دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رسولی:

توسعه راه‌آهن با رویکرد فناورانه را در سطح بین‌المللی پی می‌گیریم

مدیر عامل راه‌آهن گفت: به اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن پیشنهاد کردیم سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری را در سطح بین‌المللی برگزار کنیم تا توانمندی‌های ریلی هر کشور به اطلاع دیگر کشور‌ها برسد.
کد خبر : 557871

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه‌آهن در مراسم افتتاح دوره آموزشی کارکنان راه‌آهن افغانستان که با حضور وزیر راه و شهرسازی و سفیر افغانستان در تهران برگزار شد، گفت: طبق توافقات انجام شده بین دو کشور، دوره آموزشی ۵۲ روزه برای ۳۲ نفر از کارکنان راه‌آهن افغانستان در سه رده شغلی سوزنبان، متصدی ترافیک و بازرس فنی برگزار خواهد شد.


وی گفت: با توسعه خط آهن در افغانستان و اتصال هرات به مزار شریف، خطوط ریلی ترانزیتی ایران می‌تواند کالا‌ها را از مبادی دیگر کشور‌ها و از جمله ترکیه به شرق آسیا و مزار شریف نیز برساند.


رسولی با بیان اینکه ایران و افغانستان، دو کشور فارسی زبان هستند که مناسبت‌های فرهنگی عمیقی در طول تاریخ دارند، افزود: این دو کشور از ماه گذشته از طریق شبکه ریلی به یکدیگر متصل شدند و اتصال ریلی کشور‌ها مانند رگ‌های بدن نقش بسیار مؤثری در توسعه و ارتقای صنعت ریلی و اقتصاد کشور‌ها دارد.


وی با اشاره به برگزاری مراسم سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری در سطح راه‌آهن ایران گفت: به اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن پیشنهاد کردیم سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری را در سطح بین‌المللی برگزار کنیم تا توانمندی‌های ریلی هر کشور به اطلاع دیگر کشور‌ها برسد و همکاران ما در افغانستان نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.


معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: برای همکاری نزدیک با راه‌آهن‌های جهان، این هماهنگی‌ها در حال انجام است.


مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به تفاهم‌نامه منعقده با راه‌آهن ترکیه در هفته گذشته در خصوص جابجایی کالا، افزود: برای ترانزیت کالا بین ایران و افغانستان تفاهم‌نامه‌های مختلفی منعقد شده است، به‌طوری‌که همزمان با افتتاح راه‌آهن خواف- هرات اولین محموله کالا به کشور‌های ترکیه و امارات متحده عربی ارسال شد و محموله به کشور مقصد رسید.


رسولی افزود: همکاری‌های خود را در حوزه افزایش ترانزیت منطقه‌ای ارتقا داده‌ایم و این اقدامات هم در حال اجرا است.


وی ابراز امیدواری کرد: پس از برگزاری این دوره‌های آموزشی، توسعه همکاری‌های مهندسی با دولت افغانستان افزایش یابد و شاهد توسعه و مشارکت حداکثری آرا در این بخش باشیم.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب