بحران فردگرایی از دانشجوی فعال سیاسی یک موجود منفعل و کمتحرک ساخته است
دکتر محمدعلی وکیلی در همایش سبک زندگی اسلامی واحد پرند در مشهد مقدس با بیان اینکه بحران فردیّت سبک زندگی بشر را به محاق میبرد، اظهار کرد: دانشجوی فعال سیاسی دهه شصت و هفتاد اغلب به پست گذاشتن در وایبر و فیس بوک قناعت کرده و از حضور در صحنه حقیقی سیاست برکنار مانده است.
میهمان ویژه مناظرههای دانشجویی در مشهد مقدس در حاشیه این مناظره و در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، برگزاری این جلسات مناظره دانشجویی را در نوع خود با وجود فضای رکود سیاسی فعالیت های دانشجویی یک اقدام کم نظیر و تحسین برانگیز دانسته و از برگزارکنندگان تقدیر کرد.
وی با پاسخ گویی به سوالات دانشجویان به تشریح تاریخچه ای از فعالیت جنبش های دانشجویی پیش از انقلاب و پس از انقلاب پرداخت و گفت: تشکل های سیاسی باید دارای تابلوی حقیقی خود باشند و از تابلوی دیگران برای فعالیت های سیاسی استفاده نکنند.
وکیلی از دانشجویان خواست تا برای دست یافتن به اهداف اجتماعی خود به تاسیس تشکل های سیاسی و اجتماعی اقدام کرده از تکیه بر اقدامات انفرادی پرهیز کنند.
مدیر مسئول و صاحب امتیاز روزنامه ابتکار، نهادهای دانشجویی را بهترین وسیله برای احقاق حقوق صنفی، اجتماعی و سیاسی دانشجویان دانست و گفت: وقتی جمع باشید و در چارچوب نظام فعالیت کنید، موفق و پیروز خواهید بود.
انتهای پیام/