مبتلایان جهانی ویروس کرونا از ۱۰۶ میلیون نفر عبور کردند
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، آمار وبگاه «وُرلداُمتر» نشان میدهد تعداد کسانی که در کشورهای مختلف، به ویروس «کووید-۱۹» مبتلا شدهاند شامگاه شنبه از ۱۰۶ میلیون نفر فراتر رفته است.
بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۱۰۶,۲۲۷,۰۰۰ نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شدهاند و ۲,۳۱۶,۵۹۶ نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست دادهاند.
در مقابل اما ۷۷,۸۵۸,۹۱۷ نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آوردهاند.
در میان کشورهای آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا با ۲۷,۴۹۴,۷۵۷ نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد. این کشور با ۴۷۲,۹۲۰ جانباخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ویروس کرونا ایستاده است.
طبق دادههای ورلدامتر، طی بیستوچهار ساعت گذشته از تمام ایالتهای آمریکا به صورت مجموع ۸۱,۹۹۵ مبتلای جدید به ویروس کرونا گزارش شده است. طی یک روز گذشته نیز ۲,۱۲۲ فوتی در این کشور گزارش شده است.
این در حالی است که طبق گزارش شبکه سیانان، تعداد فوتیهای سالانه آمریکا بر اثر موارد مختلف (سوانح رانندگی، بیماری، خودکشی و غیره) از رقم دویستوپنجاه هزار نفر کمتر است.
بررسیهای آماری نشان میدهد که آمریکا ۲۵.۹ درصد از کل مبتلایان به این بیماری را در خود جای داده است. بعد از آن، هند با حدود ۱۰.۲ درصد از کل مبتلایان جهان یعنی تقریباً ده میلیون و هشتصد و بیست هزار نفر در رتبه دوم قرار دارد. بعد از آنها برزیل با نه میلیون و چهارصد و پنجاه هزار مبتلا یعنی ۸.۹۱ درصد کل بیماران، قرار دارد.
در این میان قاره آمریکای شمالی و مرکزی حدود سیویک میلیون و چهارصد و شصت هزار مبتلا و تقریباً ۶۸۲ هزار فوتی، و قاره اروپا با سیویک میلیون و دویست هزار مورد ابتلا و ۷۳۴ هزار جانباخته را از این آمار به خود اختصاص دادهاند.
حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکاییها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستانها و کلینیکها در برخی از نقاط این کشور شده است.
در انگلیس نیز ابتلای چند انگلیسی به سویه جدید ویروس کرونا موسوم به گونه آفریقای جنوبی، باعث موجی از نگرانی درباره آغاز انتشار این نوع بیماری در این کشور شده است.
یکی از نکات قابل توجه آمارهای روند شیوع ویروس کرونا، مدت زمان افزایش شمار مبتلایان است. بر اساس بررسیهای آماری، ویروس کرونا از زمانی که ۱۴ میلیون را در جهان بیمار کرده بود، دربازههای سه یا چهار روزه، یک میلیون نفر را نیز گرفتار خود کرد تا امروز شمار ابتلای جهانی از ۱۰۶ میلیون نفر عبور کند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/