غنیسازی حلواارده در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی/ کنترلکننده بیولوژیک آفات گیاهی تولید شد
نوید نصیریزاده در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد که با توجه به حضور گسترده صنعت شیرینیسازی در استان یزد و وجود رشته صنایع غذایی و آزمایشگاههای مجهز در دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز تحقیقات غذا و شیرینی این دانشگاه سال 96 با مدیریت سیدعلی یاسینی آغاز به کار کرد.
وی اضافه کرد: حوزههای تحقیقاتی این مركز در زمینه شيرينیجات بهخصوص شيرينیجات يزدی، روغنها و فرآوردههای روغنی، فرآوردههای كنجدی، نگهدارندهها، فرآوردههای لبنيات، آبمیوه و نوشیدنیها، غذاهای سنتی، فرآوردههای پروبیوتیک، بافت و خواص بیوفیزیک مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، قند، نبات، عصاره، اسانس و كاربرد آنهاست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد عنوان کرد: در راستای نیل به اهداف مرکز تحقیقات غذا و شیرینی این دانشگاه پایاننامههای متعددی در زمینههای ذکرشده توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صورت گرفته است.
جزئیات تفاهمنامه مرکز تحقیقات غذا و شیرینی با سایر ارگانها
نصیریزاده بیان کرد: مرکز تحقیقات غذا و شیرینی تفاهمنامههایی با شرکتهای مختلف منعقد کرده که از آن جمله تفاهمنامه با شرکت نشاطآور (داتیس) برای همکاری آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی درباره روغن و فرآوردههای روغنی، اثر مقادیر مختلف TBHQ، توکوفرول بر مقاومت و نقطه دود روغن سرخکردنی است.
وی ادامه داد: قراردادهای پژوهشی بروندانشگاهی مرکز تحقیقات غذا و شیرینی با شرکت آب حیات با موضوع غنیسازی حلواارده، ارده با امگا و ویتامین D است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در بخش دیگری از گفتگوی خود با آنا مطرح کرد: با توجه به اهمیت حفظ محیطزیست در راستای توسعه پایدار و زندگی سالم برای شهروندان، مرکز تحقیقات شیمی و محیطزیست در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد سال 97 آغاز به کار کرد.
نصیریزاده تشریح کرد: وجود گروههای علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی و داشتن امکانات و لوازم آزمایشگاهی مناسب، امکان تحقیق درباره اهداف متنوع مرکز را فراهم میکند و این مرکز موفق به عقد تفاهمنامه با شرکت آب و فاضلاب روستایی استان یزد در زمینه طرحهای تحقیقاتی و توسعه فناوری شد.
تشریح قراردادهای بروندانشگاهی مرکز تحقیقات شیمی و محیطزیست
وی تأکید کرد: از تفاهمنامههای دیگر مرکز تحقیقات شیمی و محیطزیست میتوان به تفاهمنامه با انسکتاریوم پارس سبز و شرکت گیاه فناوران زاگرس درباره تولید عوامل کنترل بیولوژیک آفات کشاورزی اشاره کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از دیگر قراردادهای بروندانشگاهی مرکز تحقیقات شیمی و محیطزیست را با شرکت آب و فاضلاب روستایی استان یزد درباره بررسی علل آلودگی آب شرب دشت نصرآباد به نیتریت، نیترات، ارائه راهکارهای اجرایی و قرارداد با شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در راستای مشاوره و انجام مطالعات ارزیابی اثرات زیستمحیطی ایجاد ناحیه صنعتی بافران دانست.
نصیریزاده بیان کرد: مرکز تحقیقات شیمی و محیطزیست موفق به تولید عوامل کنترل بیولوژیک آفات گیاهی از نوع کنه شکارگر شد که اکنون به مرحله فروش محصول دست یافته است.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/