کشنده 1943S ساخته شد/ تولید محصولی اقتصادی با بهبود مشخصات فنی و افزایش امکانات رفاهی
عباس ولدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در پرند درباره اقدامات نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند - رباطکریم اظهار کرد: نخبگان این واحد دانشگاهی در رشته مکانیک در شرایط تحریم کشور با فعالیتهای پژوهشی و طرحهای خود تا حدودی موفق به خنثیکردن تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران شدهاند و با انجام فعالیت در شرکت ایرانخودرو دیزل و برنامههای حائز اهمیتی که ایجادشده توسط نیروهای توانمند داخلی به خودکفایی، داخلیسازی و تولید محصولات جدید دست یافتیم.
وی افزود: بخشی از برنامههای نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند رباطکریم استمرار تولید با داخلیسازی خودروهای سابق، اصلاح و بهبود محصولات موجود و طراحی خودرو جدید است. نخبگان در برنامه خودروهای باری با همکاری گروه طراحی صنعتی موفق به ساخت کشنده 1943S شدهاند که هدف این پروژه تولید محصولی اقتصادی با بهبود مشخصات فنی و افزایش امکانات رفاهی برای راننده و سرنشین بوده و در حال اخذ تأییدیههای استاندارد خودرویی است.
عضو باشگاه پژوهشگرانعضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند گفت: با توجه به فعالیت کاری و پژوهشی در حوزه طراحی مهندسی و ظرفیتهای موجود صنعت ایران برای پیشرفت این حوزه در دوره تحقیقاتی در مرکز تحقیق با تولید موتور ایرانخودرو با پیادهسازی تکنیک طراحی بهمنظور تولید و مونتاژ پذیری(DFMA) و فرآیند تصمیمگیری سلسله مراتبی (AHP) با بازنگری طراحی یک قطعه نمونه از موتور ملی (EF7) نتایج مثبتی مانند کاهش قطعات مونتاژی، وزن قطعه و زمان مونتاژ کسب شد.
ولدی عنوان کرد: این تکنیک و فرآیند، امکان پیادهسازی در اغلب حوزههای صنعت را دارد. به همین دلیل، فرآیند و نتایج پروژه در قالب مقاله به یازدهمین همایش بینالمللی موتورهای درونسوز و نفت ارسال و بهصورت کنفرانسی ارائه شد.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/