اعتراف بایدن به تروریست بودن ترامپ چه تبعاتی دارد؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، جو بایدن رئیسجمهور منتخب آمریکا در تازهترین واکنش به رخدادهای چهارشنبه ۶ ژانویه در واشینگتن که طی آن هواداران ترامپ به سمت ساختمان کنگره (کاپیتول) حمله کردند و با اشغال آن زمینهساز کشته شدن ۵ نفر شدند، ضمن آنکه این روز را «تیرهترین روز تاریخ» ایالاتمتحده آمریکا نامید، دونالد ترامپ را مسئول این رخداد معرفی کرد.
بایدن هواداران مسلح ترامپ را «تروریستهای داخلی» خواند و نیروهای امنیتی را نیز به برخورد بیش از حد نرم با هواداران ترامپ متهم کرد.
هواداران ترامپ روز چهارشنبه ۱۷ دی (۶ ژانویه) و در زمانی که کنگره آمریکا مشغول بررسی و تائید آرای الکترال مربوط به انتخابات ریاست جمهوری ۳ نوامبر بود وارد ساختمان کنگره شدند و ضمن تخریب و غارت این مجموعه تلاش کردند که به نمایندگان حزب مخالف آسیب وارد کنند.در جریان یورش هواداران ترامپ یا به تعبیر جو بایدن «تروریستهای داخلی» به ساختمان کنگره این کشور ۵ نفر از جمله یک مأمور پلیس کشته شدند.
اظهارات اخیر جوبایدن رئیسجمهور منتخب آمریکا سخنانی بسیار مهم تلقی میشود که در بطن آن «اعترافی دیر هنگام» نهفته است.
بایدن از سویی به صورت رسمی اعلام نموده که مسئول وقایع ۷ ژانویه در واشینگتن، ترامپ است واز سوی دیگر افرادی که با دعوت و هدایت ترامپ دست به این اقدام جنایتکارانه زده اند را تروریست داخلی دانسته است.
نتیجه منطقی حاصل از اظهارات بایدن این است که او ترامپ را رهبر تروریستهای داخلی می داند و طبیعتا شخص دونالد ترامپ رئیسجمهور فعلی آمریکا هم تروریست است.
اعتراف دیرهنگام بایدن موید این واقعیت است که در چهار سال گذشته یک تروریست به همراه دار و دسته اش رئیسجمهور ایالاتمتحده امریکا بوده و با در اختیار داشتن بزرگترین ارتش و زرادخانه هسته ای جهان با رویکردهای تروریستی در مورد کنشهای این کشور در مهمترین موضوعات نظامی و امنیتی تصمیم می گرفته است.
نگاهی به تصمیمات و اقداماتی که در دوره ریاست جمهوری ترامپ در داخل و خارج از امریکا به وقوع پیوسته به روشنی اظهارات جوبایدن را تائید می کند.
بدون شک مهمترین نماد رفتار تروریستی ترامپ در طول دوران زمامداری اش در صدور دستور ترور فرمانده عالی رتبه یک کشور در جریان سفر رسمی به کشور دیگر تجلی یافت.
ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و فرماندهان مقاومت که به اعتراف دوست و دشمن اصلی ترین نقش را در سرکوب تروریستهای آدمخوار داعشی در منطقه داشته اند، بطور قطع بهترین هدیه ای بود که رهبر تروریستهای جهان می توانست به هوادارانش بدهد.
دستگاه قضایی عراق به عنوان میزبان سردار سلیمانی اخیرا با صدور حکم بازداشت دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا که خود رسما مسئولیت این اقدام تروریستی را پذیرفت زمینه محاکمه وی برای دست زدن به این جنایت را فراهم کرده است.
اگرچه جو بایدن رئیسجمهور منتخب آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی و فرماندهان مقاومت به نوعی از این اقدام حمایت کرد اما در شرایط کنونی و پس از اظهارات اخیر بایدن،او دو راه پیش رو دارد.
یا باید چون گذشته با تائید اقدام تروریستی ترامپ،همچنان در کنار وی بماندو ننگ حمایت از یک تروریست را( به اعتراف خودش) بپذیرد و یا شجاعت اعتراف رسمی به اشتباهش را داشته باشد و از صحبتهای قبلی خود عذر خواهی کند و زمینه محاکمه ترامپ در کشوری که این جنایت در آن رخ داده را فراهم کند و از تائید رفتار یک تروریست اعلام انزجار و برائت نماید.
در صورتی که جو بایدن مسیر برائت از ترامپ را در پیش نگیرد می توان نتیجه گرفت که رئیسجمهور امریکا در خصوص ارزیابی اقدامات تروریستی و افراد تروریست هم مانند بسیاری از موضوعات دیگر قائل به استاندارد دو گانه است. به عبارت دقیق تر در صورتی که یک تروریست و هوادارنش به کنگره امریکا حمله می کنند و باعث مرگ تعدادی از شهروندان امریکا می شوند باید آنها را محکوم کرد اما اگر همین گروه،جنایتی بزرگتر و بی سابقه را در خارج از امریکا انجام بدهند باید از آنها تقدیربه عمل آید.
جو بایدن رئیسجمهور منتخب آمریکا می تواند این عرصه را به آزمونی برای راستی آزمایی اظهاراتش در مورد موضوعی بسیار مهم یعنی حمایت از تروریسم یا نفی آن مبدل سازد که موفقیت یا ناکامی اش منوط به شجاعت و صراحت است.
این گوی و این میدان، طرفدار تروریسم هستید یا مخالف آن؟
منبع: نورنیوز
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/