دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 بهمن 1399 - 00:02
گزارش آنا؛

اعتمادی که به «فایزر» وجود ندارد و کرونایی که قربانی می‌گیرد/ نگرانی آمریکا از شیوع کرونای انگلیسی

گزارش‌ها از سایر نقاط جهان نشان می‌دهند واکسن‌های تولیدشده در شرکت‌های مختلف نتوانسته‌اند رضایت حداکثری ایجاد کنند و بدتر باعث افزایش نگرانی‌ها شده‌اند.
کد خبر : 558914
115870-corona-doct-re.jpg

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، مطالعات دانشگاه «کوئین مری» (Queen Mary) لندن و بنیاد «Barts Health NHS Trust» نشان می‌دهد بیماران مبتلا به کروناویروس از گروه‌های قومی مختلف در روند بیماری متفاوت هستند. این مطالعات بر روی یک‌هزار و 737 بیمار بالای 16 سال با کووید-19 تأییدشده که همه آن‌ها از اول ژانویه تا 13 می 2020 در پنج بیمارستان بستری شده بودند، انجام شد.


طبق این تحقیقات، آسیایی‌ها 1.54 برابر بیشتر و بیماران با رنگ پوست تیره 1.8 برابر بیشتر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند و در مقایسه با بیماران سفیدپوست تنفس مصنوعی دریافت می‌کنند. همچنین بیماران آسیایی و سیاه‌پوست در مقایسه با سفیدپوستان هم‌سن 50 تا 80 درصد بیشتر خطر تنفس مصنوعی و بستری شدن در بخش‌های مراقبت ویژه را داشتند.


ایتالیا کرونا


واکسن‌هایی که اطمینان‌بخش نیستند


نه‌تنها در اروپا، بلکه گزارش‌ها از سایر نقاط جهان نشان می‌دهند واکسن‌های تولیدشده در شرکت‌های مختلف نتوانسته‌اند رضایت حداکثری ایجاد کنند و بدتر باعث افزایش نگرانی‌ها در میان مردم و مسئولان غربی شده‌اند. تلویزیون CGTN چین در گزارشی اعلام کرد: مطالعه منتشرشده از سوی آکسفورد نشان می‌دهد آزمایش کرونای 12 هزار و 400 صهیونیست پس از دریافت واکسن فایزر مثبت بوده است. 69 نفر از این افراد دوز دوم واکسن کرونا را نیز دریافت کرده بودند. این اتفاق باعث ایجاد نگرانی در زمینه تزریق واکسن شده است.


پروفسور «جاناتان ون تم»، معاون مسئول ارشد امور بهداشت و سلامت انگلیس گفت: دانشمندان هنوز از تأثیر واکسن در انتقال ویروس اطلاع ندارند. واکسن هرچند امیدواری ایجاد می‌کند، اما هم‌زمان میزان ابتلا باید به سرعت کاهش یابد. می‌توان گفت هیچ واکسنی تاکنون ۱۰۰ درصد مؤثر نبوده است، بنابراین هیچ تضمینی برای حفاظت کامل وجود ندارد.


واکسن کرونا فایزر


وی که یادداشتی در هفته‌نامه ساندی تلگراف، چاپ لندن نوشته است، می‌گوید: احتمال سرایت ویروس در دو تا سه هفته پس از تزریق واکسن وجود دارد و بهتر است افراد مسن دست‌کم سه هفته صبر کنند تا سیستم ایمنی به‌طور کامل به تزریق واکسن پاسخ دهد.




بیشتر بخوانید:


دانشمندان افزایش وخامت کرونای انگلیسی را محرز نمی‌دانند


مرگ یک آمریکایی چند ساعت پس از تزریق واکسن فایزر




فایزر همچنان قربانی می‌گیرد


گزارش‌ها درباره خطرات و مضرات استفاده از واکسن تولیدی شرکت فایزر بیشتر می‌شود. روز گذشته (شنبه) شبکه خبری فاکس‌نیوز نوشت: پلیس کالیفرنیا اعلام کرد یکی از شهروندان این ایالت آمریکا به‌دنبال تزریق واکسن کرونا جان باخته است. این فرد که آزمایش کرونای او دسامبر 2020 مثبت اعلام شده بود، چند ساعت بعد از تزریق واکسن کرونا جان خود را از دست داد.


فاکس‌نیوز نوشت هنوز معلوم نیست این فرد کدام‌یک از واکسن‌های ساخت شرکت‌های آمریکایی «مدرنا» یا «فایزر» را دریافت کرده است.


همچنین سرکلانتر «پلاسر» اعلام کرد یکی از ساکنان منطقه ساعاتی بعد از دریافت یکی از واکسن‌های کرونای آمریکایی جان خود را از دست داد. طبق گزارش‌ها ۵۵ نفر در آمریکا بعد از دریافت این واکسن‌ها جان باخته‌ و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده زندگی شده‌اند.


واکسن کرونا فایزر


هفته گذشته یک پزشک ایمنی‌شناس در کالیفرنیا به‌دنبال حساسیت نشان دادن کمتر از ۱۰ نفر از کسانی که واکسن دریافت کرده بودند، توصیه کرد به‌عنوان اقدامی احتیاطی تزریق واکسن مدرنا متوقف شود.


بحران کرونا و افزایش موج نارضایتی‌ها در اروپا


شیوع کرونا در اروپا به‌شدت صعودی گزارش شده و تبعات فراوانی بر اقتصاد، اوضاع اجتماعی و روانی مردم قاره سبز داشته است. هفته‌ها و ماه‌های گذشته رسانه‌های غربی گزارش‌هایی درباره موج نارضایتی در ایتالیا، آلمان، انگلستان و دیگر نقاط اروپا منتشر کرده بودند. در این راستا هزاران فرانسوی با فراخوان کنفدراسیون عمومی کار فرانسه (CGT) و دیگر اتحادیه‌های سندیکایی در پاریس تظاهرات کردند.


افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا


روزنامه «لوموند» چاپ فرانسه بر مبنای آمار ارائه‌شده از سوی فرماندهی پلیس گزارش کرد: حدود یک‌هزار و ۴۰۰ نفر با فراخوان عمومی و همچنین بنابر اعلام سیاستمداران چپ‌گرا از مقابل مجلس نمایندگان ملی تا مقر جنبش کارفرمایان فرانسه در پاریس تظاهرات کردند و خواستار ممنوعیت اخراج‌های گسترده در این کشور شدند.


این گزارش می‌افزاید: ده‌ها نفر از جنبش «جلیقه زرد» و چندین مقام منتخب از جناح چپ فرانسه ازجمله «ژان لوک ملانشن»، بنیان‌گذار حزب سیاسی سوسیالیست دموکراتیک و پوپولیست چپ‌گرا در فرانسه موسوم به «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» در این تظاهرات شرکت کردند.


به‌نوشته این روزنامه فرانسوی، ملانشن با بیان عواقب مخرب اقتصادی و اجتماعی بحران شیوع کرونا گفت: بسیاری از مردم فرانسه معتقدند عواقب فلاکت‌بار همه‌گیری کووید-۱۹ باید همه افراد را در برگیرد. این در حالی است که ثروتمندان هر روز ثروتمندتر می‌شوند و در مقابل، با ماهانه ۸۰ برنامه اخراج‌ گسترده گزارش شده، یک میلیون نفر به جمعیت فقرا افزوده شده است و صدها هزار فرانسوی دیگر به آب، برق و حتی غذا دسترسی ندارند.


کرونای انگلیسی همچنان می‌تازد!


سی‌ان‌ان در گزارشی اعلام کرد نوع جهش‌یافته ویروس کرونا که در انگلیس شیوع یافت و به «کرونای انگلیسی» موسوم است، موجب نگرانی مقام‌ها و مسئولان بهداشتی و درمانی آمریکا شده، زیرا طبق اعلام مرکز کنترل بیماری‌ها در آمریکا، تاکنون بیش از 200 مورد از ابتلا به کرونای انگلیسی در این کشور تأیید شده است.


این گزارش می‌افزاید: با توجه به اینکه بسیاری از موارد ابتلا به کرونای انگلیسی در آمریکا تأیید نشده است، نگرانی‌هایی وجود دارد که موارد ابتلا به این گونه از ویروس در آمریکا بسیار بالاتر از آمار اعلام‌شده باشد. کالیفرنیا، فلوریدا و نیویورک سه ایالتی هستند که بیشترین موارد ابتلا به کرونای انگلیسی در آنجا ثبت شده است.


پیش‌تر «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس در نشستی خبری گفته بود گونه جدید کرونا علاوه بر انتشار سریع‌تر، ممکن است با درجات بالاتر مرگ‌و‌میر مرتبط باشد.


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب