حرکت به سمت مسئلهمحوری با استقرار قطبهای فکری و فرهنگی در دانشگاهها
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولتآباد، مسعود نصری در نشست استادان و دانشجویان بسیجی دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان که از طریق بستر آموزش مجازی واحد دولتآباد برگزار شد، اظهار کرد: در مورد رویکردهای حل مسئله و ضرورت برنامهریزی مسئلهمحور لازم است که سه مرحله مهارت حل مسئله و تصمیمگیری، ویژگیهای استان اصفهان و بررسی رویکردهای حل مسئله را مدنظر داشته باشیم.
وی ادامه داد: شهر اصفهان با عنوان خواهرخواندگی با شهرهای مختلفی از جمله بارسلون، ایروان، فرایبورگ، لاهور، سنپترزبورگ و کوالالامپور فرصت مناسبی برای افزایش جاذبههای گردشگری دارد. در استان اصفهان روستاهایی با مناظر طبیعی فوقالعاده زیبا و معماری سنتی و کهن نیز وجود دارد که باید در گردشگری مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد بیان کرد: بِهِ اصفهان، انار شهرضا و اردستان، سیب سمیرم، گلابی نطنز و انگور برخوار میوههای برند و خوشنامی است که در استان و کشور مورد اقبال عمومی قرار دارد و از این ظرفیت نیز میتوان به شکل مناسب استفاده کرد.
نصری اضافه کرد: اصفهان در صنعت نیز حرفهای بسیاری برای گفتن دارد. کارخانه فولاد مبارکه، کارخانه ذوبآهن و معادن موجود در استان نمونههایی از این ظرفیتها و تواناییهاست.
وی اظهار کرد: حرکت به سمت مسئلهمحوری با استقرار قطبهای فکری و فرهنگی یکی از دیدگاههای اساسی دانشگاههاست که امروزه باید به آن توجه ویژه کرد تا بتوان اقدامات خوبی را در این زمینه انجام داد.
معاون فرهنگی دانشجویی واحد دولتآباد توضیح داد: در گروههای مختلف سازمان بسیج اساتید استان اصفهان، شناسایی 35 گروه مسئلهمحور انجام شده که نیاز است برای این موضوعات برنامهریزی و آیندهپژوهی شود.
نصری بر لزوم تدوین برنامه عملیاتی ارتقای بهرهوری در دانشگاه با رویکرد مسئلهمحور با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان تأکید کرد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/