دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1399 - 22:39
توصیه سازمان جهانی بهداشت؛

دانشمندان افزایش وخامت کرونای انگلیسی را محرز نمی‌دانند

به دنبال ادعای نخست‌وزیر انگلیس مبنی بر اینکه گونه جهش‌یافته کووید ۱۹ موسوم به کرونای انگلیسی کشنده‌تر است، سازمان جهانی بهداشت در تلاش برای آرام کردن افکار عمومی است.
کد خبر : 558751
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، به دنبال ادعای بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس مبنی بر اینکه گونه جهش‌یافته کووید ۱۹ موسوم به کرونای انگلیسی کشنده‌تر است، سازمان جهانی بهداشت در تلاش برای آرام کردن افکار عمومی است.


نخست‌وزیر انگلیس روز جمعه خطاب به مردم انگلیس گفت شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گونه جدید و جهش‌یافته کووید ۱۹ که در دسامبر سال دو هزار و بیست در جنوب انگلیس شناسایی شد نه تنها مسری‌تر بلکه کشنده‌تر است.


سازمان جهانی بهداشت در تلاش برای شفاف‌سازی اظهارات بوریس جانسون درباره گونه انگلیسی ویروس کرونا اعلام کرد به نظر می‌رسد ماهیت خطرناک این ویروس به دلیل قدرت سرایت بیشتر آن و فشار وارده به منابع پزشکی است و ارتباطی با ماهیت بیماری‌زایی این ویروس ندارد.


ماریا فان کرخوو کارشناس بیماری‌های همه‌گیر در سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری گفت: با توجه به اطلاعات ما، دانشمندان افزایش وخامت این ویروس جدید را مشاهده نکرده‌اند.


وی افزود: «ما باید بگوییم اگر قدرت سرایت ویروس افزایش‌یافته است تعداد بیماران بیشتری خواهید داشت. من می‌دانم که احتمالاً این مسئله کاملاً مشخص است، اما وقتی تعداد مبتلایان افزایش می‌یابد تعداد بستری‌ها هم افزایش می‌یابد و فشاری مضاعف به نظام خدمات و درمان وارد خواهد شد. در چنین شرایطی وقتی نظام خدمات درمانی تحت فشار مضاعف باشد، تعداد تلفات بالا می‌رود، چون سیستم درمانی با فشار بیش از حد ظرفیت خود مواجه شده است.»


خرکو گفت سازمان جهانی بهداشت درباره قابلیت سرایت و قدرت مرگباری ویروس جدید شناسایی شده در انگلیس و جا‌های دیگر مطالعه کرده و تاکنون محققان سازمان بهداشت جهانی افزایشی در قدرت مرگبار بودن ویروس مشاهده نکرده‌اند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب