محتواسازی رشتههای تحصیلی بر اساس نیاز صنعت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اهواز، وحید ضرغامی در بازید میدانی از سایت صنعتی شرکت پتروشیمی اروند و فارابی در نشست مشترک با مدیرعامل این شرکت اظهار کرد: 30 درصد محتوای رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس نیازمندی صنعت، تغییر میکند.
وی تأکید کرد: در این رویکرد محتوای درسی رشتهها در اختیار حوزه صنعت قرار میگیرد تا تغییرات مورد نیاز را بر اساس نیاز خود انجام دهند.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان این طرح را پیاده کرده و توانسته ۵۰۰ دانشجو جذب کند، هدف از این کار را آموزش و تربیت دانشجویان ورزیده، متخصص و توانمند اعلام کرد.
ضرغامی، پویش، پایش و رویش را سه رویکرد مهم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری اعلام کرد و به تشریح این رویکردها پرداخت.
وی محتواسازی رشتههای تحصیلی و تهیه پایاننامهها براساس نیاز صنعت را نمونهای از رویکرد پویش دانشگاه خواند و در توضیح رویکرد پایش گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیتهای زیادی با یک مجموعهای توانمند، متخصص و متعهد که میتواند چالش و مشکلات جامعه و بهویژه صنایع را مورد ارزیابی و پایش قرار دهد و برای آنها راهحلهای عملیاتی ارائه کند.
این استاد دانشگاه رویکرد رویش را از مهمترین رویکردهای دانشگاه دانست و با بیان این مطلب که در ارتباط دانشگاه و صنعت، دانشگاه همیشه دنبال ارتباط مستقیم و گرفتن پروژه بوده است، بیان کرد: در طرح رویش به دنبال ایجاد پلتفرم و سبد همکاریهای مشترک میان دانشگاه و صنعت هستیم.
ضرغامی افزود: حرکت دانشگاه به سمت تولید کالاهای دانشی و ارزش افزوده ضروری است تا منجر به ایجاد شرکتهای مشترک میان دانشگاه و صنعت شود.
رئیسپور مدیرکل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر اینکه آمدهایم که بگوییم اجازه بدهید ما هم در این بازی فناورانه کمک شما در صنعت پتروشیمی باشیم، گفت: همکاری متقابل دانشگاه و صنعت علاوه بر کاهش هزینهها منجر به تولید و درآمدزایی میشود.
صنعت پتروشیمی صنعت ارزآور است
حسن نشانزاده مدیر عامل شرکت پتروشیمی اروند نیز در این نشست با بیان این مطلب که سالهاست افتخار همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر را دارد گفت: شاید مهمترین مشکل ارتباط میان صنعت و دانشگاه، تقدم و تأخر علم و صنعت است که سبب ناهماهنگی بوده است.
وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی، صنعتی با ارزآوری خاص بوده که میانگین ۸ تا ۱۲ میلیارد دلار در صنعت پتروشیمی میتواند موتور محرکه اقتصاد باشد، اظهار کرد: اکنون با دانشگاه های شریف، علم و صنعت، فردوسی و امیرکبیر در تمام حوزهها در حال فعالیت و کار کردن هستیم.
نشانزاده تأکید کرد :دانشگاه آزاد اسلامی بهدلیل در دسترس بودن در سطح منطقه، قابلیت این را دارد که بتوان از توانمندیهای آن استفاده شود.
مدیر عامل شرکت پتروشیمی اروند از آمادگی این شرکت برای همکاری متقابل با دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: مشکلات و نواقص صنعت پتروشیمی را میتوان در قالب پروژههای دانشجویی و یا طرحهای پژوهشی مطرح و راهکارهای زود بازده و بلند مدت برای اجرا ارائه کرد.
نشانزاده از دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا از طریق شرکتهای دانشبنیان خود با هلدینگهای پتروشیمی وارد مذاکره شود تا همکاریهای آنها افزایش یابد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/