دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش واحد تبریز عنوان شد

انجام 107 طرح پژوهشی در واحد تبریز/ ضرورت سرمایه‌‌گذاری در زمینه تحقیقات و منابع انسانی حوزه پژوهشی

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز امروز در سالن شهریار این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم از استادان، دانشجویان و کارمندان پژوهشگر در سال 94 قدردانی و تجلیل به عمل آمد.
کد خبر : 55928

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در واحد تبریز گفت: پژوهش بستر تولید علم است.


دکتر سیدجوادانگجی با گرامیداشت شهدا به‌ویژه شهدای هسته‌ای و گرامیداشت هفته پژوهش، با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه شتاب علمی در کشور گفت: مسیر پژوهشی باید مورد بازبینی قرار گرفته و به زیرساخت‌های پژوهشی در کشور توجه ویژه شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: کشورهای موفق دنیا بسترهای تولیدی خود را از طریق پژوهش پیموده‌اند و زیرساخت‌ها و بسترهای قوی در زمینه پژوهش دارند که این موجب بقای اقتصادی آنها نیز می‌شود.


وی افزود: داشتن نیروی انسانی کارآمد و علاقه‌مند در همه حوزه ها مخصوصا پژوهش، علاوه بر اینکه کشور را عزیز می‌کند بلکه باعث صیانت از منافع ملی نیز می‌شود. پژوهش، علم و نخبگان، انسان‌ها را نجات می‌دهند، بنابراین سرمایه گذاری در زمینه تحقیقات و منابع انسانی یکی از ضروریات در این حوزه است.


مدیرشهلا با توجه به تولید نزدیک به 700 مقاله در یک سال گذشته در واحد تبریز گفت: با بسترسازی مناسب و همت بالای دانشگاهیان و پژوهشگران این آمار باید بالا رفته و کاربردی شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: برای داشتن دانشگاهی پویا، تلاش همه دانشگاهیان نیاز است تا بتوان قله‌های رفیع علم و پژوهش را پیمود و تبدیل به یکی از دانشگاه‌های برتر کیفی در کشور شد.


پژوهش باید برای کشور ارزش افزوده داشته باشد


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز هم گفت: پژوهش باید برای کشور ارزش افزوده داشته باشد.


به گزارش آنا، دکتر ناصر مدیرشهلا در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در این دانشگاه با توجه به تولید نزدیک به 700 مقاله در یک سال گذشته در واحد تبریز گفت: با بسترسازی مناسب و همت بالای دانشگاهیان و پژوهشگران این آمار باید بالا رفته و کاربردی شود.



معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز افزود: 107 طرح پژوهشی در یک سال گذشته در واحد تبریز انجام گرفته که امید می‌رود با طرح‌های برون دانشگاهی، کارهای پژوهشی، تجاری سازی شود تا هم برای دانشگاه درآمدزایی شود و هم برای جامعه و کشور مفید فایده شود.


وی با بیان اینکه رتبه ایران در تولید علم در جهان 16 است، گفت:این کافی نیست و هدف از تولید علم باید بالا بردن ارزش افزوده باشد.


مدیرشهلا تصریح کرد: دفاع نزدیک به 3300 پایان نامه، راه اندازی سامانه جدید پایان نامه‌ها، عقد تفاهم‌نامه‌های مختلف در راستای تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و تعاونی‌ها، برگزاری دو آزمونIELTS،خرید کتاب از نمایشگاه‌های بین المللی تهران و تبریز، امکان دسترسی به پایگاه‌های اطلاعاتی معتبر جهان، تهیه کتابچه آزمایشگاهی دانشگاه و ارسال به شرکت‌های مختلف برای اطلاع رسانی، انجام 13 طرح تحقیقاتی مشترک در مرکز تحقیقاتی بیوتکنولوژی و 26 طرح انجام شده در دفتر تجزیه و تحلیل آماری برخی اقداماتی است که در یک سال گذشته در حوزه پژوهش صورت گرفته است.


معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از پذیرش دانشجوی پژوهش محور در راستای بالابردن ارزش افزوده و کاربردی کردن پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.


در ادامه دکتر حمید میرزایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پژوهش را به درخت میوه ای تشبیه کرد که برای به بار نشستن و میوه دادن، فعالیت سایر حوزه‌ها را نیز می طلبد.


میرزایی تصریح کرد: وجود استادان، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، اینترنت و سایت‌های معتبر و مراکز تحقیقاتی از مهمترین عوامل بالندگی در پژوهش هستند.


وی ادامه داد: ابزارهای دقیق سنجش، کارشناسان و کاربران حرفه ای، وجود آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و مجلات از مهمترین مولفه های مراکز تحقیقاتی برای انجام پژوهش است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب