دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 دی 1399 - 04:43
الحوثی:

تهدید به خشونت دولت ترامپ عین تروریسم است

عضو شورای عالی سیاسی یمن اقدامات آمریکا در تروریست خواندن این جنبش مردمی را محکوم کرد و در توئیتی نوشت: تهدید به خشونت یا استفاده از آن برای تحقق اهداف سیاسی همان تروریسم است و همان چیزی است که در طبقه‌بندی دولت ترامپ برای هر کس که بخواهد آن را تروریست بخواند، صدق می‌کند.
کد خبر : 556411
1.jpg

به گزارش گروه بین‌المللی خبرگزاری آنا، الحوثی سه شنبه شب در رشته پیام‌هایی در صفحه رسمی‌اش در توئیتر افزود: دولت ترامپ، فلسطینی‌ها را [تروریست] می‌خواند، و اشغالگران [صهیونیست] را به حال خود رها کرده است.


وی با اشاره به سیاست یک بام و دو هوایی دولت ترامپ که روزهای آخر خود را می‌گذراند، نوشت: از سوی دیگر دولت ترامپ رزمنده‌های عراقی‌ [الحشد الشعبی] را که علیه داعش جنگیدند، یا انصارالله را که با ائتلاف متجاور آمریکایی، سعودی و امارات و متحدان و بازوان [تروریست] آنان مانند داعش و القاعده در یمن مقابله می‌کند، در فهرست تروریست قرار داده است.


وی افزود: چگونه [مایک] پمپئو به این نتیجه رسیده است که انصارالله غیرنظامیان را می‌کشد درحالی که او و رئیسش دونالد ترامپ [با حمایت از متجاوزان] در قتل غیرنظامیان یمنی و کودکان این کشور سهیم هستند؟


این مقام ارشد شورای عالی سیاسی یمن «کریس مورفی»، سناتور دموکرات آمریکا را مورد خطاب قرار داد و نوشت:  سناتور، چگونه ترامپ و پمپئو این تصمیم [تروریست خواندن انصارالله] را می‌گیرند، درحالی که آنها  لایحه شما در ارتباط با پایان دادن به مشارکت آمریکا در حمله به یمن را نپذیرفته‌اند؟


وی در پایان نوشت: آنچه انصارالله با آن روبه‌رو است [جنگی] تبلیغاتی است که زیر نظر نهادهای بین‌المللی برای نشان دادن چهره‌ای اهریمن صفت از این جنبش انجام می شود.


وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه در اقدامی که بسیاری از تحلیلگران آن را برای طولانی‌تر شدن جنگ در یمن می‌دانند، شماری از اعضای انصارالله از جمله سید عبدالملک الحوثی، رهبر این جنبش را در فهرست تروریست قرار داد.


وزارت امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد تا نام جنبش انصارالله یمن را در لیست سازمان های تروریستی قرار دهد.


مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که این وزارتخانه تصمیم خود برای قرار دادن نام انصارالله در لیست «سازمان تروریستی خارجی» را به کنگره ابلاغ کرده است.


بیش از ۶ سال است که یمن شاهد جنگی است که ۲۳هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را بر اثر حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، از دست داده اند و طبق اعلام سازمان ملل ۸۰ درصد جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفری یمن برای زنده ماندن در بدترین بحران انسانی نیاز مبرم به کمک­ های جهانی دارند ولی این درگیری به دلیل مسائل منطقه ای پیچیده تر شده است.


از مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴)  عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرده است و ارتش یمن و انصارالله در کنار ملت این کشور از خود دفاع می‌کنند که تاکنون ادامه دارد و تلاش نهادهای بین المللی برای خاتمه دادن به آن هر بار با کارشکنی عربستان ناکام مانده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب