دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 بهمن 1399 - 11:22
بادامچیان:

حتی یک نفر از 24 میلیون نفری که به روحانی رأی دادند از او راضی نیستند

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: مجلس یازدهم مانند مجلس هفتم و بقیه مجالس مجلس خوبی است. مجلس پشیمانی ندارد بلکه این ریاست جمهوری است که پشیمانی دارد کما اینکه از ۲۴ میلیون نفر کسی نیست که راضی باشد.
کد خبر : 560864
2.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اسدالله بادامچیان در نشست خبری خود که امروز (دوشنبه) در دفتر حزب موتلفه اسلامی برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر و میلاد حضرت فاطمه (س) گفت: در حال حاضر در فضای سیاسی کشور مسئله گام دوم انقلاب، انتخابات ۱۴۰۰ و نوع فعالیت احزاب و گروه‌ها در این انتخابات مطرح است. با توجه به اینکه در ایام دهه فجر قرار داریم، باید از همه‌کسانی که در این مدت فعال بودند و مسئولیت بر عهده داشتند از دولت روحانی تا بازرگانی، که هم نقطه‌ضعف و هم خدمات داشتند، از خدمات آن‌ها متشکریم و امیدواریم نقاط ضعف آن‌ها عبرتی برای آیندگان باشد.


وی افزود: در آغاز انقلاب اسلامی امام مردم را ولی‌نعمت می‌دانست. نظام ما در این مدت همه‌کاره‌ای خود را اعم از تعیین نظام، قانون اساسی، مجلس و شوراها را با انتخابات انجام داده است و از همه طیف‌ها و گروه‌ها در این انتخابات حضور داشتند. لذا جمهوری اسلامی در این مدت بر اساس مردم‌سالاری پیش رفته است. در زمان ریاست جمهوری بازرگان امام چند بار به وی گفت استعفا ندهد، اما بازرگان استعفا داد و خبر آن را منتشر کرد. امام وقتی بازرگان را منصوب کرد، می‌دانست که وی بیشترین رأی را می‌آورد اما بعد از مدتی انتقاداتی به بازرگان وارد شد و امام به امامان جمعه گفتند که انتقادات تند نسبت به وی نکنند. بازرگان تفکر لیبرالیستی غرب‌گرای مستقل داشت، وی خواهان رابطه ایران با آمریکا بود، لذا این تفکر لیبرالیستی در ایران پیش نمی‌رفت و او نتوانست کار کند.


دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به دوره ریاست‌جمهوری بنی‌صدر اظهار کرد: در قضیه بنی‌صدر هم امام به وی نگفت که برای ریاست‌جمهوری نیاید اما او آمد. رفتار وی در ۱۴ اسفند بهترین نمونه بود که نشان دهد که وی همه مخالفین را اطراف خود جمع کرده است. در حقیقت تفکر بنی‌صدری نمی‌گذاشت که وی کار کند. دولت رجایی و باهنر نشان داد که می‌تواند موفق باشد، رجایی جنگ، عرصه سیاسی و هم جریانات را مدیریت کرد. نکته قابل‌توجه در مورد دوره مهندس موسوی این است وی با اینکه می‌دانست امام نمی‌خواهد عسگراولادی استعفا دهد، اما موسوی وی را مجبور به استعفا کرد. موسوی مقابل امام عمل کرد و نتیجه تفکرات چپ‌گرای موسوی باعث شد که او هم موفق نباشد. موسوی زمان جنگ به‌صراحت برای امام نوشت اقتصاد زیر صفر است و نمی‌توان جنگ را ادامه داد و امام درنتیجه این موارد بود که فرمود من جام زهر را می‌نوشم. همه این موارد مکتوب است. در واقع تفکر چپ‌گرای غربی میرحسین موسوی باعث شد که اقتصاد به زیر صفر برسد.


بادامچیان در رابطه اقتصاد در دوره جنگ ادامه داد: زمان شاه روزی شش و نیم میلیون نفت صادر می‌شد که سهم ایران از این میزان ۵ درصد بود و بعد از انقلاب این حذف شد و کشور را با دو میلیون بشکه اداره شد. البته دولت اصلاحات نتوانست اقتصاد را مدیریت کند. احمدی‌نژاد دولت شعارهای اصولی انقلاب بود. مردم به شخص احمدی‌نژاد رأی ندادند، او کسی بود که در دوران شهرداری رفتار رجایی گونه داشت. البته در دور اول خوب کار کرد اما دوره دوم به دلیل نداشتن ذهن صحیح اقتصادی و مواردی نظیر مرد هزاره سوم و تقابل با رهبری به‌خوبی عمل نکرد. البته برنامه مسکن مهر احمدی‌نژاد یک مُسَکن است. مسکن مهر یک فاجعه اقتصادی است همچنان که مسکن ملی هم همین‌طور است. بنابراین در انتخابات دولت نهم و دهم مردم نه به اصلاح‌طلب رأی دادند نه به اصولگرای شعاری.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: حزب موتلفه هیچ‌گاه موضع تند نسبت به روحانی نگرفته و احترام کسی که رئیس‌جمهور است، واجب است، حزب موتلفه با افرادی که برخورد تهاجمی با رئیس‌جمهور دارند، همراه نیست. وقتی هر روز اقلام مصرفی مردم گران‌تر از قبل می‌شود. لذا مقداری هم خود رئیس‌جمهور و اطرافیان وی در این مورد مردم صبح که می‌روند چیز بخرند رنج می‌کشند چطور رجایی در اوایل انقلاب و با شرایط جنگ در این شرایط نبود، چطور سپاه و عرصه‌های علمی کشور در همین شرایط تحریمی به این به دنبال این بودند که بایدن گشایش بدهد، البته ممکن است با اهداف سیاسی گشایش‌های اقتصادی بدهند.


در حال حاضر که در آستانه گام دوم و انتخابات ۱۴۰۰مردم به گونه‌ای انتخابات کنند که دچار اشکال نشویم و تمدن نوین اسلامی را اجرا کنیم.


این چهره اصولگرا در واکنش به این گزاره خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا مبنی بر اینکه بسیاری معتقدند مجلس یازدهم هم مانند مجلس هفتم از تصمیمات خود پشیمان خواهد شد، گفت: مجلس هفتم یکی از مجالس خوب بوده، مجلس یازدهم مانند مجلس هفتم و بقیه مجالس مجلس خوبی است. مجلس پشیمانی ندارد بلکه این ریاست جمهوری است که پشیمانی دارد کما اینکه از ۲۴ میلیون نفر کسی نیست که راضی باشد حتی یک نفر هم از رئیس‌جمهور راضی نیست. همچنان که خود روحانی هم که می‌گوید من هر شب با ناراحتی می‌خوابم.


بادامچیان در پاسخ به این پرسش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا که آیا شورای وحدت اصولگرایان از کاندیداتوری سردار سعید محمد حمایت می‌کند؟ تصریح کرد: چه اشکالی دارد که فردی فراحزبی مطرح شود؟ شورای وحدت تا قبل از احراز صلاحیت افراد از طرف شورای نگهبان نظری ندارد. البته نسبت به افراد نفی و اثبات نداریم کما اینکه گفته بودند از لاریجانی حمایت می‌شود اما تکذیب شد.


دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در رابطه با پرسش دیگر خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا مبنی بر اینکه تا چه اندازه امکان وحدت شورای وحدت و شورای ائتلاف در انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد؟ اظهار کرد: در عالم سیاست هم امکان و هم عدم امکان وجود دارد، وقتی مجموعه دارد کار می‌کند و اکثریت بر روی آن متفق‌القول هستند، بسیار تأثیرگذار است و این مجموعه می‌تواند وحدت را به وجود می‌آورد.


وی در رابطه با امکان حمایت شورای وحدت اصولگرایان از کاندیداتوری آیت‌الله رئیسی افزود: سیاست شورای وحدت و حزب موتلفه این است که مانع کسی که برای حضور درصحنه انتخابات نشود. البته تعداد نامزدها بالاست و به همه احترام می‌گذاریم. گفتنی است به‌عنوان دبیر کل موتلفه به شورای نگهبان نامه نوشتم که تفسیر خود را از رجل سیاسی و مذهبی روشن کنند. رجل سیاسی یعنی فردی مانند قوام‌السلطنه، مصدق و مدرس، رجل کسی است که فرد برجسته‌ای باشد و مسائل دینی را بداند. مسلم است از بین کسانی که مدعی هستند آن فردی که اصلح باشد را بررسی و بر روی آن وحدت می‌کنیم. رئیسی ازجمله افرادی است که مورد توجه است. البته شورای وحدت از آیت‌الله رئیسی برای حضور در انتخابات دعوت نکرده کما اینکه ممکن است از موتلفه افرادی برای حضور در انتخابات ثبت‌نام کنند.


بادامچیان در رابطه با سازوکار اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری ابراز کرد: در انتخابات ۱۴۰۰ به سمت جامعه روحانیت رفتیم. شورای ائتلاف اعضای همراه و عده‌ای کارگردان دارد. در انتخابات مجلس با ائتلاف کار کردیم اما بعد از پایان انتخابات مجلس آن شورای ائتلاف تمام شد. در انتخابات ریاست جمهوری جامعه روحانیت مبارز به صحنه آمد، دو ماه جلسه برگزار کردند و رویه بر این قرار گرفت که جامعه روحانیت مبارز محکم بایستد و همه را باهم جمع کند البته نه اینکه پدرخوانده باشد. جامعه روحانیت مبارز در ایام محرم در حسینیه سیدالشهدا از اعضای شورای ائتلاف دعوت کرد اما دوستان گفتند کار خودشان را می‌کنند نزدیک ۵۰ نفر دعوت شدند که از قالیباف و پایداری‌ها کسی نیامد. لذا قرار شد که هیچ‌گونه تنشی با دیگر گروه‌ها ازجمله با پایداری‌ها و حزب قالیباف نداشته باشیم. در جریان این جلسات پیشنهاد این شد که از هر ۷ حزب یک نماینده به شورای عالی وحدت برود و در آنجا شورای عالی وحدت شکل بگیرد، بنابراین بنده، باهنر، متکی، روح‌الامینی و صدر انتخاب به‌عنوان اعضای شورای عالی انتخاب شدند.


وی در مورد عملکرد شورای وحدت در انتخابات شوراها خاطرنشان کرد: در موزد انتخابات شوراها در استان‌ها قرار شد، دوستان استانی جمع شوند و در این مورد تصمیم‌گیری کنند. در استان‌ها سیاست استقلال انتخاباتی برای شوراها در نظر گرفته شد و هر استانی عناصر شایسته را خودشان انتخاب کنند. شورای وحدت در هر استانی یک نفر را به‌عنوان نماینده شورا انتخاب کرد و آن‌ها هم در حال انجام امور خود هستند. در هر استانی شورای وحدت ۹ نفر را انتخاب کردند که این افراد در مورد کاندیدای شوراها تصمیم بگیرند. راه شورای وحدت برای همگان باز است.


بادامچیان در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر حزب قالیباف، پیرهادی و احدیان نه به شورای ائتلاف و نه گروه دیگری نپیوستند البته ممکن است در آینده به گروهی بپیوندند. پایداری‌ها در انتخابات مجلس به دنبال سهم‌خواهی بودند اما در انتخابات ریاست‌جمهوری که نمی‌شود سهم‌خواهی کرد.


وی در رابطه با اینکه ممکن است موتلفه فرد جدیدی را در انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی کند؟ تصریح کرد: موتلفه سرشار از چهره‌های جدید است. یک‌بار آل‌اسحاق را مطرح کردیم، همچنین میرسلیم آمد و البته مشخص بود رأی نمی‌آورد چراکه اکثراً به سمت رئیسی رفتند و حتی حزب هم از رئیسی حمایت کرد.


بادامچیان در رابطه با اینکه شورای وحدت از قالیباف حمایت می‌کند و یا رئیسی؟ گفت: چون فردا شود فکر فردا کنیم، باید ببینیم چه کسی به درد گام دوم می‌خورد برای مبارزه با شبکه فساد نیاز به یک نیروی سازمان‌یافته داریم لذا شخص مطرح نیست.


دبیر کل حزب موتلفه اسلامی درباره میزان مشارکت در انتخابات آینده اظهار کرد: در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ مشارکت بالایی خواهیم داشت و به جهت فعالیت احزاب و گروه‌ها نشاط بالا خواهد بود. مردم به اصول‌گرای شعاری و اصلاح‌طلب رأی نمی‌دهند. اگر فردی را معرفی کنیم که مردم امیدوار شوند وی می‌تواند مسائل را حل کند. وقتی فردی به‌جای غرب، پنجره را بر روی مرد باز کند، تحریم برای او معنا ندارد. اگر این دولت مثل دولت هاشمی باشد و همه را به کار بگیرد و مثل برخی دولت‌ها نباشد و به مردم فحش مدهد و بگوید شما نفهم هستید و متوجه نمی‌شوید، موفق خواهد شد.


 


بادامچیان در واکنش به اینکه موتلفه برای شورای شهر لیست جدا می‌دهد یا خیر؟ یادآور شد: حزب موتلفه در انتخابات شورای شهر لیست جداگانه نمی‌دهد و تابع شورای وحدت هستیم.


انتهای پیام/4158/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب