تبدیل تئوری به عمل با «پویش کارآفرینی»/ صنعت اعتماد خود به دانشگاه را حفظ کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سیرجان، دو قرارداد به ارزش 220 میلیارد ریال در راستای هدف ترویج و توسعه همکاریها بین دانشگاه و صنعت در نشستی با حضور علی یعقوبیپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، محمدرضا خضریپور عضو هیئت مدیره و معاون اداری و پشتیبانی گهرزمین و گلسرخی مدیر مجتمع گهر زمین منعقد شد.
صنعت اعتماد خود به دانشگاه را حفظ کند
علی یعقوبیپور در این نشست عقد تفاهمنامه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان و شرکت گهرزمین را آغازی بر پیشبرد اهداف طرفین توصیف کرده و گفت: تنها راه پیشرفت انسان، شناختن نقاط ضعف و حرکت در راستای رفع آنهاست و سازمانها نیز از این قاعده مستثنا نیستند. انسانها و سازمانها بهطور ذاتی ناقص بوده و هر روز در تلاشاند تا نقص خود را مرتفع کرده و به سمت کمال حرکت کنند.
وی نبود ارتباط میان صنعت و دانشگاه را پایه و اساس ضعفها در مباحث علمی و صنعتی عنوان کرد و یادآور شد: در این باره نمیتوان کسی را مقصر دانست؛ زیرا در زمانهای گذشته به دلیل نبود دانشگاههای بومی، هنگامیکه معادن به مشکل برمیخوردند، چارهای جز رجوع به دانشگاههای مرکز کشور نداشتند. حتی سال 1368 که دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان تأسیس شد، فاقد متخصصان و هیئت علمی با مدرک مورد قبول و نیاز صنعت بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان ادامه داد: انتظار نداریم صنعت بعد از این همه سال، اعتماد 100 درصدی خود به دانشگاههایی که سالها با آنها مراوده داشته، کنار بگذارد و به سمت مرکز جدید بیاید؛ اما امروزه دانشگاه و صنعت لازم و ملزوم یکدیگر شدهاند و این احساس که دانشگاه بومی میتواند پاسخ مشکلات صنعت باشد، نشانه خوبی برای آغاز کار و همکاری است. اکنون دانشگاه و صنعت بر روی ریل قرار گرفتهاند و این توانمندی دانشگاه بوده که سرعت و کیفیت حرکت روی ریل را رقم میزند.
یعقوبیپور با تأکید بر اینکه خواهان دانشگاه حل مسئله هستیم، عنوان کرد: تفاوت میان دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاهها در این نکته است که سایر دانشگاهها بهصورت تکواحد عمل میکنند؛ اما دانشگاه آزاد اسلامی شبکهای یکپارچه از واحدهایی در سراسر ایران است که توان و دانش علمی هر یک از آنها در خدمت مجموعه قرار دارد.
تبدیل تئوری به عمل با «پویش کارآفرینی»
وی مطرح کرد: همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر مهم قدم برمیدارند. امید است در فرصتهای مطالعاتی که در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد با تلاش و حمایت به نتیجه مطلوب برسیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان تشریح کرد: «پویش کارآفرینی» در دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان راهکاری برای تبدیل تئوری به عمل بوده و این پویش راهحلی است که دانشجو را با کار و فعالیتهای علمی آشنا میسازد؛ بدین صورت که در این پویش 30 درصد سرفصلها زیر نظر استادان و صاحبان صنعت قابل تغییر است. استادان باید از صنعتگران و کارشناسان آن زمینه باشند و دانشجو ۸۰ ساعت در هر ترم باید فعالیت عملی انجام دهد.
یعقوبیپور تببین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی طرحی به نام سراهای نوآوری دارد که مجوز آن فقط به مراکز استانها داده میشود، مگر آنکه شهرستانی از ظرفیت خاصی برخوردار باشد و سیرجان بهعنوان شهری با ظرفیتهای مختلف توانسته مجوز فعالیت سرای نوآوری با رویکرد فولاد و زنجیره تأمین و صنایع وابسته به آن را دریافت کند.
انتهای پیام/4121/
انتهای پیام/