لزوم توسعه کیفی واحدهای فناور و نوآور دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اهواز، وحید ضرغامی که به همراه مدیران کل حوزه معاونت فناوری و تحقیقات بهمنظور آشنایی با فعالیتها و خدمات مراکز تحقیقاتی و پژوهشی به استان خوزستان سفر کرده بود، پس از بازدید از واحدهای اندیمشک، دزفول و شوشتر در اهواز حضور یافت و از شرکتهای دانشبنیان، مراکز رشد، تجهیزات و ... در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بازدید کرد.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان این بازدید در نشستی که با حضور رئیس، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد با بیان جوانبودن راهاندازی واحدهای نوآوری و فناوری در کشور گفت: با توسعه کیفی این واحدها، علاوه بر تبدیل به دانشگاه مسئلهمحور و کارآفرین، میتوان چالشها و مشکلات این دانشگاه را برطرف کرد.
ضرغامی همهگیر بودن واحدهای فناوری را یکی از امتیازات آن خواند و گفت: عموم مردم جامعه میتوانند در این واحدها شرکت و ایده و طرحهای فناوری و نوآوری خود را عملیاتی کنند.
وی تقویت واحدهای فناور را یکی از خواستههای خود از واحدهای دانشگاه خواند و گفت: واحدهای فناور علاوه بر حضور در واحد دانشگاهی، مشکلات و مسائل آن به صورت تخصصی مورد ارزیابی قرار گیرند.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی جذب ایده و به نتیجه رساندن آن را مسلتزم همکاری و همراهی همه حوزههای دانشگاهی دانست و تأکید کرد: واحدهای فناور به مراکز شتابدهنده تبدیل شوند.
ضرغامی در این نشست خواستار همکاری واحدهای دانشگاهی استان خوزستان برای به نتیجه رساندن طرحهای فناورو اقتصادی شد.
دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان از مؤثرترین دانشگاههای کشور است
علی رئیسپور مدیرکل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با بیان این مطلب که دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان یکی از مؤثرترین دانشگاههای کشور است، وجود ذخایر عظیم طبیعی، صعنتی و دریایی در این استان را یادآور شد و گفت: ظرفیت بازار فناوری در استان خوزستان بسیار متنوع ، گسترده و پربازده است که نیازمند ورود دانشگاه آزاد اسلامی در بخشهای مختلف آن است.
وی با تأکید بر فعالیتهای صورت گرفته در حوزه فناوری در واحدهای دانشگاهی خوزستان، راهاندازی خانه خلاق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، برگزاری سلسه نشستهای تخصصی با سازمان، صنایع و ارگانها، معرفی آزمایشگاهها، کارگاهها و امکانات دانشگاهی و فعالسازی مراکز شتابدهنده را از نیازهای توسعه کیفی حوزه فناوری و نوآوری دانست.
مدیرکل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با تأکید بر بازدید خوب از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: وجود تجهیزات، امکانات و کارگاههای پیشرفته در این واحد دانشگاهی، میتواند این دانشگاه را تبدیل به کانون ثروت کشور کند.
شناسایی چالشهای جامعه از ویژگیهای دانشگاه تأثیرگذار است
حجتالاسلام فرجالله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز در این نشست، یکی از ویژگیهای دانشگاه تأثیرگذار را شناسایی و رفع چالشهای جامعه دانست و گفت: دانشگاهها در زمان گذشته، فقط محلی برای آموزش، یادگیری و برخی اوقات فعالیتهای پژوهشی به شمار میآمدند و هیچگونه تأثیری در جامعه از آن دیده نمیشد، اما در دوران مدیریت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی به عنوان دو چهره انقلابی و مؤمن، دانشگاه به سوی دانشگاه مسئلهمحور وتأثیرگذار تبدیل شده است.
وی با تأکید بر انعقاد تفاهمنامههای گوناگون در طول ماههای اخیر به منظور بومیسازی قطعات، رفع مسائل و چالش و ایجاد فناوری و نورآوری در صنعت اظهار کرد: با همکاری استادان، دانشجویان و کارکنان اقدامات خوبی در ماههای اخیر صورت گرفته است که بهزودی آثار آن درجامعه مشاهده خواهد شد.
حمایت از پایاننامههای محصولمحور
جعفر ملکمحمدی رئیس منطقه هشت مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استانهای خوزستان، چهارمحالوبختیاری و لرستان و مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در این نشست با تأکید بر حمایت دانشگاه از پایاننامههای محصولمحور گفت: دانشجویانی که پایاننامههای آنان میتواند منجر به تولید محصول جدید شود، علاوه بر آموزش، مورد حمایت مادی و معنوی دانشگاه قرار میگیرند.
به گزارش آنا، جواد مهربان مدیر برنامهریزی نیازهای آمایشی فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران مراکز رشد واحدهای دانشگاهی استان خوزستان با ارائه گزارشی از فعالیتهای خود به بیان نظر، پیشنهاد و مشکلات کاری خود پرداختند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/