آغاز دومین دوره «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، دومین دوره طرح کلی اندیشه اسلامی ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به همت دفتر هماندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه آغاز شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، آغاز طرح کلی اندیشه اسلامی در دهه فجر انقلاب اسلامی را به فال نیک گرفت و گفت: دوره نخست این طرح چند ماه قبل با موفقیت آغاز شده و تاکنون 20 گروه از استادان در این دوره شرکت کردهاند.
حجتالاسلام عباسعلی حیدری، نحوه اجرای طرح کلی اندیشه اسلامی را اینطور تبیین کرد: این طرح یک طرح مطالعاتی ـ مباحثاتی است که بر کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن مبتنی است. این کتاب مجموعه 30 جلسه سخنرانیهای مقام معظم رهبری در ماه رمضان سال 1353 و در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر مشهد بوده که پیادهسازی شده است.
وی بیان کرد: محتوای کتاب بسیار کاربردی و به صورتی است که آنچه مورد نیاز زندگی فردی و اجتماعی یک انسان مؤمن و شیعه واقعی بوده در این مجموعه سخنرانیها گردآوری شده است.
جلسات «طرح کلی اندیشه اسلامی» مجازی برگزار میشود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان درباره اثرگذاری دوره طرح کلی اندیشه اسلامی نیز گفت: بازخوردهای برگزاری دوره نخست طرح کلی اندیشه اسلامی نشان میدهد که طرح بسیار موفق و مؤثر بوده است.
حیدری تشریح کرد: در اثر مطالعه کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، استادان پس از مطالعه و با ارجاع به منابع مختلف مانند قرآن کریم و کتب تفسیر با اندیشههای توحیدی و خط سیر فکری مقام معظم رهبری بیشتر آشنا میشوند.
وی ادامه داد: این محتوا تمدنساز و تحولآفرین است و آشنایی استادان با آن موجب ایجاد تحولات سازنده در قشر جوان و مقدمهای برای تشکیل دولت و تمدن اسلامی خواهد شد، همچنین استادان با سیره مبارزات حضرات معصومین علیهمالسلام در خلال مطالعه کتاب آشنا میشوند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با بیان نحوه برگزاری طرح کلی اندیشه اسلامی توضیح داد: برگزاری این دوره طی 6 ماه خواهد بود و به این صورت است که استادان در گروههای پنج نفره با فصلبندی کتاب، مطالعه آن را آغاز کردهاند و بعداً مباحث طی جلسات بهصورت مباحثه شرح و تفسیر میشود.
حیدری با تأکید بر اینکه جلسات مباحثه بهصورت مجازی است و زمانی که اعضای هر گروه به توافق میرسند از طریق سامانه نهاد برگزار میشود، متذکر شد: یک نفر دبیر از بین هر گروه انتخاب میشود و برای هماهنگیهای لازم بین اعضای گروه و یک نفر مربی از بین روحانیون دانشگاهی برای هدایت و راهبری مباحث انتخاب میشود.
بشیر اسماعیلی دبیر هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز درباره نحوه گروهبندی مخاطبان و هماهنگی زمان جلسات توضیحاتی ارائه کرد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/