دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

افزایش قدرت نرم نظام با استفاده درست از رسانه‌های غیر فارسی/ تا رسیدن به توان فنی لازم فاصله داریم

حسینی کیا عضو فراکسیون روحانیت مجلس درباره فعالیت رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی گفت: به اعتقاد بنده فاصله شبکه‌های برون مرزی ایرانی برای رسیدن به توان فنی لازم زیاد است.
کد خبر : 555090
TV.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، موضوع حضور رسانه‌ای ایران در بین عرصه بین الملل و ایفای نقش در جنگ روایت‌ها بسیار مهم و حائز اهمیت است. در شرایط فعلی بخش زیادی از این ماموریت به عهده شبکه‌های تلویزیونی برون مرزی صداوسیما است که برنامه سازی به سایر زبان‌های دنیا مشغول هستند.


برای سنجش میزان موفقیت ایرانی‌ها در نبرد رسانه‌ای بین المللی، گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا سراغ یکی از روحانیون عضو مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون روحانیت مجلس رفته تا نظرات وی را جویا شود.




حجت الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی کیا در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با اشاره به مهم ترین و اصلی‌ترین ماموریت شبکه‌های برون مرزی کشور گفت: شبکه‌های برون مرزی عملا به عنوان سفیران نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور شناخته می‌شوند و ندای انقلاب اسلامی ایران را به دنیا منعکس می‌کنند.


وی افزود: فسلفه انقلاب سلامی ایران با ارزش‌های انسانی گره خورده است، از این رو حفظ این آرمان‌ها مهم و ضروریست چرا که رسانه‌های بیگانه همواره در تلاشند فلسفه انقلاب اسلامی را کوچک جلوه دهند و با دروغ پراکنی سیمای اسلام را مخدوش کنند که البته هیچ وقت به آن دست پیدا نخواهند کرد.


این نماینده مجلس با بیان اینکه ارائه  یک چهره دقیق و شفاف از ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران به دنیا از دیگر ماموریت‌ها و اهداف این شبکه‌ها است که باید برای این مهم بکوشند، تصریح کرد: این شبکه‌ها همیشه و همواره باید آماده بوده و با تولید محتوای مناسب مانع از دروغ پراکنی علیه انقلاب و کشور شوند.


عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر در یک وانفسای خبری در دنیا قرار داریم، تصریح کرد: همچنین اطلاع رسانی شفاف و دقیق و اطلاع رسانی متفاوت از پروپاگاندای رسانه‌ای نظام سلطه از جمله سایر ماموریت‌های این شبکه‌هاست.


افزایش قدرت نرم نظام با استفاده درست از رسانه‌های غیر فارسی


نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به جنگ نرم و روز افزون دشمنان علیه کشور و هجمه رسانه‌ای شکل گرفته چرا باید از رسانه‌های برون مرزی ایرانی حمایت کرد؟ بیان کرد: شبکه‌های برون مرزی ایرانی ابزاری هستند که باعث می‌شوند تا مردم دنیا تصویر درستی از ایران به دست بیاورند. همچنین شبکه‌های برون مرزی در افزایش توان قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی ایران نقش چشمگیری دارند که باید مدنظر قرار گیرند.


وی با بیان اینکه شبکه‌های برون مرزی صداوسیما به مانند ابزاری برای دیپلماسی عمومی نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شوند، تاکید کرد: اگر این شبکه‌ها نباشند مطمئناً پروژه ایران هراسی  از سوی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها با قدرت و سرعت بیشتری ادامه پیدا می‌کند.


نباید جبهه رسانه‌ای خودمان را خالی نگه داریم/ تا رسیدن به توان فنی لازم فاصله داریم


این نماینده مجلس در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این رسانه‌ها در مقابله جنگ رسانه‌ای همه جانبه دشمن توان فنی لازم را دارند، گفت: به واقع ما نباید جبهه رسانه‌ای خودمان را خالی نگه داریم و اجازه نفوذ به دشمن بدهیم آن هم در شرایطی که دشمن هر روز برنامه و تاکتیک جدید به خود گرفته و با هر وسیله‌ای وارد این میدان می شود.


وی ادامه داد: قطعا باید این رسانه‌ها در راستای نیازهای فنی خود تقویت شوند. در حال حاضر توان فعلی این رسانه‌ها مطلوب نیست و باید به نقطه مطلوب برسند. به اعتقاد بنده فاصله این شبکه‌ها برای رسیدن به توان فنی لازم زیاد است.


این نماینده مجلس با بیان اینکه شبکه‌های برون مرزی صداوسیما باید از بعد تجهیزات و فناوری‌های روز تقویت شوند، اظهار کرد: پرداختن به رسانه‌های برون مرزی ایران از مباحث ملی است و حل مشکلات پیش رو هم عزم ملی را طلب می کند.


نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر به رسانه‌های برون مرزی اهمیت ندهیم خطرات زیادی متوجه کشور خواهد شد، تصریح کرد: دراین وانفسای خبری که در دنیا وجود دارد، تقویت رسانه‌های برون مرزی به نوعی تقویت ایران اسلامی محسوب می شود.


رسانه‌های بین المللی ایرانی بلندگوی اسلام و آزادی‌خواهان هستند


این نماینده مجلس با بیان اینکه رسانه‌های برون مرزی به مانند بلندگوی اسلام، عدالت طلبان و آزادی‌خواهان است، تاکید کرد: از این رو باید از این شبکه‌ها حمایت و آنها را تاجایی که امکان دارد، از لحاظ بودجه ای تقویت کرد.


این نماینده مجلس ادامه داد: وقتی ندای ولایت و رهبری از آنتن رسانه‌های برون مرزی در جهان طنین انداز می‌شود این افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و تضعیف این شبکه‌ها، تضعیف جمهوری اسلامی ایران و موضوعات کلان کشور است.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید نهایت تلاش خودمان را داشته باشیم تا بودجه این شبکه‌ها تقویت شود چرا که در صورت تقویت این شبکه‌ها، نگاه منتهی به یک نگاه دین مدار و ولایت مدار را تقویت کرده‌ایم.


فعالیت در شرایط تحریم و با حداقل امکانات


این نماینده مجلس ابراز کرد: این رسانه‌ها در شرایط تحریم و با حداقل‌ها فعالیت می‌کنند البته با همین حد امکانات و با در نظر گرفتن گستردگی جبهه دشمن، صدای خودشان را به  گوش جهانیان می رسانند و دشمنان تاثیرگذاری این موضوع را متوجه شده‌اند.


این نماینده مجلس تصریح کرد: به طور حتم تقویت بودجه رسانه‌های برون مرزی امری ضروری است و باید مدنظر قرار گیرد لذا نمایندگان می‌کوشند تا بودجه این رسانه‌ها در بودجه سالیانه تقویت شود.


این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به مبحث استقلال بودجه‌ای شبکه‌های برون مرزی اظهار کرد: مقوله استقلال بودجه‌ای معاونت برون مرزی رسانه ملی هم موضوعی است که باید برای آن فکری کرد تا در واقع استقلال بودجه‌ای این شبکه‌ها هم مدنظر قرار گرفته و بودجه آنها در دل سایر بودجه‌ها هضم نشود.


انتهای پیام/4139/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب