیه‌ای تأکید کرد که شرایط سخت معیشتی كنونی، «هزینه ناكارآمدی» مدیرانی است كه ابتدا با ژست ژنرال، مناصب مدیریتی كشور را به دست گرفتند
کد خبر : 563223
3.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا،جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بیانیه‌ای صادر كرد. متن این بیانیه به شرح ذیل است:


چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در حالی از راه رسیده است كه پس از گذشت بیش از چهار دهه از رستاخیز خمینی كبیر، آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان اقصی نقاط این كره خاكی، همچنان چشم امید خویش را به گام‌های استوار و قلم‌های آتشین سربازان انقلاب اسلامی دوخته‌اند و در آشفته بازار تحمیل اراده ابرقدرت‌های طاغوتی جهان بر ملت‌ها، جمهوری اسلامی را مظهر استقلال اراده می‌دانند. به دست آوردن اقتدار منطقه‌ای و قدرت بازیگری در سطح معادلات كلان بین‌المللی، متاع نایابی است كه آن را استقلال اراده‌ی برآمده از جمهوری اسلامی به ارمغان آورده است؛ متاعی كه حتی كشورهای عربی منطقه علی‌رغم در اختیار داشتن دلارهای نفتی مفت و هنگفت، نتوانسته‌اند آن را به خدمت خود درآورند.


جایگاه امروز جمهوری اسلامی ایران در جهان اثبات كرده است كه می‌توان حتی در این جنگلی كه قدرت‌های استكباری تحت عنوان «نظام بین‌الملل» در جهان ایجاد كرده‌اند هم می‌شود مستقل ماند، پیشرفت كرد، مسیر قدرتمند شدن را طی نمود و مقابل استثمار و استكبار سازمان‌یافته ابرقدرت‌ها ایستاد و از منافع ملت حراست كرد.


جبهه پایداری ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران بر خود فرض می‌داند كه نكاتی چند را در باب وضعیت كنونی كشور در این روزهای مهم، سرنوشت‌ساز و حیاطی به گوش مردم ایران برساند.


امروز برخی از جریانات و فعالین سیاسی كه از قضا ظاهراً در روزهای پرتلاطم بهمن ۵۷ استقرار جمهوری اسلامی به منظور مقابله با استكبار و دست‌اندازان خارجی را بر خود و نظام در آستانه استقرار فرض می‌دانستند، گویا از مسیر دیروز خویش پشیمان شده و تمركز و همت كنونی خویش را وقف تلاش برای انحراف جمهوری اسلامی از مسیر ضدیت با اصحاب استثمار و استعمار كرده‌اند. آن‌هایی كه بجای اعتماد به پشتیبانی خداوند و اتكا به توانمندی‌های جوانان ایران‌زمین، شیفته لبخند دروغین سیاستمداران غربی شده‌اند، از هیچ بهانه‌ای برای دوقطبی كردن جامعه در راستای تطهیر چهره متجاوز ابرقدرت‌های غربی چشم نمی‌پوشند و حتی سلاح، سانتریفیوژ، موشك و حتی واكسن كرونا را هم به موضوعی برای تحقیر توان جوان ایرانی تبدیل می‌كنند.


مهمتر آنكه این دلباختگان غرب و سرسپردگان اقتصاد سرمایه‌داری پس از سال‌ها حضور در راس قوه اجرایی كشور و عجز از اداره كارآمد كشور و به بارآوردن انواع و اقسام فاجعه‌های مدیریتی، در حال القای این نكته هستند كه مشكلات معیشتی مردم، «هزینه استقلال» است و برای مستقل ماندن ناگزیر از تحمل این وضعیت سخت اقتصادی هستیم؛ در حالیكه دیگر بر همگان ثابت شده است كه شرایط سخت معیشتی كنونی، «هزینه ناكارامدی» مدیرانی است كه ابتدا با ژست ژنرال، مناصب مدیریتی كشور را به دست گرفتند و پس از گذشت ۸ سال دیدیم كه به اندازه یك سرباز معمولی هم توان مدیریتی نداشتند. تحریف حقایق كشور به منظور فرار از پاسخگویی و دادن آدرس غلط به مردم، تنها توانمندی قابل ذكر غربگرایان است.


انقلاب اسلامی به عنوان پدیده‌ای بی‌نظیر در این مقطع از تاریخ كه توجه همه ملت‌ها و آگاهان بین‌المللی را به خود جلب كرد، همواره سیال و مداوم بوده و نه تنها هیچ‌گاه به پایان نمی‌رسد، بلكه پیوستگی انقلاب اسلامی، اصلی‌ترین راز و رمز تازگی آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی است؛ تا جایی كه مشاهده كردیم، شهادت حاج قاسم سلیمانی، سربازی از سربازان مكتب انقلاب اسلامی، چگونه موجب خروش ملت انقلابی ایران شد. لكن امروز در كشور می‌بینیم كه برخی با اعلام نقطه پایان برای «انقلاب اسلامی»، اندیشه دست كشیدن از آرمانها، هضم در نظام فاسد جهانی و پیروی از نسخه‌های ضد عدالت لیبرال‌ها و نئولیبرال‌های غربی را در سر می‌پرورانند و به عبارت بهتر «تعدیل ساختاری» در كلیه مراتب و سطوح كشور را به عنوان هدف غایی مسیر سیاست‌ورزی خویش برگزیده‌اند.


جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن اعلام مرزبندی با هواداران تعدیل ساختاری، با تاسی از اندیشه امامین انقلاب اعلام می‌كند كه «انقلاب اسلامی» را مكتبی می‌پندارد كه نه تنها به نقطه پایان نرسیده، بلكه تازه در ابتدای مسیر قرار دارد و در راستای تحقق «دولت اسلامی» برای نیل به «تمدن اسلامی» راه پرپیچ‌وخمی در پیش دارد كه به وضوح طی این مسیر سخت با فرمان لیبرال‌مئاب‌های خسته داخلی امكان‌‎ناپذیر به نظر می‌آید.


اندیشه التقاطی تحقق توسعه از طریق نسخه‌های ضد عدالت غربی و بی‌كفایتی‌های مدیریتی، به ویژه ۸ سال گذشته ، موجبات تعمیق شكاف طبقاتی و افزایش روز افزون تبعیض و نابرابری‌های ناعادلانه در توزیع درآمد و امكانات را فراهم آورده و زندگی محرومان و مستضعفان را با مشكلات جدی روبرو كرده است.


بازتوزیع درآمد و امكانات از طریق اتخاذ سیاستهای عدالتخواهانه، می‌تواند مهمترین تغییر مورد نیاز در وضع موجود قلمداد شود تا مسیر حركت دولت آینده در انتخابات ۱۴۰۰ را هم نیز به این سمت هموار كند.


جبهه پایداری انقلاب اسلامی اعلام می‌دارد كه سیاست‌های دولت دوازدهم را تحت هیچ شرایطی با هیچكدام از استانداردهای یك دولت عدالت‌محور منطبق ندانسته، آن را به ضرر محرومان و مستعفین كشور ارزیابی می‌كند و تمام تلاش خود را برای استقرار یك دولت عدالت‌محور در خرداد ۱۴۰۰ به كار خواهد بست تا ۲۲ بهمن سال آینده، «چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب» و «بازگشت قطار اداره كشور به ریل عدالت محوری» را بصورت توامان جشن بگیریم.


یكی از محوری‌ترین شعارهای انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ ضدیت با فساد و جلوگیری از دست درازی‌های خواص به بیت‌المال و  مقابله با انحصاری‌سازی‌های امكانات برای مسئولان بود كه این شعارهای متعالی آب را روانه لانه‌های فساد هزارتویی كرد كه رژیم پهلوی به صورت «سیستمی» آن را بنا نهاده بود. لكن اكنون شاهد كژروی‌های مالی و اقتصادی برخی از انقلابیون دیروز و پشیمان‌های امروز هستیم كه استفاده انحصاری، ویژه و بی‌ضابطه از همه خطوط ویژه‌ای كه در دسترس مسئولان قرار دارد را جزو حقوق طبیعی خویش به حساب می‌آورند و جز مرتفع‌‌تركردن حصارهای باستی‌هیلزهای بنا شده در كشور، دغدغه دیگری ندارند. محكومیت‌های اقتصادی امثال آقایان مهدی جهانگیری، حسین فریدون، اكبر طبری عیسی شریفی به خوبی نشان می‌دهد منافع عمومی در سالهای گذشته تا چه میزان مورد دست‌اندازی‌های خواص پرتوقع بوده است.


اینكه نام خویشاوندان نزدیك به مسئولین دولتی در میان محكومین اقتصادی اخیر دیده می‌شود،  بیانگر این حقیقت است كه این دولت بنای چندانی بر مقابله با فساد از درون دولت نداشته‌اند و راه برای ویژه‌خواران كاملا هموار بوده است. جبهه پایداری «فسادستیزی» را یكی از اصلی‌ترین ملزومات سومین سال از دهه چهارم انقلاب اسلامی دانسته و حضور دولتی پاكدست و فسادستیز در راس قوه مجریه را در ایجاد اراده جمعی در تمامی اركان كشور برای مقابله همه جانبه با فساد و رانت را ناگزیر دانسته و خرداد ۱۴۰۰ را دروازه ورود به دوران مبارزه ساختاری با فساد با فرماندهی رییس جمهوری پاكدست و فسادستیز ارزیابی می‌كند.


دستگیری گسترده تعداد زیادی از اعضای شوراهای شهر و روستا به جرم فساد كه عمدتاً در اثر حضور در فهرست‌های مورد حمایت دولت مستقر وارد شورا شده بودند، لزوم تلاش جریان انقلابی برای پیروزی كاندیداهایی كه به توزیع عادلانه امكانات شهری و مبارزه با فساد در نهادهای مربوط به مدیریت شهری باور دارند را یادآور می‌شود.


جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن تجدید پیمان با آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی، اعلام می‌كند كه علی رغم مشكلات عدیده‌ای كه ناكارآمدی و فساد غربگرایان در سالهای اخیر به كشور تحمیل كرده است، اما آنچه كه افق‌های روشن مقابل نظام و مردم را روشن‌تر از همیشه كرده است، تخصص و كارآزمودگی جوانانی مومن و انقلابی است كه شانه‌های خویش را برای زیر بار مسئولیت قرار دادن، آماده كرده اند تا به تعبیر رهبر معظم انقلاب، مردم و انقلاب اسلامی را به همه آرزوهایشان برساند.


انتهای پیام/4158/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب