دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آذر 1394 - 10:30

تجلیل از پیشتازان پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با حضور استاندار و امام‌جمعه

در جشنواره تجلیل از پژوهشگران، محققان و فن‌آوران برتر استان همدان از علیرضا اسفندیاری مقدم، سهیل سبحان اردکانی، منصور اسماعیل پور و عباس فخرایی پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی همدان و مجید شمس پژوهشگر برتر واحد ملایر تقدیر به عمل آمد.
کد خبر : 55740

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به مناسبت هفته پژوهش جشنواره تجلیل از پژوهشگران و محققان برتر استان همدان با حضور محمدناصر نیکبخت استاندار، غیاث الدین طه محمدی نماینده ولی فقیه در استان، منصور غلامی رییس دانشگاه بوعلی سینا، سعید جامه بزرگی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، حبیب اله موسوی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان و جمعی از پژوهشگران، محققان و مسوولین مراکز آموزشی و اجرایی استان همدان در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.



استاندار همدان در این مراسم با بیان اینکه ایران اسلامی نخستین کشوری است که در منطقه خاورمیانه دارای تمامی امکانات علمی است، گفت: شایستگی ایران اسلامی در جهان با وجود دانشمندان آن به اثبات رسیده و ایران را مهد علم و تحقیق و پژوهش کرده است.


محمدناصر نیکبخت افزود: نیاز امروز یک جامعه اسلامی تحقیق و پژوهش در حوزه‌های مطالعاتی نظیر "عظمت اسلام" ،"پیامبر اکرم (ص)" ، "رحمانیت اسلام" و سایر مسایل دینی است، چرا که برخی سودجویان اسلام هراسی را پیشه خود کرده‌اند و با ایجاد گروه‌های خلق الساعه نظیر داعش سعی دارند چهره اسلام را مخدوش کنند.


وی با بیان اینکه لازم است نیازها و مشکلات اساسی استان همدان نظیر آب، محیط زیست، کشاورزی و صنایع تبدیلی مورد تحقیق و پژوهش قرار گیرند، تاکید کرد: از پارک علم و فناوری می‌خواهم برای توسعه برنامه کاربردی ارائه دهد.


نیکبخت گفت: در بیشتر کشورها 10درصد از تولید ناخالص ملی را به پژوهش اختصاص داده اند در حالی که در ایران این رقم 4درصد است و در عمل به 0.6 درصد هم می‌رسد.



وی تصریح کرد: ساخت پل و جاده به معنای پیشرفت است نه توسعه و ما نیازمند انسان‌های توسعه یافته هستیم تا از قطار توسعه جهان عقب نمانیم.


امام جمعه همدان: تحقیقی مفید است که بتواند نسل حاضر را از گرفتاری نجات دهد


نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان هم گفت: پژوهش به این معنی است که فرد آنقدر تحقیق کند که به حق برسد و آن تحقیقی مفید است که بتواند نسل حاضر را از گرفتاری نجات دهد.


آیت الله غیاث الدین طه محمدی افزود: انسان چکیده عالم خلقت است و انسان پژوهشگر کسی است که با تفکر درست به دنبال تولید آن چیزی است که به نفع بشریت است.


وی با بیان اینکه امروز جوامع غربی در عرصه علم و پژوهش از ما بسیار جلوتر حرکت می‌کنند، خاطرنشان کرد: پژوهش و تحقیق امری بسیار دشوار است و در این مسیر تنها باید عاشق دانش بود تا با تفکر و تحقیق قفل های بسته باز شود.


طه محمدی با بیان اینکه ما در دنیا دانشمند زیاد داریم اما اندیشمند کم، گفت: هرکسی نمی تواند هنر پژوهشگری را کسب کند زیرا پژوهش کاری طاقت فرساست.


در پایان این مراسم از پژوهشگران برگزیده دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی و پژوهشگران برتر دستگاه های استان همدان تجلیل به عمل آمد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب