معماری فرآیند تحول دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی/ رشتههای متناسب با فضای مجازی راهاندازی میشوند
عزیز نجفپور آقابیگلو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز در تشریح جزئیات نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی اظهار کرد: در این نشست چند محور مورد توافق قرار گرفت و مقرر شد تفاهمنامهای بین دانشگاههای استانهای آذربایجانشرقی و غربی و معاونت بینالملل و واحد الکترونیکی برای برگزاری دورههای کوتاهمدت و آکادمیک در عرصه بینالملل با هدف کشورهای ترکیه و آذربایجان انجام گیرد.
وی افزود: مقرر شد واحد الکترونیک زیرساختهای فنی و فرآیند اجرای آموزش مجازی را برعهده بگیرد و استانهای آذربایجانشرقی و غربی فرآیند کارگزاری، جذب دانشجو و معرفی را برعهده داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک یادآور شد: سیاست کلی ما آن است که با مشارکت حداکثری استانها و واحدها در کشور به سمت جذب دانشجو در واحدهای آکادمیک و آموزشهای مجازی کوتاهمدت برویم.
نجفیپور با اشاره به ظرفیتهای خوب علمی و آموزشی کشور به آنا گفت: میتوانیم در منطقه از این نظر نقشآفرین بوده و در آموزش متخصصان برای کشورهای منطقه کمک کار باشیم.
عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هدایت پایاننامههای تحصیلی موفقیتآمیز بود
وی، عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی را در حوزه هدایت پایاننامههای تحصیلی متناسب با سیاستهای کشور موفقیتآمیز توصیف کرد و ادامه داد: مجازیشدن دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مهم است و با حسن تدبیر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، شورای عالی فضای مجازی دانشگاه راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک تبیین کرد: با توجه به اینکه دانشگاهها در این آینده سایبری - فیزیکی خواهند بود، دانشگاه آزاد اسلامی تلاش میکند در شورای عالی فضای مجازی، آینده سایبری - فیزیکی خود را بنیان بگذارد و این فرآیند تحول دیجیتال را معماری کند.
نجفپور از راهاندازی رشتههای مربوط به فضای مجازی خبر داد و متذکر شد: نظام موضوعات اولویتدار فضای مجازی باید تبدیل به رشتههایی شوند که کارشناسان متخصص تربیت کنیم.
وی توضیح داد: مطالعات و پژوهشها باید برای توسعه ادبیات فضای مجازی و تدوین و پیشنهاد سیاستها، الگوها و روندهای توسعه فضای مجازی متناسب با الگوی اسلامی ایرانی باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک یادآور شد: جامعه هدف فاز نخست ما کشورهای ترکیه، آذربایجان، عراق، افغانستان، کشورهای شمال شرق و چند کشور عربی هستند که قصد داریم در حوزه توسعه فضای آکادمیک بلندمدت و کوتاهمدت این کشورها را زیرپوشش قرار دهیم و در فاز بعد به گستره جهان اسلام بپردازیم.
نجفپور با بیان اینکه سامانههای دانشگاه آزاد اسلامی آموزشیار و پژوهشیار هستند، مطرح کرد: چیزی که اکنون دانشجویان خارجی بر بستر آن تعامل دارند، سامانه وادانا است و مشکل خاصی در این باره نداریم.
آموزش زبان فارسی برای تمام دانشجویان خارجی اجباری است
وی با بیان اینکه آموزش زبان فارسی برای تمام دانشجویان خارجی که وارد ایران میشوند، اجباری است، تشریح کرد: برای برگزاری کلاس آموزشهای مجازی و دورههای آموزشی به زبانهای عربی و انگلیسی منعی نداریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک درباره رشتههای آموزشی حوزه بینالملل به آنا گفت: در فاز نخست برای رشتههای مرتبط با علوم انسانی و علوم اجتماعی آموزش مجازی ارائه میشوند و از آنجایی که رشتههای فنی و مهندسی و پزشکی نیازمند کارگاه آزمایشگاه و فرآیندهای حضوری است، ارائه آموزش مجازی قابل انجام نیست.
نجفپور با بیان اینکه در فرآیند جذب دانشجو و پشتیبانی آن، استان آذربایجانشرقی و واحد ذیربط متولی خواهد بود و مشکلی هم ندارد، ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل تبریز سایتی را بالا آوردهاند که مقرر شده از طریق این سامانه فرآیند بازاریابی توسط شرکتهای واسطهای که در ترکیه و آذربایجان و عراق هستند، جذب دانشجو انجام شود.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز جزء واحدهای موفق در آموزشهای مجازی و جذب دانشجویان خارجی بوده است.
گفتگو: صفیه طاهرخانی
انتهای پیام/4078/44062/
انتهای پیام/